Post has attachment
Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als leerling timmerman/metselaar? Een salaris conform cao dat wekelijks wordt uitbetaald? Reageer dan op deze vacature en wij gaan voor je aan de slag!


Post has attachment
Voor een opdrachtgever in Barneveld zijn wij op zoek naar een bedrijfswagentechnicus. Onze opdrachtgever worden alle soorten reparaties en onderhoud uitgevoerd aan Volvo, Renault trucks en al het getrokken materieel. De trucks worden ingewikkelder en hiermee de storingen steeds complexer. Jij gaat zelfstandig, met behulp van de aanwezige testapparatuur en documentatie, op een structurele manier storing zoeken om de juiste diagnose te stellen en het voertuig in 1x te repareren.


Post has attachment
extramuralisering van de zorg. Er ontstaat een nieuw sociaal domein met de nadruk op zelfredzaamheid, preventie en samenwerking in de thuiszorg.

Verzorgende IG niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 – Veenendaal, Barneveld of Ermelo – 16 tot 28 uur

Post has attachment
Jij bent als vakvolwassen hostess/host hét gezicht van onze opdrachtgevers tijdens (internationale) beurzen, congressen en evenementen in de RAI. Wegens grote drukte vanaf mei gaan wij ons hospitality team uitbreiden


Post has attachment
Voor een opdrachtgever in Ede zijn wij op zoek naar een Vrachtwagenmonteur m/v.


Post has attachment

Post has attachment


Wilt u als Stoffeerder goed gevonden worden? Dat kan!!

Voor meer info kunt u contact opnemen met

Koopplein Ede

Mail: ede@koopplein.nl

06-42436465

Telefoon: 06-42436465

Website ondersteuning voor ondernemers in de Gemeente Ede:

Koopplein Ede biedt ondernemers die nog geen eigen Website hebben de ruimte om die te laten maken. Door de hoge Alexa ranking van koopplein.nl zullen ze sneller gevonden worden in Google.

"Iedereen wil op eerste pagina in Google gevonden worden" wij kunnen u daarbij helpen!

Photo

Post has attachment
Leuke verzameling van little people.
Deze verzameling bevat o.a. De circustrein, de politieauto en de vouwwagen met licht en geluid met diverse figuurtjes en attributen doe een leuk bod en de set is voor jou!

Post has attachment
Organisatie
Nuon Sales Force is de commerciële buitendienst van Nuon en staat voor een klantgerichte en klantvriendelijke aanpak. De afdeling is verantwoordelijk voor de verkoop van energiecontracten aan consumenten en de klein zakelijke markt. Nuon Sales Force heeft een vestiging in Zwolle, Arnhem en in Weesp en is actief in de regio's Overijssel, Drenthe, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.
Wait while more posts are being loaded