Post is pinned.Post has attachment
Искате високо класиране в Гугъл за трудни ключови думи? В България почти никой не може да ви го предложи. Освен 3dwebdesign.org

Единствения начин да го постигнете, е линк билдинг от много на брой домейни. И там вече ще стигнете да нашата фирма, просто на пазара в България няма Никой друг който да може да ви го предложи на разумна цена.

Повечето от вас познават услугата ни, затова ще напиша тук само новите неща:

1. Имаме нови няколко тематични сайтове на нова тематика - "ремонт на покриви".
2. Увеличили сме броя сайтове с нови около 10 сайта (нови десетина освен няколкото нови за покриви). Няколко от новите сайтове са бивши БГ социални мрежи които са доста налинкнати.
3. Увеличили сме броя IP адреси.
4. Направили сме по-добър линк билдинг на сайтовете в които има най-много съдържание - за да може клиентите които вече имат статии в тях да получат още по-силен ефект.
5. Имаме няколко свободни пакети от статии които могат да бъдат закупени на цена от само 98 лева за година или 128 лв за 2 години (стандартната цена за написване на 40 статии и публикуването им в 40 различни сайта за 2 години е 230 лв). По този начин ще получите 40 нови линка от 40 различни домейна за 1 година за 98 лв.

Самите пакети които в момента са свободни (цена 98 лв) са:
- ръчно изработени бижута, арт бижута - 40 статии
- коли за скрап- 40 статии
- тенти и сенници - 40 статии
- дамски рокли - 40 статии
кухня по поръчка, кухни по поръчка, мебели по поръчка - 40 статии
мебели по поръчка - още 20 статии
офис столове, офис мебели и офис обзавеждане - 40 статии
автогуми - 40 статии
климатици - 40 статии
Детски играчки - 40 статии
часовници - 2 пакета по 40 статии
лаптопи acer - 40 статии
фитнес уреди - 20 статии (бивши статии на тоя хитрец дето го дават в момента по ВИП брадър)
радиатори, отопление и отоплителни системи - 40 статии
rent a car - 40 статии
строителство на къщи и сглобяеми къщи - 40 статии
погребални и траурни услуги - 40 статии
Онлайн магазин за компютри - 40 статии
преместване и транспортни услуги - 40 статии
отслабване - 40 статии
управление на социални мрежи, поддръжка на социални профили и facebook поддръжка - 40 статии
слухови апарати- 40 статии
хранителни добавки - 40 статии (статиите са на един от топ класираните в нишата сайтове, прекратяват дейността си)
обяви - 40 статии

Ако имате интерес и искате да стане бързо поръчката, моля пишете директно до admin at 3dwebdesign.org

Подарявам 2*50$ ваучера за реклама в Linkedin. При нужда съдействам със съвети как да бъдат използвани най-ефективно. First come, first serve ;)

Post has attachment
Какво се получава като резултат след качествен линк билдинг дори във висококонкурентна ниша (нишата е покриви) - картинката е от днес и е много показателна!

Какво сме направили? Извършили сме комплексна кампания за таргетиран линк билдинг по само 2-3 фрази включващи име на БГ град (локално сео) които са много близки една до друга. На практика - оптимизацията е по само една ключова фраза - ед. и мн. число, членувана, със и без думата "в" във фразата.

Колко струва? Точно тази кампания струваше около 400-450 лв.
Какво означава? Плащате 400 до 500 лв. и ви правим лидери за всички фрази около: "ремонт на нещо" в "вашия град" и други фрази с подобна конкурентност.

Поръчай сега, наесен ще е вече късно! Резултата идва след [e.r 30-40 дни.

Още примери можете да видите тук: http://3dwebdesign.org/forum/rezultati-ot-link-bilding-kampaniya-t2135

#линкбилдинг #linkbuilding
Photo

Някой ползва ли proxy за google?

Искам да си сложа proxy на друг профил на мозилата, за да не знае гошко какво търся. Като слагам линкове, често се налага да търся със site: в конкретните сайтове, от които вземам линк, а бих искал това да става с друго IP. Повечето проксита са засечени от ГГ и вадят кепчи или са бавни, дори не знам от къде да си взема за да е читаво.

Здравейте,
Искам да питам дали някой може да препоръча добра и надеждна фирма за създаване и поддръжка на фирмена Фейсбук страница. Създаване на съдържание, публикуване на постове, статии ... общо взето да поддържа присъствието в интернет и да захранва със съдържание. Тематиката ще е свързана със строителни продукти.

Post has attachment
Бг Радио (BG Radios) е едно приложение за Андроид с всички Български радиостанции които имат онлайн стриймове (станциите до момента са над 40). Опитал съм се да направя приложението с всички необходими функции=

Най-важното: това е Единственото подобно приложение в което Няма реклами. Ще съм ви благодарен ако имате време да го изтествате и да споделите тук своите впечатления. Благодаря и хубаво лято на всички!

#bgradio #radiobg #androidapp

Post has attachment
Здравейте всички,
Знам, че може би повтарям и други постове.. - Но все пак Ви моля за съвет.
Правя нов сайт за футболни запалянковци. score-predictor.com По-голямата част от сайта е готова.
Искам да го популяризирам в търсачките. Моля да ме упътите за някоe сбито и полезно ръководство (guide).
Нямам за цел да ставам SEO гуру.. Или поне, не за момента.
Благодаря на всички за коментарите!
Хубав ден!

Post has attachment
Шервам тук Купон код за Емаг - за 30 и 20% отстъпка за фотоапарати и видеокамери защото аз в момента не се интересувам от такъв вид продукти. Ползвайте го както намерите за добре, но побързайте - може да се ползва само веднъж: http://m.izvestia.emag.bg/nl/jsp/m.jsp?c=%40bMib2ExzzxlYcamJ4Tn97wgBmtFaje2aIO0N8SUoGso%3D

Здравейте,
Преди няколко години изградих един сайт, който го ползвахме съвместно с един познат. Сега обаче искам да се оттегля и да продам сайта на този познат. Не съм използвал платформа , а съм го програмирал ръчно. Знам колко пари изкарва годишно и искам да го оценя по някакъв начин за да мога да му го продам.
Бих искал да попитам участниците в групата дали някой може да ми даде съвет как може да се направи оценката?

В момента кой софтуер за беклинкове е най-добър? Serpstat ми харесва, но тези ограничения на заявките: 800 заявки на ден / 70$. Всяко цъкане го отчита за заявка, това е ненормално! Тук има ли някой, който го ползва и на кой план сте?
Дори си правя програма, в която да импортирам техните линкове, а от Serpstat само да експортирам, уж с идеята да намаля заявките, почвам да се чудя, аз ли не съм наред или Serpstat искат всеки дава $499.00 на месец.

Wait while more posts are being loaded