Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content
https://l10n.org.al/node/31

Kam kënaqësinë t'ju njoftoj se përkthimi i lojës Pingus është kryer me sukses. Për t'i instaluar dhe testuar përkthimet, shikoni ndarjen TESTIMI I PËRKTHIMEVE te http://l10n-sq.blogspot.com/2013/04/perkthimi-i-lojes-pingus.html.

Përkthimi i kësaj loje ka një rëndësi të veçantë sepse është kryer plotësisht në platformën B-Translator. Përfundimi me sukses dëshmon në njëfarë mënyre se kjo platformë është e gatshme për përdorim (pavarësisht nga gjërat që mund të përmirësohen).

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded