Post has shared content

Post has attachment

Post has attachment
L by LCB scarves are now available in Malaysia via https://shopee.com.my/lbylcb_my
Photo

Post has attachment
Instant Shawl Raudhah 2.0

MASIH GUNAKAN SPRAY PENGERAS TUDUNG AGAR TUDUNG TERLETAK ATAS DAHI, ATAU AMBIL MASA LAMA MENGGAYAKAN TUDUNG, SUAMI DAH JELING SEBAB TUNGGU LAMA DALAM KERETA
.
.
Kadang-kadang kalau kena situasi di atas, fed up kan nak keluar, anak lagi merengek, suami bagi jelingan maut, sis pula masih nak menegakkan awning tudung agar jangan 'runtuh'.
.
.
Tudung yang sis pakai ada tak
.
✘ susah nak digayakan, perlu pusing belit dan perlu banyak pin
✘ ambil masa lama
✘ perlu spray pengeras tudung
.
Instant shawl Raudhah kami sesuai dengan nama instantnya
.
✔ mudah digayakan
✔ jimat masa, tak sampai seminit
✔ tudung bahagian dahi /awning mudah dibentuk, tak perlu spray pengeras tudung
.
.
Antara testimoni pengguna tudung kami:

Saya pakai tudung ni rasa mudah, cepat dan sejuk, kawan pejabat tengok imej baru saya dengan tudung ni, ramai yang puji, rasa macam model pula

-Pn Fadzillah , Taiping

Alhamduillah, memang suka betul dengan tudung ni, kain yang lembut dan sejuk, banyak pilihan warna pula, penghantaran pun cepat sampai

-Pn. Zaiton , Pasir Gudang

Cantik sangat ni, akak nak sehelai setiap warna,boleh matchingkan dengan baju kerja dan jubah dress akak

-Pn Rozi , Sepang

Untuk guru macam saya , memang sangat sesuai, lepas solat nak ke kelas, tak perlu ambil masa lama nak bentuk tudung

-Pn Shahiroh, Sg Petani

Harga instant shawl ini bernilai
̶R̶M̶6̶5̶
̶R̶M̶6̶5̶
̶R̶M̶6̶5̶
.

HARGA SEKARANG

hubungi kami di 0146344244

Untuk selanjutnya klik link di bawah ini.
http://www.muslimahinstantshawl.blogspot.my
Photo

Post has attachment
If you are a hijabi , I am sure you must have gone through this phase where you thought to yourself why should I really be wearing my hijab the same way every day. I will be honest to you,you don't have to!

Always remember that you are wearing a hijab,an Ayah of the Quran and feel proud that you were the chosen one to fulfill this requirement from Allah(SWT) . However, it is absolutely not necessary for you to wear it the same way every day. As long as you are keeping it modest and you are following the orders of Allah (SWT) , you are definitely striving to be a better Muslim with each passing day.

How to wear a hijab 5 ways

The Regular way

The hijab girl that we are talking about is....

http://www.lissomecollection.co.uk/A-hijab-girl-who-knew-how-to-wear-it-5-ways
Photo

Post has attachment
monggo yang minat murottal juz 30
tinggal klik n download
http://goo.gl/dWkQ5F

Post has attachment
Assalamu'alaikum
Yuk di order gmis dan jilbab cantik dari alwa hijab,dengan kualitas OK dan tersedia bnyak pilihan warna,Cocok juga digunakan untuk acara apapun,,Ayo burruuuannn..!!!jangan sampai kehabisan,,
WA +6285214481858 (fast respon )
Ditunggu orderannya yaaaaaa
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
20/02/17
13 Photos - View album

Post has shared content

Post has shared content

Post has attachment
ukhti cantik,sejak beberapa tahun terakhir inisemakinbanyak model, bahandandesainjilbab yang dijual. Untuk ukhti yang baru saja memakai jilbab, adabeberapahal yang harusdiperhatikan
Wait while more posts are being loaded