Post is pinned.Post has attachment
Motivasi Diri..

Jadikan hari ini lebih baik dari semalam....dan jadikan hari esok lebih baik daripada hari ini....

Sikit yang kita tanam. Sikitlah hasil yg dituai...

Banyak yg kita tanam ..
Banyaklah hasil yg kita tuai nanti...

Kita buat bisnes toneexcel bukan untuk hasil hari ini tetapi untuk hasil pada masa depan...hasil yg berterusan untuk anak cucu kita ..

Jom Tanam & Tuai Disini ==> http://te-autodownline.com/1231

✌✌✌✌󾌸󾌸󾌸󾌸
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Android box. Can be used anywhere as long there is internet connection. 358 channels. FULL ASTRO PACKAGE. Decoder at rm250 only. Pay per view at rm180 for 3 months or rm600 for one year. Wassap Meg at 01138112502
Photo

Post has attachment
Jom buat pendapatan passif dgn Frenz Mobile. Wassap Meg di 01138112502
PhotoPhotoVideo
05/07/2016
3 Photos - View album

Post has attachment
Android box terbaru di pasaran. Decoder rm250. Pay per view rm280 utk 3 bulan. Ada 380 saluran. Berminat wassap Meg di 01138112502
Photo

Post has attachment
Buat duit bersama Frenz Mobile. Wassap Meg at 01138112502
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
MENCARI REZEKI VS MAGNET REZEKI

Agak-agak mane lagi mudah?

Mencari rezeki ialah usaha kita, kalau org makan gaji , pergi kerja pagi balik ptg,kalau bisness, marketing kita, buat itu buat ini, tido lewat malam hingga pagi merangka strategi2 bisness.

Magnet ialah tarikan, tarikan rezeki datang pada kita..

Rezeki semua datang drpd Allah, Dia yg Maha Pemurah. Bukannya datang drpd usaha kita,bukan datang dari pelanggan kita,bukan datang drpd hebatnya marketing kita,dan bukan juga datang drpd bos kita. Kita perlu menjaga hubungan,menjaga kabel kita dgn Allah. Ibaratnya kita bekerja dgn bos, nak naik pgkat, mesti kita berbuat baik dgn bos kita kan?

Kat sini saya nak sharing beberapa amalan magnet rezeki yg saya buat.

- sedekah setiap pagi
dhuha
membaca surah al waqiah
- membaca yasin
- solat sunat sblm subuh
- selawat 1000×
- istighfar 100×
- tahajud
- mandi garam bukit
- memberi duit kpd ibu bapa dan mertua setiap bulan
- meminta maaf dgn suami sebelum tido

InsyaAllah jika diamalkn,anda akan nampak perubahan rezeki dlm hidup anda. Allah mudah je jalan2 rezeki utk anda, Allah gerak je hati pelanggan2 anda. Tiba2 dtg je idea mencurah2.. sebab tu kadang-kadang kita dgr orang2 berjaya, buat 1 tips atau 2 tips marketing,tapi sales ? Subhanallah... ratus2 ribu sebulan.

Tiada yg mustahil berlaku jika dgn izin Allah walaupn kadang2 kita rasa macam mustahil je.. 😊😊😊

FND
Photo

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded