Ping.

Kitalaltam egy nagyon beteget.

A 14-18 eves gyerekeknek mar van okos telefonjuk, akarcsak a golyaknak. Ki fogok ragasztani tacepaokat, hogy aki hajlando 30 percet szanni az eletebol 500 ft-ert, (igen, ez nem hangzik soknak, nekik egy uveg bor, vagy ket reggeli), es felteszi az ingresst, en hivom meg, es lvl3 ig fwlhuzom 10 perc alatt...

Szoval kituztem celul, hogy 100 seer meglesz. Termeszetesen zoldek ;)

TOS nem tiltja. A multkor amugy eleg tuzetesen elolvastam, es nagyon sok mindent nem tilt, amire azt mondjuk, jujujujujuj, azt nem szabad, azt a tos tiltja.

Észrevettétek, hogy a legtöbb link destroy és field destroy nincsen benne az intel all log-ban? Próbáljátok ki, hogy lezúztok pár field-et és / vagy link-et, a resonator destroy és az összes építés benne van, de a link és field destroy csak nagy ritkán.

Ugyanakkor a scanner all log-ban benne vannak a "Gained 187 AP for destorying a Link" és a "Gained 750 AP for destorying a Control Field" események is, tehát megtörténik a dolog. Másnak is így működik, vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"?

Post has attachment
Kedves ingressesek, kékek, zöldek. Pls. egy reportot ha dobnátok. A zöld közösség nem vállal felelősséget értük. Valszeg repkednek is. Köszi a figyelmet!
Photo

Aze ja

Nagyon hosszú beszámoló a hétvégéről. Ez inkább személyes, mint sem ingress. Nyomokban tartalmaz azt is.

https://www.vaso.hu/ingress/rome/

Post has attachment
Észrevettétek, hogy néhány portálnak eltűnt a képe? Scanner-ben és intel map-on is. Itt egy példa:

https://www.ingress.com/intel?ll=47.562197,19.090007&z=19&pll=47.562238,19.090179

Gollam azt mondja azért van, mert a google meg fogja szüntetni a panoramio-t és valóban ennek a képe is ott volt. A nagyon régi portáloknak van ott a képük.

Post has attachment
Nem tudom, ki csinálja ezeket, de legyen szíves abbahagyni! Report ment mindegyikre.
Photo
Photo
29/10/2016
2 Photos - View album

Passcode : ffve2cb2na23ykdq :)

Post has attachment
3 Budapest field egy hétvégén. :)
3*22 plus 11 réteg, összesen 133M MU.
Photo
Wait while more posts are being loaded