Post has attachment
Lær at håndtere processen omkring løbende konverteringsoptimering af de digitale kanaler i din virksomhed. Med Optuners workshop i praktisk konverteringsoptimering, får du hands-on erfaring med at at optimere. Du lærer at vælge den rigtige undersøgelsesmetode, lærer at identificere potentialer på dit website, lærer at indsamle data om dine brugere og omsætte dem til kvalificerede designændringer. Læs mere om workshoppen på www.optuner.dk/kurser - 4 workshops i år, i Århus og København. Begrænsede pladser.

Post has attachment
Savner du også data når du læser gode råd om optimering? Lad os samme stille højere krav: http://bit.ly/mave-manifest

Vi går skridtet videre end konvertering og italesætter vækst på vores nye hjemmeside www.siterex.dk - her kan du som noget nyt bestille en gratis vækstguide hvis du har en webshop eller hjælper webshops/online firmaer.

Post has shared content
Tekst konverterer. Jeg selv bruger alt for lidt tid på at tweeke budskaber i min egen forretning, så jeg kommer også til at sidde med ører på stilke den 14. marts. Og Amy for ros med på vejen af dem der har hørt hende - ja og sjov ser hun også ud. Så det glæder jeg mig faktisk til.

Det kan være kedeligt at arbejde med tekst, men til gengæld er effekten ofte stor. Split-test viser at enkelte ord kan have stor indflydelse på konverteringen. Derfor glæder vi os til at præsentere den dygtige og underholdende Amy Harrison på Conversionboost. Læs om hvorfor og bliv introduceret til hende her:

http://conversionboost.dk/amy-tekst-saelger-humor-bid/?utm_source=gplus&utm_medium=social&utm_campaign=amy-tekst-saelger-humor-bid_cb

Post has attachment
Så klør vi på med endnu en gang Conversionboost - tilmeldingen er nu åben og de første talere præsenteret.

Læs om dem her: http://conversionboost.dk/boostbuzz/ - du kan som altid spare 500 dask på Early Bird fra nu af og til og med 18/1. Først til mølle, der var næsten udsolgt sidste år. #konverteringsoptimering #cboost #optimering #digitalvækst

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Hej alle

Jeg er ikke super aktiv her på Google Plus, men efter 15 måneders arbejde har jeg fornøjelsen af at kunne release min bog.
- SKAL KNAPPEN VÆRE RØD ELLER GRØN? - er i mine øjne blevet et vellykket og meget fuldendt værk om digital salgsoptimering med alle de centrale aspekter fra trafikoptimering til bundlinje og alt det i mellem.
 
Se mere om bogen på www.konverteringsoptimisme.dk - her kan du blandt andet downloade en gratis Light-udgave af bogen 
 

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded