Magazin de cartier...Vedeți această recenzie pentru Profi pe Google Maps. #OnGoogleMaps

https://goo.gl/maps/SDHqcdJiwLG2

Post has attachment
Îmi sunt tată și mamă, de mine mi-e dor,
Nemărginirea sparge și tâmplele febrile,
Unii doar ca bondarii fac,
Alții pe scenă urlă, cântă,
Buimaci și doar celebri în casa Budenbrock.
În genunchi le spun eu celor cu ambițuri,
Darul iubirii cine ar ști să-l mai primească?
Deasupra noastră corbii și vulturii fac raiduri,
Noi nu murim, nu, noi vom fi doar martori.
Dincolo de singurătatea mea sunt sute, mii,
Ei de ce nu-mi scriu și mie?
Siheoa care seamănă, zice Mugur,
Cu fluturele, nici nu există,
Mugur nu mai este, dar are o mie de antene și guri,
Bună dimineața, Mugur, poet nepedepsit,
Mă bucur că ești încă o amintire proaspătă,
Fără de prihană.
BMM
Post has attachment
Generalul a avut o noapte de pomină. Înainte de a adormi , o săgeată trecu prin geam și i se înfipse în umăr. A scos-o, o fi fost otrăvită? Au urmat coșmarurile, și-a revăzut fiul, era încă un copil, dar era fiul său, învăța cam neglijent, își făcea griji, apoi fiul a dispărut. S-a trezit, a umblat prin cameră. A venit mama generalului, care murise de circa 20 de ani, era slăbită, zilnic pierdea în greutate, generalul simțea o durere vie în inimă, s-a trezit din nou. A făcut o baie, i-a crescut tensiunea. S-a gândit, ce bine ar fi să moară pe loc. Dar noaptea continua. Era o noapte a walpurgiilor. Nebunia îi cuprindea capul. Ce va face mâine? Avea un tratament de urmat, viața lui depindea de strictețea prescripțiilor medicale, asta îl stresa, niciodată nu i-a plăcut să asculte de prescripții, deși el era obișnuit să dea ordine. În fine , cerul s-a luminat. A luat toate calmantele din casă. A încercat să doarmă ziua. A visat că murise și nu departe de casă se înălța o statuie care îl reprezenta victorios. Chestia asta l-a enervat. Doamne, ce slabi suntem, s-a gândit, apoi a dormit.
BMM
Ce este în capul fiecăruia? Mult balast, rutină. Dar și înțelepciune, dar și nebunie. Porniri sălbatice, refulate. Stana și Satana. El trece străin și frumos, Mugur, începe să ningă prea neguros.El este câinele, furia lui seamănă cu o zdreanță. Arici roșcați fug sub piele. Ar pune mâna pe o pasăre, dar ce să facă el cu o pasăre? Milă. Șira spinării, o ceară, fost aur. Mai naive sunt picioarele, mai miloase. Marginea subțire a înțelegerii. Doamne, nu ne îngădui să trecem de marginea nebuniei. Soarta este cîinele meu, îmi ia mâna între dinți, e un sfânt, mă iubește. Un șarpe îi spuse ciocârliei – tu zbori, dar nu poți vedea cotloanele ascunse, acolo seva vieții freamătă în tăcere. Ciocârlia răspunse – o, șarpele meu, tu le știi pe toate, dar nu poți zbura. Nici să cânți nu poți, ce folos? Șarpele tăcu, plecă oarecum trist.Nu mai putea respira.Nu știa cauza. Omul cărturar este vistier desăvârșit. Generalul porni în căutarea adevărului. Ajunse într-o țară cu oameni cu șapte picioare și cu șapte mâîini, fugiți din tabăra lui Alexandru cel Mare. Apoi ajunse în altă țară, cu oameni cu cap de câine, care adevăt grăiau , dar nimeni nu-i credea. S-a oprit la marginea unei ape unde mișunau raci care mâncau oameni, dar de eneral nu se atinseră. Fugi de acolo, ajunse într-o cetate unde se vindeau robi. Acolo țapii cântau , porcii jucau , totul era de vânzare. Aici e țara mea, spuse generalul, își scoase galoanele, aruncă diplome, medalii și se făcu porc.
BMM boris marian

Post has attachment
MONUMENTAL!... MINUNAT!
Nici măcar eu nu puteam
Mânca atâta căcat,
Indiferent cum veneam,
Cu polonicul de ne(-)am...
DAR... Toți avem câte un DAR,
Unii MAI... des, alții MAI... RAR.
Eu nu-nțeleg pe ce Canale
Umplute bine cu fecale
A izvorât ATÂTA URĂ
Pentru Iubita Mea NAT*URĂ.
. . . * * * . . .

Post has attachment
Se spune ca familia si colegii nu ti-i alegi dar ce te faci cand mersul la serviciu a devenit un sport extrem? 😁😁 Spune-mi ce colegi ai, ca sa-ti spun cum te porti cu ei 😁😁 Un nou articol pe #viatacaolimonada
https://roxananegut.com/2018/09/22/6-tipuri-de-colegi-toxici-si-cum-sa-lucrezi-cu-ei/

Post has attachment

Post has attachment
Am văzut 3 filme americane cu prinți și prințese care au fost filmate în locuri de vis din România, în frumoasa Transilvanie. 3 filme clasice cu povești de iubire între prinți și prințese, filmate în niște locații care îți taie respirația fie că le-ai vizitat deja, fie că nu. Și de care musai te îndrăgostești.

https://danielabojinca.ro/3-filme-americane-printi-si-printese-filmate-romania/

Post has attachment
Da...
Ad... at.

Post has attachment

Post has attachment
UNUI TÂLHAR
DEZAXAT
ajuns în Capu' Trebii și Locului

Cu Legea ori Ordonanța
Zice domnul cu pricina,
Toți tâlharii din Constanța
Își VOR PIERDE URGENT vina...
Și dacă tot € $@ fie
"Hai să facem noi o lege
Să ne doară-n pălărie
De toți care legea știe,
DAR... NU POATE S-O APLICE
SÂC, SÂC... !"
. . . * * * . . .
Wait while more posts are being loaded