Post has attachment
Hey hvis man er interesseret i IT og didaktik så skulle man nok lige se her 
http://idlsh.dk/#program

Og endnu mere hey - man kan få lov til at høre mig rable og rante 2(!) gange - Wauw what's not to like!!!

HVORDAN BRUGER VI ELEVERNES IT-DIDAKTISKE FÆRDIGHEDER I SKOLEN?
v/ Rikke Toft Nørgaard, adjunkt, Center for Undervisning og Digitale medier, Aarhus Universitet
Foredraget vil kredse om centrale emner for fremtidens folkeskole såsom: frisættende og grænseoverskridende konstruerende læringsprocesser; om eleven som deltagende designer af egen læring og undervisning; om en værdibaseret menneskecentreret tilgang til teknologier; om visions- og missionsbaseret undervisning og læring; om eleven som rebel, hacker, forandringsskaber og fremtidsmager og om vigtigheden af mod, undring, uvished og tålmodighed i designorienterede og samfundsvendte læringsprocesser.
Foredraget vil lægge op til debat og diskussion gennem spørgsmål som: Hvordan understøtter og inviterer vi til elevers udvikling af digitale kompetencer gennem reflekteret og modig brug af teknologier? Hvordan kan vi via teknologier invitere til at børn bliver medskabere, deltagere og ejere af egen forandringsskabende og fremtidsorienterede læring og undervisning? Hvordan kan vi blive mere frisættende og grænsenedbrydende i vores digitale undervisning? Hvordan bevæger vi os fra at forsøge ’at købe os til teknologisk værktøjs-læring for eleven’ til ’at etablere rum og processer for eleven som sin egen lærings-designer’? Med andre ord – hvordan anvender vi teknologier på fornuftige og modige måder, så vi bevæger os væk fra læringsteknologier og designs TIL børn og hen imod læringsteknologier og -designs AF børn?

Post has attachment
Hvis nogle af jer kunne tænke jer at gøre en god gerning og give børn mulighed for at kode, konstruere med teknologier, nørde og designe så kom og bliv frivillig i Coding Pirates Aarhus
Vi starter lige nu en ny omgang Coding Pirates op på Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier, AU på Paludan Müllers Vej 48 - vi har allerede fyldt huset med de mest fantastiske børn, frivillige og vilde teknologier - her er seje frivillige fra både efterskoler, Lego, vandværk, spilvirksomheder, kandidatuddannelser, FabLab og meget mere - lyder det som noget for dig så hop ind på Facebook gruppen 'Coding Pirates Aarhus' og kig dig omkring - og lyder det som noget du gerne vil være med til hver onsdag mellem 17-19 så søg om medlemskab på Facebookgruppen 'Frivillige Coding Pirates Aarhus' - vi står og venter med åbne arme og en pirathat klar 
Lige nu er det ekstra spændende eftersom Coding Pirates er nomineret til årets Gamechanger pris - se mere her:
http://denmark.mtggamechangers.com/candidate/coding-pirates
...og vi bliver ellevilde af lykke hvis nogle af jer endda hopper ind og stemmer på dem - noget som Aarhus Universitet altså også er en lille del af (sammen med ITU, Microsoft, Dokk1 og mange andre lige så fede steder)
Skib ohøj - hop ombord og leg med os - vi lover det bliver skægt
...men skynd jer vi sætter allerede det næste skib i søen 29 oktober!
Mvh
Rikke Toft Nørgård
Ph.d., adjunkt

Post has attachment

Er der nogen - eller er det en aflysning?

Vil I skrive her hvis I er interesserede I at deltage i diskussion/feedback-sessionen klokken 17 – bare så vi ikke ender i en 1til1 situation ligesom i mandags?

Så: Hvis du er interesseret i at diskutere noget klokken 17 så skriv dig på herunder

Hej - er der nogle til stede som har lyst til at diskutere noget / vende noget / snakke om noget eller andet - så er jeg på siden indtil 18 - bare sig til!

jeg er her - men kan ikke se dig i mit hangout?
Wait while more posts are being loaded