Post has attachment
jeg skivet det for kvinde efter navn:godsk
vagn godsk som stifter af besætter vejle.
gruppe på facebook.com profil navn: nye grupe besætter fra vejle nr2

det gruppe som prøver at besætte den gamle godsk strasion i vejle. der væde at hinder vejle kommune og byråd. fra rive bygen ned uden at borger i vejle taget med om sag.

vagn godsk er kvinde 65 fra ishøj ved københave som prøver sammle borger til besætte brygen der ved forhinder nødriven. hun ville gande ha partiet for de hjemløse og scioalt udsatte. til vare taldes mand for gruppen besætter vejle.

vejle kommune og byråd er politi andmildet for udlov avdringen og brygen ståget forfaldet ud vinde og vare til frager alle på p-plasen der ikke sluget el i brygen di 3.år brygen ståget det politi andmildet siden 2013. brygen friget af fringen nævet i 2016. der væde har slode og anddrommer stylsen i københave.

besætter vejle
vi besætter gamle gods strasionden i vejle by på gammlehave 14. 7100 vejle. det er adresse. vore besætte frinde sted vi forsøger lave arsionden tridag aften trage brygen i besiden af besætter vejle.

vi søger borger i vejle der vare med i besætten af gods strasionden i vejle det en besætte kan vare linge ud måske månder med besætten.?

vi søger folke som tøre tage kampen op med kommune og byråd og politi i vejle sikkert ind brandet næsten ikke til onde gå.?

ville hilsen
læder af gruppen
vagn godsk.
Wait while more posts are being loaded