Volim cvece i zahvalan sam što ste u pozadinu stavili cvece kramark.

Kuće sam imejlom poslao moje slike na uvid galeriji " Ikar" dom. Vazduhoplovstva Zemun. Načelnik galerije sutra. Će me uzvratiti da li ću dobiti termin izložbe za prvu polovinu2017 god. Ja sa izjavio da mi odgovara april mjesec 2017 god.jer tada punim 80 godina mog burnog života. Izvještavaju vas o daljnjim događanjima. Ostajem u svojoj zamisli da mi grad venecija omogući izložbu,a ja bi im poklonio 6 slika besplatno. Za uslugu.prevedite ovaj moj tekst na engleskom jeziku.mozda ce to neko pročitati u italiji.bez obzira na sve što s izneo mislim da su moje slike posle worhola najinteresantnije za publiku.pored slika izložio bih i lampe svetskog dizajna,sah što sa stolicama ne vidzeno dizajna i mojim figurama.kruna svega bio bi " paradoks " klubski što koji sa raznih strana gledanja daje različite boje.sah što bi mogao da patentiran jer je izveden u paradoks sistemu.stolice za sjedenje mogu da se ctave na šah ploču o dobija se interesantan što u interijeru.venecijanska firma na sajmu u beogradu" noidesign" bila le imejlom u kontaktu sa mnom,ali su iz meni nepoznatih razloga prekinuli kontakt,premda misli da moje lampe u dizajnu premašuju njihove dizajnere.mozda će to pročitati njiov direktor silvija zuin.moja dizajnerska ostvarenja su svakim danom sve bolja,a ja toga nisam svjestan jer sve što mi se dešava noću sanjam. Poštovanje kramark autor jerusalim po bibliji.

Post has shared content
Umjesto srca stavite u ikonu moju sliku kramark

Post has shared content
Ikona sa srcem ja u redu.moj kum da bi se pokajao stavio je u srce: i am sorry" ikona u kojoj je taj tekst može da znači da sve što napišem ja se izvinjavam.to je pogrešno jer čitaoci ne znaju o čemu se radi.trazicu od kuma da u krug ikone ubaci moju sliku.danas sa završio jednu sliku koja prikazuje planete u vasioni. Ona ima dimenziju i uradzena je na okruglom ogledalu.poslacu va sliku Google i Facebook. Pozdrav kramark.
Ja sam napunio 79 godina. Imam naslednu bolest krvii trombocitozu.lekari ne znaju kako se ta bolest dobija i oni kažu da je vjerovatno naslednu.prepisali su mi lek " litalir" koji sada pijem svaki dan. Mnogo sa čitao o toj bolesti i leku i zapazio mnogo pacijenata kojima taj lek škodi. Mom organizmu a sada ništa ne škodi.nemam nikakve tegobe sem što mi trnu tabani.hodanjem to održavanje u normali. Od kada pijem lek " litalir" došao sam do saznanja da mi padaju na pamet slike iz kosmosa.posto se bavim i slikarstvom u zadnjih mjesec dana uradio sam oko 30 kozmičkih slika.dosad sam imao nekoliko izložbi svojih slika i odlučio sam da 2017 uradim još jednu izložbu u poznatoj galeriji u zemunu gde stanujem.izlozba će imati naslov slike vasioni arhitekte kramark. Doktorica neću da otkrije tajnu kako slikanje i moje aangazovanje( misli) leće moju bolest.jaka volja za ozdravljenje moguća je samo umjetničkim radom koje me jako iscrpljuje ali sam uporan i radim svaki dan.intelektualni rad ja daleko teži od običnog fizičkog rada. Moja upornost da štampa knjigu jerusalim po bibliji bila bi vrhunac mog stvaranja. Novac me ne interesira.kramark

Napišite mi na hrvatsko jeziku koje su vaše delatnosti.kramar.

U mom najnovijem tekstu ispravljanje nine akademik raketic nego neuropsihijatrija jerotic. Još jedna rec ne treba da stoji četnici nego četnici.molim vaše korektor da ispravljaju greške u tekstovima uz moje odobrenje.kramark.

Kako sa vibera da pošalje sliku jerusalim na Google i Facebook? Kramar

Kakav imate problem da izbacite sliku mog profila kramark 

Post has attachment

Post has shared content
Fenomenalne slike,narocito ona sa korenjem drveća koje se kao stabla obavijaju oko te drevne građevine.fenomenalno kramark.
Wait while more posts are being loaded