Post has attachment
Opus-hanke esittelee webinaarisarjassaan seuraavana ke 10.12. klo 15-16 Opintoverkon digitaalisia kirjoja, vieraana Harri Peltomaa. https://www.facebook.com/events/740843402669322/ Tutustu: http://www.digioppikirja.fi/. Kirjaudu webinaariin vieraana osoitteessa http://eoppimiskeskus.adobeconnect.com/opus/ (ei salasanaa). Lisätietoja http://opus2015.wordpress.com/webinaarit/

Opintoverkko Oy on vuonna 1997 perustettu kustannusosakeyhtiö, joka on kustantanut sekä painettuja että sähköisiä oppikirjoja ja tuottanut internet-ohjelmistoja opetus- ja oppimiskäyttöön.

Post has attachment

Post has attachment
Opus2015 eli oppikirja oppimisympäristönä -hanke avaa keskiviikkoisin webinaariovet digitalisoituvien oppisisältöjen tekijöille, käyttäjille, kehittäjille ja muille kiinnostuneille. Tule esittelemään oma juttusi tai kuuntelemaan. Seuraavan kerran 26.11. klo 15-16 e-Oppi https://www.facebook.com/events/1515666142019273/ Lisätietoja http://opus2015.wordpress.com/webinaarit/ (mm. ohjeet, tallenteita ja aineistoa).

Post has attachment
Itk 2014 Opus2015
Photo

Post has attachment
Oppikirjan uudet muodot tiiviisti esillä uutisotsikoissa, blogimaailmassa ja somekeskusteluissa. Seuraa  http://www.scoop.it/t/oppikirja-uusiksi

Post has attachment
Graafikolle lähtee tilaus Opus-hankkeen ulkoasusta nettipaikoissa. Saa osallistua ideoitsemiseen some | opus2015

Kiitokset kutsusta, yritän opetella käyttämään tätä Googleakin enemmän...

Huomenna on Opus = Oppikirja oppimisympäristönä -hankkeen sisäinen alkajaistilaisuus. Polkaisemme käyntiin avoimen, mahdollistavan, luovan, tulevaisuuteen ja sen tekemiseen hyppäävän ja samalla kuitenkin myös analyyttisen ja hyvässä mielessä kriittisen prosessin. Saa evästää ja unelmoida. Unelmista tuppaa tulemaan totta, mutta jos liikaa kontrolloi, ei unelmia synny. Että mitä eväitä paketoisit meille konehuoneen hiilenmättäjille?

Sometun ITK-tempaus poiki oppimisympäristöjen kehittämishankkeen

Sometun keskusteluketju http://www.sometu.fi/forum/topics/oppikirja-uusiksi oli pohjana viime kevään Oppikirja uusiksi -tapahtumalle ITK-päivillä. Teema jatkui huhtikuun kuukausitapahtuman kautta toukokuun hankehiontaan. Heinäkuussa saapui myönteinen rahoituspäätökseen: Oppikirja oppimisympäristönä eli Opus-hanke käynnistyy nyt syksyllä.

Hankehakemuksen tiivistelmä https://docs.google.com/document/d/13njh3bc6fyhdPfnn_Iq7JoPyoNogoXotAYnFE_E982I/pub

Hankkeen tavoitteena on muun muassa kansallisen keskustelu ja pedagogisen ideoinnin virittäminen. Tähän osioon avataan avoimen verkko-osallistumisen paikat. Jo nyt voit liittyä verkostoon. Käytämme tässä vaiheessa aiemmin luotuja kanavia:

Sometu Ning -keskustelu http://www.sometu.fi/forum/topics/oppikirja-uusiksi
Google+ -ryhmä https://plus.google.com/u/0/communities/109472418431886644505
Facebook-ryhmä https://www.facebook.com/groups/opushanke/
Facebook-sivu (tiedotus) https://www.facebook.com/Oppikirjauusiksi
Diigo-ryhmä https://groups.diigo.com/group/oppikirja-uusiksi
ScoopIt http://www.scoop.it/t/oppikirja-uusiksi
Hankkeen käynnistysvaihetta somessa vetävät syyskuulta vuoden loppuun Anne Rongas (Gmail: rongas.anne) ja Kari A. Hintikka.

OPH:n oppimisympäristöhankkeita voi seurata http://www.oppiminen.fi/ .

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded