Jurassic World


RECENSION
Riskkapitalbolaget John Hammond drömmar om en dinosaurie nöjespark har äntligen kommit till stånd. Visst, för 20 år sedan när den gamla fella gav första tanken ett försök, saker inte går så bra. OK, det var en total katastrof. Men sedan dess har InGen Corp har jämnas ut stötar och rynkor i det tidigare, eh, fjällande situation. Och om John var fortfarande runt i dag, skulle han vara så stolt över hur framgångsrikt hans idé har blivit!

Inte bara har de ingen Labs genetiskt beredda och klonat en kavalkad av fantastiska hittills slocknade varelser, har de kunnat sömlöst integrera dessa monster till en fullt fungerande semester plats. Otrolig omvälvande dino attraktioner och petting zoo blandas med första klass boende och shopping! Ah, det är verkligen en modern underverk av en destination utväg.

I själva verket har Jurassic World varit igång så smidigt att det nästan har blivit, ja, fångad i bärnsten för sin egen framgång. Därför parkens investerare har efterlyst något större, snabbare och skrämmande att lägga till attraktion uppställning. Du vet, något med några allvarliga sizzle att hålla allmänheten streaming i främre portar.

Så labb pojkar piskade upp en genetiskt skarvas sammankomst super odjuret som är en blandning av DNA-strängar från T. rex, velociraptors och, oh, ett gäng andra topphemliga källor dessa vetenskaps killar håller under wraps. Poängen är, denna gigantiska terrorn är en otrolig mardröm av en dino. Smart, kraftfull och skräckinjagande. Och se till att vara en massiv oavgjort.

De kallar det Indominus rex.

En ny enorm attraktion, men betyder bara mer hårt arbete för Claire, parkens administratör. Hon har frenetiskt drar ihop allting-från investerare att korrekt anläggning bygg innan avslöjar denna nya beastie för allmänheten. Det är ett hektiskt jobb, men hey, hon vet sitt företag och hon vet hur man gör den här typen av saker och ting fungerar.

Det inkluderar att hantera anställda, som den robusta ex-militär kille Owen, som ledningen in för att ta hand om de rovfåglar och "utvärdera mönster av sårbarhet." Owen höjer alla typer av dumma frågor om säkerhet och visdom av genetiskt skapa något som I. rex. Men c'mon, Claire siffror, han har ingen aning om den affärsmässiga sidan av denna typ av företag. Och hon har ingen tid att prata om det med honom.

Detta bolag fokuserad melodi, dock förändras när smyg Indominus börjar utveckla förmågor labbtester aldrig förutspådde. Och när jätten hopkok lyckas fly även de mest imponerande av gränserna och börjar döda allt i sikte ... ja, på den punkten Claire springer snabbt direkt till Owen för en riktig pratstund om affärer. Naturligtvis, då, alla andra är igång också.
Wait while more posts are being loaded