Stream

Join this community to post or comment

Proiect ContaPlus

AFACERE PERSONALA  - 
 
Ofera-ti sansa sa investesti in dezvoltarea carierei tale!
Inscrie-te la curs!
 ·  Translate
1
Add a comment...

Proiect ContaPlus

AFACERE PERSONALA  - 
 
Inca o serie a cursului "Management de proiect. Investitiile. Managementul calitatii in constructii" va fi organizata in luna iulie, la ‪‎Brasov‬.

Accsesati site-ul nostru pentru mai multe informatii >> http://goo.gl/h9MBm3
 ·  Translate
1
Add a comment...

Proiect ContaPlus

PROIECT FINANTAT  - 
 
Esti implicat in derularea proiectelor europene sau vrei sa devii expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene?

Participa la cursul organizat in luna aprilie la Timisoara. Acesta este unul practic care are ca obiectiv dobandirea abilitatilor de utilizare eficienta a instrumentelor de implementare a unui proiect, de la scriere la obtinerea finantarii si asigurarea managementului proiectului in vederea atingerii obiectivelor acestuia.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul ProiectContaPlus http://goo.gl/m5LswM
 ·  Translate
1
Add a comment...

Proiect ContaPlus

AFACERE PERSONALA  - 
 
Vrei sa te specializezi in domeniul resurselor umane?

Proiect ContaPlus a pregatit pentru tine cursul: "Expert legislatia muncii". in urma evaluarii se obtine CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru ocupatia „Expert legislatia muncii”, Cod COR 242 220, recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

Cursul este recomandat:
-tuturor angajatilor si angajatorilor care doresc sa inteleaga, sa cunoasca si sa aplice corect legislatia muncii in vigoare
- tuturor celor care doresc sa isi perfectioneze cunostintele in domeniul legislatiei muncii in vederea ocuparii functiei de “Expert in legislatia muncii”
- angajatilor din departamentele: Resurse Umane, Relatii de munca, Evidenta muncii
- tuturor Managerilor si Antreprenorilor
http://goo.gl/sHr2Cl
 ·  Translate
curs expert legislatia muncii curs codul muncii curs autorizat anc expert cursuri proiect conta plus
1
Add a comment...

Proiect ContaPlus

PROIECT FINANTAT  - 
 
Afla totul despre mecanismele de finantare ale Uniunii Europene aplicabile proiectelor implementate in Romania, participa la cursul “PROJECT CYCLE MANAGEMENT. ABORDAREA STRATEGICA A PROIECTELOR EUROPENE IN PERIOADA 2014-2020”

Cursul se adreseaza atat persoanelor implicate in derularea proiectelor, cat si celor care vor sa devina experti in proiecte europene. Cursantii sunt familiarizati cu mediul legistativ si institutional, dar si cu proceduri, regulamente, instructiuni, obligatorii in procesul de implementare cu succes a proiectelor europene.
 ·  Translate
fonduri structurale fonduri europene ghidul solicitantului curs acreditat fonduri europene curs expert accesare fonduri proiect-contaplus
1
Add a comment...

Proiect ContaPlus

AFACERE PERSONALA  - 
 
Devino EXPERT „Accesare fonduri structurale si de coeziune europene”. Participa la cursul "PROJECT CYCLE MANAGEMENT. ABORDAREA STRATEGICA A PROIECTELOR EUROPENE 2014-2020" in luna ianuarie la Iasi!

 ·  Translate
fonduri structurale fonduri europene expert accesare fonduri europene Project Cycle Management studiu de fezabilitate accesare fonduri curs acreditat expert accesare proiect-contaplus
1
Add a comment...

Sonica Raileanu

PROIECT FINANTAT  - 
 
Buna ziua numele meu este Sonia locuiesc de 11 ani in Madrid a venit momentul sa fac o schimbare in viata mea. Te invit sa asculti aceasta inregistrare  daca iti place distribuie pe pagina ta din facebook . In cazul in care ai un proiect te invit sa-l facem realitate, toti care vor lua o decizie in aceasta luna  ii voi ajuta sa primeasca finantari din alte tari si in special din Spania . Contacteaza-ma in privat  <3 https://www.youtube.com/watch?v=bLgQwPyvZ1M&feature=youtu.be
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sonica Raileanu

AFACERE PERSONALA  - 
 
Au trecut 3 ani in afacerea mea TALK FUSION!
http://voice.talkfusion.com/blog/954/Au-trecut-3-ani-in-afacerea-mea-TALK-FUSION
Te invit sa te alaturi cele mai bune firme, publica si fa cunoscuta afacerea ta cu ajutorul instrumentelor de comunicare TALK FUSION!
 ·  Translate
Buna, curios ce repede trece timpul de multe ori cred ca nici nu ne dam seama cum trece timpul pe langa noi. In luna lui august 2011 am primit prima informatie despre aceasta minunata afacere, la doar
1
Add a comment...

juan rodriguese

PROIECT FINANTAT  - 
 
Offro finanziamento di € 8.000 a € 8.000.000 a chiunque in grado di ripagare con gli interessi al 3% al 5%. Perché se hai bisogno di un prestito per l'impasse o le vostre esigenze individuali, semplicemente mi invia la tua richiesta per contattarmi via e-mail per ottenere il prestito in 70 ore al massimo.

