Post has shared content
Sziasztok!
Lene egy kérésem.....születet 3 vagy töb kiskutya....barnák és asziszem hogy fehérek is....a fajtájat nemtudom de nagyob fajta....ara szeretnélek titeket kérni hogy bee tudjátok öket fogadni....ugyanis a gazdája agyon akarja öket csapni😭😞 de én azt nemakarom....kérlek titeket hogy ha nemtudjátok akor oszátok meg...hogy segíthesünk a kiskutyákon hogy gazdát talájanak...ha betudjátok öket fogadni akor koment....ha nem oszd meg....elöre is köszönöm..😞😊

Post has attachment
Mikor tegyek ki bejegyzéseket? A többi ember akármikor tehet ki dolgokat
(A kép random 😂)
-
votes visible to Public
Poll option image
14%
Heti 3 bejegyzés
14%
86%
Napi 2 bejegyzés
86%

Emberek!!!! Bocsánat, hogy több hónapig nem voltam elérhető!!!! Elfelejtettem, milyen jó a Google+!

Post has shared content

Post has shared content
HOW DARE HE!!!!!!
PLEASEEEEE RESHARE!!!!
Photo

Post has shared content
VESZÉLYBEN A MANCSTANYA!

A MANCSTANYA már bő két éve ad otthont a Szeged utcáiról mentett balesetes és rossz állapotból mentett macskák (és esetenként kutyák) részére. Ez a hangulatos, békés és mindenkitől elzárt területen lévő telek és a rajta álló öreg épület igazi rehabilitációs központ ezen állatok számára, akiknek nem csak a fizikai, de a mentális sebek gyógyulása is biztosítva van.

Mivel ezeknek az állatoknak a szenvedését az emberi kegyetlenség és/vagy felelőtlenség okozza, ezért többed magammal nagyon is kötelességemnek érzem, hogy megmentésük ne csak az állatorvosi kezelésekben merüljön ki, hanem teljes felépülést is biztosítsunk számukra, amennyire csak lehetséges.
Azonban az épület üzemeltetése, és ezen belül is a közüzemi szolgáltatások jelentős anyagi terheket generálnak, viszont ezek nélkül az épület még az állatok számára is élhetetlenné, halálos csapdává változik a téli fagyok ideje alatt.

Sajnos jelenleg ez a kis menedék, ami az utolsó lehetőséget jelenti lakói számára, veszélybe került a felgyűlt közüzemi hátralékok miatt, amit 2017 szeptemberével ki kell egyenlíteni, máskülönben a kis védencek további sorsa megpecsételődik.
Számunkra is elkeserítő, hogy erre a pontra jutottunk, miszerint a mi anyagi kereteink összesen sem elegendőek ezen tartozás kiegyenlítéséhez, ami jelenleg
370’000Ft-ot jelent az áramszolgáltató felé.
Habár már tervben van az energetikai fejlesztés, hogy a költségeket lejjebb faraghassuk, de első fázisban ezt a problémát kell elhárítanunk.
Ezért most nagy segítség kéréssel fordulunk Önhöz!
Kérjük, járuljon hozzá némi anyagi támogatással a tartozás rendezéséhez, lehetővé téve, hogy a MANCSTANYA tovább működhessen,
valamint hogy egyre jobbá és hatékonyabbá válhasson.
Köszönettel:
Budai László & MACSKA MANCS TEAM SZEGED

https://www.facebook.com/macskamancsteam
számlaszám: 10402805-50526750-89891003PayPal: donate@macskamancsteam.huUtaláskor megjegyzés rovatba írja be: "mancstanya"
Tel.: 0670/593-2887
E-mail: info@macskamancsteam.hu
Photo
Photo
2017. 07. 08.
2 Photos - View album

Post has shared content

Post has shared content
💔😠💔😠💔😠SIGN A PETITION TO HAVE THIS YOUNG UGLY MAN TRIED AS AN ADULT🔴🔴🔴🔴🔴🔴

Repost from @networkadoptdontshop - POS 😡😡💔💔💔
NEW UPDATE: You can sign this petition to have Damien tried as an adult in court. The state prosecutor has agreed and is pushing to have him charged as an adult rather than a minor. Great work!
https://www.change.org/p/henry-county-kewanee-police-justice-for-thor?recruiter=50038012&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition&utm_term=share_for_starters_page
(Link to petition is in my Bio)
UPDATE: Damien Ingram confessed and was charged as a juvenile through the Kewanee Police Department for Aggravated Animal Cruelty. Shame he has not been charged as an adult, these charges should be fought to be more harsh.
If a 16/17 year old can be charge with murder and tried as an adult, then so should Damien as a 17 year old rather than a juvenile for aggravated animal cruelty. This was not just one cut on the dogs throat, there were numerous and they were deep. If he felt so BAD about doing it... he would've stopped at one cut not numerous cuts and so deep to kill. I urge people to show up to this boys court date to protest more charges or to be tried as an adult.
TThe Henry County Humane Society- Kewanee, IL is accepting donations for this baby if anyone is interested in helping with any vet costs! "To those of who would like to donate to Thor's care:
Checks can be sent to 206 Townsedge Road, OR PO box 695. Kewanee IL 61443.
PayPal has been set up. Our email for donations is kewaneepets1@yahoo.com
Thank you everyone for donating and keeping Thor in your thoughts." You can also stop in from 8-11am and 4-6pm! #animalabuse #share #animallovers #dogsofinstagram #doglovers #animalcruelty - https://www.instagram.com/p/BXR1mJTghJe/
Photo

Post has shared content

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded