Post has attachment
Efectuăm la comandă orice model de broderie.
Cand spunem port popular ne gandim la o importanta forma de cultura a unui popor.Aceste costume populare se îmbracau la ocazii speciale si la marile sărbatori de Paşti si de Crăciun, la hora duminicală , la nunţi şi logodnă sau şiratău.Portul nostru national este alcatuit din ie(camasa)si itari(respectiv fota sau catrinta).
Photo

Post has attachment
Feminitate,stralucire si confort.Cu rochia de club realizata din catifea si dantela cu o combinatie de culori alb-negru iti vei scoate in evidenta toate calitățile.

Post has attachment
Feminitate,stralucire si confort.Cu rochia de club realizata din catifea si dantela cu o combinatie de culori alb-negru iti vei scoate in evidenta toate calitatile.

http://www.lylyfashion.ro/produse/rochie-black-white/

Post has attachment

Post has attachment
E cam gri cerul astazi, insa nu acesta este motivul pentru care am ales aceasta rochita. Este pur si simplu... minunata.

Post has attachment
Cand spunem port popular ne gandim la o importanta forma de cultura a unui popor.Aceste costume populare se îmbracau la ocazii speciale si la marile sărbatori de Paşti si de Crăciun, la hora duminicală , la nunţi şi logodnă sau şiratău.Portul nostru national este alcatuit din ie(camasa)si itari(respectiv fota sau catrinta)
Fota (catrinta): realizata manual din stofa subtire si captuseala.

Post has attachment
Rochie roşie decupată din stofă, scurtă , cu crăpătură la spate care poate fi purtată la orice eveniment de amploare din viaţa dumneavoastră. Fie că mergeţi la operă, teatru sau nuntă puteţi asorta acest model cu uşurinţă cu un sacou negru mai sobru sau cu un bolero mai elegant de culoare neagră, cu pantofi cu toc foarte înalţi. De asemenea se poate accesoriza cu o pălărie de culoare neagră cu borul larg şi cu mănuşi sau cu voal şi de ce nu cu paiete. I se pot aplica inserţii de paiete şi cristale semipreţioase la comandă.

Post has attachment

Post has attachment
Costumul popular bărbătesc este frumos şi se remarcă prin modelul cusăturii, prin simplitatea si sobrietatea lui.
Wait while more posts are being loaded