Post has attachment
Virker som en ret sej online editor. Selvom den er gearet mod web applikationer kan du som nybegynder godt drage fordel af at den kan håndtere flere filer og upload af billeder.

Post has attachment
Mega YouTube kursus for JavaScript (begynder). Har ikke prøvet det selv endnu, men det virker umiddelbart lovende.

Post has attachment
http://www.w3schools.com/games/ viser nogle gode fundamentale principper bag det at kode spil i JavaScript. Det hele bliver i røde og grønne kasser, men der kommer meget af det grundlæggende med.

Post has attachment
bit.ly/processing4pirates er en gitbook som jeg er i gang med at skrive til skolebørn der skal lære at kode (Coding Pirates). Nogle af jer ville måske synes den var god at kigge igennem.

Post has attachment
Det siges ude i byen at http://phaser.io/ er et udemærket JavaScript spil-framework. Det skal prøves!

Post has attachment
Her er noget vi så på Resonate, et lille sjovt legetøj der hedder Cyril. Det er et værktøj man kan bruge til visuals, hvor man livecoder objekter som man kan manipulere med fx lydinput. Syntaksen er vanvittigt nem, og man kan hurtigt lave noget rigtig fedt. Og så er der gratis og open source. Hvis man vi have en lidt mere avanceret udgave, så fik jeg er en lækker fork af Cyril fra ham der fremviste det (Dan Hett).

Man kan også blive inspireret og stjæle codesnippets på www.cyrilpatterns.tumblr.com

Post has attachment
Hvis man sætter Lauren McCarthy og Daniel Shiffman sammen om at lave et forløb ... så kan det vel næsten kun ende interessant - starter den 4. maj

Post has attachment
JAZZA viser hvordan han tegner i Animate CC. Det er en lang video men han henviser samtidig til mange andre (tidligere) video'er der giver virkelig mange gode tips til at tegne og animere med keyframes.

Post has attachment
Hvis du vil følge med i hvad der sker med Animate kan deres Team blog være et udmærket sted.

Post has attachment
Den altid virksomme Daniel Shiffman har en udmærket Vimeo kanal om p5.js
Wait while more posts are being loaded