Post is pinned.Post has attachment
Искате високо класиране в Гугъл за трудни ключови думи? В България почти никой не може да ви го предложи. Освен 3dwebdesign.org

Единствения начин да го постигнете, е линк билдинг от много на брой домейни. И там вече ще стигнете да нашата фирма, просто на пазара в България няма Никой друг който да може да ви го предложи на разумна цена.

Повечето от вас познават услугата ни, затова ще напиша тук само новите неща:

1. Имаме нови няколко тематични сайтове на нова тематика - "ремонт на покриви".
2. Увеличили сме броя сайтове с нови около 10 сайта (нови десетина освен няколкото нови за покриви). Няколко от новите сайтове са бивши БГ социални мрежи които са доста налинкнати.
3. Увеличили сме броя IP адреси.
4. Направили сме по-добър линк билдинг на сайтовете в които има най-много съдържание - за да може клиентите които вече имат статии в тях да получат още по-силен ефект.
5. Имаме няколко свободни пакети от статии които могат да бъдат закупени на цена от само 98 лева за година или 128 лв за 2 години (стандартната цена за написване на 40 статии и публикуването им в 40 различни сайта за 2 години е 230 лв). По този начин ще получите 40 нови линка от 40 различни домейна за 1 година за 98 лв.

Самите пакети които в момента са свободни (цена 98 лв) са:
- ръчно изработени бижута, арт бижута - 40 статии
- коли за скрап- 40 статии
- тенти и сенници - 40 статии
- дамски рокли - 40 статии
кухня по поръчка, кухни по поръчка, мебели по поръчка - 40 статии
мебели по поръчка - още 20 статии
офис столове, офис мебели и офис обзавеждане - 40 статии
автогуми - 40 статии
климатици - 40 статии
Детски играчки - 40 статии
часовници - 2 пакета по 40 статии
лаптопи acer - 40 статии
фитнес уреди - 20 статии (бивши статии на тоя хитрец дето го дават в момента по ВИП брадър)
радиатори, отопление и отоплителни системи - 40 статии
rent a car - 40 статии
строителство на къщи и сглобяеми къщи - 40 статии
погребални и траурни услуги - 40 статии
Онлайн магазин за компютри - 40 статии
преместване и транспортни услуги - 40 статии
отслабване - 40 статии
управление на социални мрежи, поддръжка на социални профили и facebook поддръжка - 40 статии
слухови апарати- 40 статии
хранителни добавки - 40 статии (статиите са на един от топ класираните в нишата сайтове, прекратяват дейността си)
обяви - 40 статии

Ако имате интерес и искате да стане бързо поръчката, моля пишете директно до admin at 3dwebdesign.org

Post has shared content

Post has shared content
Продавам уеб #домейни - уеб.com , уеб.net и уеб.top. Само уеб.com - 100 лв. Трите общо - 200 лв.

#уеб

Post has attachment
Опитах се, след един телефонен разговор с потенциален клиент, да обобщя кои са нещата, дето би трябвало да участват в SEO като услуга и как може да се измери нашата работа.
https://websitedesign.bg/blog/za-kakvo-plashtate-pri-seo-i-kak-se-izmerva

Post has attachment

Трябва ми аналитик, с който да разбера, потребителите какво гледат в сайта: дали четат текста, гледат картинки или гледат видеа? Идеята е да ми показва, които части от сайта, са във фокус и по колко време стоят на тях?

Post has attachment
Имате #bg домейн и искате с него да излезете на чуждестранния пазар? Мисията невъзможна! Факт: Още в Google search console си пише че ако имаш .bg домейн сайта няма как да се класира добре за държави с езици като английски, немски, руски, испански и други. Когато влезеш в глобалните настройки на сайта в Google search console, ако опиташ да промениш насочването по държава за бг #домейн, си пише: вашият сайт е ВЕЧЕ насочен към държавата България заради типа домейн който ползвате. Тоест, потребителю, не се опитвай да класираш този сайт за други езици (или поне не високо) 😉. Въпреки това предупреждение, на няколко пъти през годините сме правил опити да класираме такива сайтове (на наистина упорити клиенти) за чужди езици, главно за руския и англоезичния пазар. Фактите: или не се получава, или е нужен чувствително по-висок бюджет.

Необразоваността на големите бг брандове (или как се хвърлят пари за нищо): купуват бг #домейни, правят едни имиджови 2, 3 или 5 езични сайтове на тях и започват да се мъчат "да се класират" с прекрасния си dot bg домейн на външния пазар. Да не говорим и колко уеб дизайн и "seo" фирми има с подобни сайтове 😀.

Аз защо не съм купил до момента нито един бг домейн? Тъп съм или нямам пари? 😉 Не го купувам, защото ще навреди на бизнеса ми с англоезични потребители! (owned 572 domains, spend 5241 usd for domains last year)
Photo

Подарявам 2*50$ ваучера за реклама в Linkedin. При нужда съдействам със съвети как да бъдат използвани най-ефективно. First come, first serve ;)

Post has attachment
Какво се получава като резултат след качествен линк билдинг дори във висококонкурентна ниша (нишата е покриви) - картинката е от днес и е много показателна!

Какво сме направили? Извършили сме комплексна кампания за таргетиран линк билдинг по само 2-3 фрази включващи име на БГ град (локално сео) които са много близки една до друга. На практика - оптимизацията е по само една ключова фраза - ед. и мн. число, членувана, със и без думата "в" във фразата.

Колко струва? Точно тази кампания струваше около 400-450 лв.
Какво означава? Плащате 400 до 500 лв. и ви правим лидери за всички фрази около: "ремонт на нещо" в "вашия град" и други фрази с подобна конкурентност.

Поръчай сега, наесен ще е вече късно! Резултата идва след [e.r 30-40 дни.

Още примери можете да видите тук: http://3dwebdesign.org/forum/rezultati-ot-link-bilding-kampaniya-t2135

#линкбилдинг #linkbuilding
Photo

Някой ползва ли proxy за google?

Искам да си сложа proxy на друг профил на мозилата, за да не знае гошко какво търся. Като слагам линкове, често се налага да търся със site: в конкретните сайтове, от които вземам линк, а бих искал това да става с друго IP. Повечето проксита са засечени от ГГ и вадят кепчи или са бавни, дори не знам от къде да си взема за да е читаво.
Wait while more posts are being loaded