Post has attachment
Domosdoshmëria e Menaxhimit të Rreziqeve në Koncesionet Hidroenergjetike

Foto gjate punimeve të konferencës vjetore të Shoqatës Shqiptare te Energjive të Rinovueshme (AREA) ne Hotel Rogner, 1 Mars 2018

Revista Monitor, 16/03/2018

Analizë nga Dr. Lorenc Gordani

Pavarësisht nga rëndësia shumëplanëshe për ekonominë, investimet në hidroenergjetikë paraqesin sfida komplekse në menaxhimin e tyre në praktikë.

#Energji #HEC #Investime #Konferencë #Liberalizimi #LorencGordani #Mjedisi #PPP #Reforma #Regulation #Shqipëria #Strategy #Uje #WB6

Post has attachment
9th Edition of International Conference on Biofuels and Bioenergy 2018, by EuroSciCon, 29-30 March 2018, in Edinburgh, Scotland


EuroSciCon Ltd  invites participants from all over the world to attend ‘9th Edition of International conference on Biofuels and Bioenergy 2018 ' during March 29-30, 2018 in Edinburgh, Scotland, which includes prompt Keynote Presentations, Oral Talks, Young Research Forum, Technical Workshops, Poster Presentations and Exhibitions.

#Conference #Education #WasteManagement

Post has attachment
Visit EuroElektra to get direct in contact with innovation!


EuroElektra is a distributor of the most reputable international brands in the electrical sector.

Established in June 2008 we are inspired by the demands of our client for quality products and services.

In our work, we are driven by the desire to offer the best, based on three factors: Product - Quality - Price!

For more you are could find from the here video presentation.

#EE #EltonCekrezi #ESCO #EuroElektra #Investime #LorencGordani #Promo #Regulation

Post has attachment
Kontrata mes KESH dhe OSHEE,  katër drafte në konsultim, rishikim në funksion të tregut


15/03/2018

Enti Rregullator i Energjisë ka nxjerrë për konsultim katër modele kontratash që rregullojnë marrëdhënien që Korporata Elektroenergjetike Shqiptare dhe Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike kanë me njëri-tjetrin.

#Energji #OSHEE #Regulation #Trading

Post has attachment
MED Petroleum Summit on 7th and 8th May 2018 in Athens


The Official Med Petroleum Summit will be held in Athens under the Auspices and the full endorsement of the Hellenic Hydrocarbon Resources Management Company.

In these two days, high-level Ministry, NOC and Hydrocarbon Agency Officials from the Mediterranean, also, key partners within the Med oil and gas industry will share their insights on current and future business opportunities in the region to learn how to unlock the true potential

#Conference #Education #Investime #NaturalGas #Oil #Promo

Post has attachment
2nd International Conference on Petrochemistry, by Madridge, April 25-27, 2018 at Rome, Italy


Organizer: Madridge Publishers

Dates: April 25-27, 2018 at Rome, Italy

Event Website: http://petrochemistry.madridge.com/

2nd International Conference Petrochemistry (Petrochemistry-2018) is going to be held during April 25-27, 2018 at Rome, Italy. Petrochemistry-2018 bring upon a new platform to share and discuss all the innovations in the Petrochemistry.

#Conference #Investime #Oil #Trading

Post has attachment
World Congress on Petroleum Processing and Industrial Chemistry, November 09-10, 2018, Birmingham, USA


Petroleum Processing 2018: World Congress on Petroleum Processing and Industrial Chemistry is going to be held on November 09-10, 2018 at Birmingham, USA which aims to bring together leading academic scientists, researchers and research scholars to exchange and share their experiences and research results on all aspects of Petroleum, Oil & Gas Industry with the Theme:

#CCGT #Conference #Education #Investime #NaturalGas #Oil #Promo

Post has attachment
2nd International Conference on Energy Materials and Fuel Cell Research, August 27-28, 2018 Boston, Massachusetts, USA


About Conference:

The EMFC 2018: 2nd International Conference on Energy Materials and Fuel Cell Research is going to be held on August 27-28, 2018 in Boston, Massachusetts, USA which aims to bring together leading academic scientists, researchers and research scholars to exchange and share their experiences and research results on all aspects of Advanced Energy Materials, Hy

#Conference #Education #ESCO #EV

Post has attachment
7th International Solar Energy Conference and Exhibition of Central and Eastern Europe - CISOLAR 2018, International Exhibition Center (ACCO), on 11-13 April 2018, KYIV, Ukraine


The 7th International Solar Energy Conference and Exhibition of Central and Eastern Europe, CISOLAR-2018 KYIV, the largest regional business event, devoted to solar energy industry, will take place at the ACCO International Exhibition Centre on April 11-13, 2018.

#Conference #Education #EE #ESCO #Investime #PV #Regulation

Post has attachment
Mundësi Punësimi: Teknik IT


Kërkesat:

Të disponojë diplomë universitare në fushën e shkencave kompjuterike.
Të ketë 3-5 vite eksperiencë pune në pozicione të ngjashme.

Përgjegjësitë:

- Mirëmbajtja, përditësimi, monitorimi dhe administrimi i: sistemeve hardware dhe software, sistemeve operative, pajisjeve dhe rrjetit të të dhënave.
Wait while more posts are being loaded