Post has attachment
Om du planerar att besöka en konferens, låt mig få rekommendera BrightonSEO i, ja - du gissade rätt, Brighton.

Letar efter en junior SEOare att anställa och arbeta tillsammans med mig (och mina 64 kollegor, samt Conversionista). Kontoret ligger på Vasagatan 7 i Stockholm. Din tidigare erfarenhet spelar mindre roll jämfört med vad du vill göra och är intresserad av. Kille, tjej, ung eller gammal spelar mindre roll. Så länge du har en passion för söket.

Hör av dig!

Post has shared content
"Nytt" verktyg från Google att testa sin sajt mot.
More than 1/2 of web traffic comes from 📱. Make sure your #smallbiz site is up to speed. Learn more: https://goo.gl/N8RMkr #TestYourSite
Animated Photo

Post has attachment
Om du inte redan tillbedjar Sökanalysrapporten är det dags nu. Börja åtminstone att spara dina sökord automatiskt till Google Drive.

Post has attachment
Efter två intensiva veckor med både engagemang hos kund och föreläsningar inom inbound marketing och SEO på Berghs School of Communications och sökmotoroptimering på IHM Business School så känner jag att en post sitter på plats då jag tjatar om vikten att googla när jag är ute och föreläser... http://www.perpettersson.nu/du-far-inte-glomma-att-googla/
Photo

Post has attachment
Mitt favoritändamål med Google Analytics appen är att den visualiserar snabbt när användare är som mest aktiva på webbplatsen, fördelat över tid. Här kan det finnas tydliga mönster att agera på.

Post has attachment
Bra eller dåligt, det återstår att se – men nu presenteras svar direkt i Googles sökresultat.

Hej! Om jag ska lista t.ex. tandläkare på typ 1000 orter i världen, bör jag skriva unik content för varje ort för att kunna ranka, eller skulle ni rekommendera köra samma text för varje ort? Det är ju inte så att tandläkare i Västerås skiljer sig speciellt mycket från de i Umeå att man kan skriva unik content för varje stad?

Post has attachment
Mitt favoritkomprimeringsverktyg (hua, det här börjar låta bra nördigt) heter Compressor.io och är gratis som stödjer både lossy och lossless.

Post has shared content
Google har uppdaterat sina rekommendationer kring hanteringen av Ajax.
Wait while more posts are being loaded