Post has attachment
Normaal vertel ik altijd alleen lange verhalen van vroeger, maar ik heb ook heel veel kleine dingetjes mee gemaakt en uitgehaald. Vandaag ga ik het hebben over een paar kattenkwaad streken die ik vroeger heb uitgehaald. Hoe zou jij bijvoorbeeld reageren als jou tuin is verwisseld met die van de buren?

Post has attachment
Met mijn blog probeer ik altijd te laten zien dat er ondanks alle problemen altijd nog leuke dingen gebeuren. Dit kan soms nog zo klein zijn, zoals een glimlach of een bezoekje van een oude bekende. Afgelopen week is hier een hele goede voorbeeld van. Ondanks mijn moeders operatie, die van mijn zus en alles er rondom. Gebeurde er ook super veel leuke dingen. Ik zie het weer helemaal zitten :)

Post has attachment
Normaal gaat mijn blog altijd over wat ik mee heb gemaakt. Dit keer is dat niet zo. Vandaag schrijf ik over wat ik mee hoop te maken. Ik wilde deze blogpost al een tijdje schrijven en deed dit nu dan eindelijk ook door iets wat ik laats zag gebeuren. Denk je zelf ook wel eens aan hoe je later wil leven of blijf je liever bij het heden en verleden.

Post has shared content
Would you like to WIN this beautiful necklace? click below and enter the competition on the blog.

New Post

Love, P
#giveaway   #freebies   #competition   #win  

Post has attachment
Are you finding yourself loosing focus on your goals? check out my 3 simple tips on staying focused.

Post has shared content
Are you thinking of proposing to your man today?

New post live on the blog! Share the love :)

Post has attachment
Heel vaak schrijf ik verhalen over mijn jeugd. Deze verhalen zijn heel vaak niet al te leuk. Toch heb ik ook hele leuke momenten gekend en hele leuke herinnering mogen krijgen. Af en toe schrijf ik hier ook over. Zo ook vandaag. In de blogpost van vandaag schrijf ik weer over een paar van deze leuke momenten. Veel lees plezier.

Post has shared content

Post has attachment

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded