Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
MINDEN PARTNERÜNKNEK SZERETETBEN, EGÉSZSÉGBEN GAZDAG, SIKERES, BOLDOG ÚJESZTENDŐT KÍVÁNUNK!
Photo

Örömmel vettem meghívását ,így alkalmam nyílik megköszönni az új üvegező maró szerszámot.Minden várakozásunkat felül múlta a szerszám minősége,gondolok itt a profil kialakításra élezésre és nem utolsó sorban a jó hő elvezetésre.Az elkészült profillécet nem kellet csiszolni és elképesztően jó minőséget kaptunk.(Természetesen a faanyag minősége is  megfelelő kel hogy legyen.) És a lényeget a legvégére hagytam, a szerszámot egy általam papírcetlire vetett rajzból készítették, mely nem egy mérnöki rajz volt.
Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Újévet kívánok mindenkinek.

Kedves Partnereink!
2013. január 6-ig zárva vagyunk.
Első munkanap január 7-e hétfő.
Ha bármilyen segítségre van szüksége, telefonszámainkon és az interneten elérhetőek vagyunk.

Post has attachment
MIERT NEM STIMMEL A KIMART MINTA?

Elsőre mindenki AZT mondja, hogy a Szerszám méretei NEM Jok, vagy ÜT a Szerszám. Nos, EZ NEM valószínű.  

Legalábbis NEM nálunk. Mi MinDig kipróbáljuk AZ általunk gyártott szerszámokat, es leellenőrizzük, hogy pontosak-e. 
Toldo maróknál megkérdezzük, hogy lazábbra, vagy szorosra szeretnék egy mintát. EZ AZ asztalosok által használt technology függvénye. Természetesen AZ osztófejes élező gépen élezett szerszámok ki vannak egyensúlyozva van. 
Évek múlásával, ha egy Fazon Merete megváltozik, akkor átköszörüléssel újra pontossá tehető, Csák köd mélység csökken 1-2 tizeddel.

EGY prózai Hiba az Elo szokott fordulni, tartózkodás mellett nyomják egy szerszámot teljesen a faba. Legelőször ezt ellenőrizzük.

MIELŐTT A SZERSZÁMOT OKOLNÁNK, NÉZZÜK egy GÉPET!
Tegyünk Fel EGY nútmarót a gépre. Ha nagyobb nútot mar a faba, akkor a géppel van problema. 
MI LEHET A Hiba?
- Nézzük MEG, hogy az AZ asztal es a Tengely derékszögben vannak-e egymással.
- Ellenőrizzük a szorítógyűrűket. Ne legyen alatta MEG fapor SEM. Előfordulhat, hogy a görbék szorítógyűrűk. Ilyenkor újra van szükség. Ebben tudunk segíteni.
- Ha ki van kopva a csapágy, akkor oldalirányba ki TUD mozdulni a Tengely. Cseréljünk csapágyat. Arra ügyeljünk, hogy ahova felhelyezzük a szerszámot, azon a részen legyen egy fix csapágy, ES a Tengely túloldalán AZ önbeálló. (A többségnek EZ természetes, de a tapasztalat szerint NEM Mindenkinek)
- Ha a legtöbb MEG SEM Jo, akkor előfordulhat, hogy a Tengely elgörbült. Ezt indikátor órával, de Akar EGY filctoll segítségével is megállapíthatjuk. 
Ha NEM TUL Nagy a görbület, ES tartózkodás mellett TUL Vastag a Tengely, akkor KÉT Csúcs között melegítéssel éS egyengetéssel rendbe hozható. Rosszabb esetben Új tengelyt Kell csinálni.
A Tengely elkészítésében éS javításában is tudunk segíteni. Létezik olyan anyag, ami, kimondottan tengelygyártáshoz Valo, a sima vas Tengely könnyebben elgörbül.

HA A GÉP RENDBEN VAN, MEHET ra A Szerszám.

JÓ MUNKÁT, ES SOK MEGRENDELÉST
KÍVÁNUNK MINDEN ASZTALOSNAK!

Kontraprofilos ablakgyártó garnitúra 92-es fához van.
http://faipariszerszam.hu/arak/92-es%20EURO%20falc-2016_vedett.pdf
Wait while more posts are being loaded