Proposta per a l’Aplec de Joves de la Ribera


Fa dies que hi ha joves de tota la comarca; de Polinyà, Alzira, Carcaixent, Corbera, etc., que estem pensant de fer un aplec de gent jove de la comarca que escriga poesia -en principi, en valencià.
Per haver-hi pensat açò hi ha motius ben grossos:
Tots podem accedir a la poesia que han escrit els clàssics, els poetes de Renaixença o, sobretot, la que s’ha escrit al segle vint i principis d’aquest segle. Però, l’única manera de poder conéixer la poesia que s’està escrivint ara i ací, a la comarca, és convocant un aplec.
No cal dir, però, que això seria, potser, un acte de rebrot per a la gent jove interessada que espentaria un muntó de gent a animar-se a escriure, bé siga poesia o, si més no, altres gèneres.
Per tant, com totes les coses comencen de baix cap amunt, hem pensat de fer, a part d’un grup obert al Facebook, que es diu “Aplec de Joves Poetes de la Ribera”, un bloc: http://jovespoetesdelaribera.blogspot.com.es/ ,i un correu electrònic: jovespoetesdelaribera@gmail.com per tal de fer-nos una idea aproximada de la gent interessada i paral·lelament organitzar, de manera conjunta, un futur aplec a una localitat de la Ribera. Hi podrà participar tothom que siga:
1- Jove (entre els 14-15 i 30 anys)
2-De la comarca
3-Escriga poesia (preferiblement en valencià)
*Es prega a totes les persones aplegades al grup de Facebook que conviden la gent que coneguen jove de la comarca que escriga poesia. Les eines esmentades: correu electrònic, grup obert al Fecebook i el bloc, seran transcendents per a l’organització de l’esdeveniment i, per tant, necessàries, al mateix temps, per resoldre qualsevol dubte.

Grup Promotor per a l’Aplec de Joves Poetes de la Ribera

Tot està per fer i tot és possible
Wait while more posts are being loaded