Post has shared content
La Regidoria de Promoció Lingüística i AVIVA Cocentaina convoquen una nova edició de la ruta literària i històrica basada en la novel·la La llegenda del corsari, de Francesc Gisbert, ambientada en la Cocentaina del segle XVI, on convivien moriscos i cristians.

Es tracta d’un recorregut per alguns dels principals punts d’interés de Cocentaina, presents en la novel·la. La ruta comença al Palau Comtal, continua pel carrer dels Dolors i les restes de l’antiga muralla, passa per l’església de Santa Maria, el Pla de la Font i torna a pujar pel carrer Major, just per davant del museu arqueològic i etnològic. Després, abandona l’antiga vila per endinsar-se al raval morisc.

La ruta és resultat de la col·laboració entre la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat, l’Ajuntament de Cocentaina i Edicions Bromera. S’han editat uns díptics informatius amb l’itinerari de la ruta que estan a disposició de tots els assistents i de les persones interessades.

Guiada per l’autor de la novel·la, Francesc Gisbert, i per l’historiador Rafa Enguix, que contextualitza cada punt amb la història de Cocentaina, la ruta literària esdevé una ocasió immillorable per a conèixer Cocentaina a través d'una activitat que ajunta alhora informació cultural, literària, històrica i, fins i tot, turística.
Photo

Post has attachment
En AKI #Cocentaina queremos compartir con vosotros nuestro canal #HazlotuMismo, en el que encontraréis gran cantidad de vídeos sobre #bricolaje, jardinería y #decoración. ¡Esperamos que os guste! http://www.aki.es/comunidad-aki/como-lo-hago

Empezamos una nueva andadura, donde pretendemos darnos a conocer  e informar de nuestras actividades. Estamos en facebook y en google +.
Podeis poneros en contacto con nosotros a través de la dirección de correo: orquestalapaloma@gmail.com
Wait while more posts are being loaded