 Qui è la mia mail: (pilasahuq@gmail.com)
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jorge Tutoriales

AFACERE PERSONALA  - 
 
http://justonenetwork.com/us…/registro/jbsosa-57@hotmail.com
1
Add a comment...

Sonica Raileanu
owner

PROIECT FINANTAT  - 
1
Add a comment...

About this community

Ai un proiect personal si vrei sa afli pasii de dezvoltare si finantarea lui? Vino alaturi de noi in acest eveniment si impreuna vom gasi soluti. Curand mai multe informati. Daca doresti sa participi lasa la comentari ce ai vrea sa dezvolti. Aceasta campanie Gratis se va incheia in 31 ianuarie 2015, cei care se incriu pana atunci vor fi ghiati de o echipa specializata. Insa una din conditi va fi sa urmezi pasi . Va asteptam pe toti.

Proiect ContaPlus

PROIECT FINANTAT  - 
 
Iti desfasori activitatea in compartimentele de achizitii publice, patrimoniu sau in cel de evidenta financiar – contabila?

🎓 Participa la cursul organizat de Proiect ContaPlus si afla care sunt aspectele practice, procedurile, regulamentele si instructiunile obligatorii in procesul managementului administrarii patrimoniul entitatilor publice si a institutiilor publice.

Vezi mai multe detalii >>> http://bit.ly/aflamaimulte
 ·  Translate
1
Add a comment...

Proiect ContaPlus

AFACERE PERSONALA  - 
 
Curs: Managementul riscului. Riscuri si vulnerabilitati de coruptie.

Vom fi din nou la ‪Brasov‬, un oras de poveste, care de fiecare data ne surprinde cu frumusetea lui. De aceasta data, dezbatem un subiect de mare interes: riscurile si vulnerabilitatile la coruptie in sectorul public.
Care sunt etapele de desfasurare a evenimentului organizat?
Pornim de la delimitarea principalelor concepte teoretice pana la dezbateri si studii de caz personalizate:
- discutii libere pe subiectele propuse de participanti in legătura cu temele cursului.
- analiza si solutionarea problemelor practice propuse de participanti.
- dezbaterea studiilor de caz propuse de participanti.
Ai nevoie de o parere, recomandare sau alte informatii despre curs? Noi iti suntem la dispozitie!
Contact:
office@proiect-contaplus.ro/0730.102.230
Pentru a vizualiza agenda cursurilor programate in urmatoare perioada, te asteptam pe site-ul nostru: www.proiect-contaplus.ro

http://www.proiect-contaplus.ro/cursuri/720-curs-managementul-risuclui-riscuri-si-vulnerabilitati-la-coruptie-in-sectorul-public
 ·  Translate
1
Add a comment...

Proiect ContaPlus

AFACERE PERSONALA  - 
 
Curs‬: PROJECT MANAGEMENT IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR

Cursul este unul practic prin excelenta, participantii avand posibilitatea de a aplica imediat notiunile teoretice in exercitii si aplicatii practice in scopul asimilarii informatiilor obtinute si identificarii celor mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se vor confrunta in acest domeniu de activitate.

Managementul proiectelor de constructii are o serie de aspecte particulare legate de complexitatea executiei unor astfel de proiecte privind atat partea tehnica a proiectarii si executiei livrabilelor specifice, cat si specificul problemelor legate de managementul resurselor umane implicate si interesate de un astfel de demers. Drept urmare, venim in intampinarea celor interesati cu o abordare specifica in domeniul managementului proiectelor de constructii.
Va oferim:
- Suport de curs, plus materiale auxiliare, necesare aprofundarii cursului;
- Coffe break;
- Sala de curs cu toate dotarile tehnice necesare;
- Reduceri pentru inscrierea unui grup de persone;
- Orice curs iti doresti si in orice localitate din tara te afli, noi venim la tine! Afla mai multe detalii la: 0730.102.230
Pentru a vizualiza TEMATICA, va rugam accesati site-ul Proiect ContaPlus ->> http://goo.gl/qgC7eE
 ·  Translate
curs constructii, project management constructii, cursuri acreditate constructii, proiect contaplus, managementul proiectelor in constructii,planificarea proiectelor in constructii,
1
Add a comment...

Proiect ContaPlus

PROIECT FINANTAT  - 
 
Afla totul despre elementele de legislatie si reglementare din domeniul investitiilor publice, identifica conceptele de baza, devino expert in domeniu.

Cursul se adreseaza personalului administratiei publice care intra in contact cu procedurile derularii investitiilor si faciliteaza cunoasterea si aplicarea optima a legislatiei si normelor in domeniu, precum si prevenirea si depasirea obstacolelor intampinate in activitatea curenta.

Cursantii vor invata modul de realizare a proiectelor de investitie, structura acestora, cat si evaluarea cantitativa si calitativa a investitiilor corespunzatoare legislatiei in constructii, procedurile de derulare a contractelor de furnizare bunuri, servicii si lucrari de contructii – montaj, instrumentele si tehnicele specifice ce pot fi utilizate in managementul operational si organizational al investitiilor.
http://goo.gl/H7hhOn
 ·  Translate
investitii publice managementul investitiilor publice inginerie tehnica in domeniul investitiilor publice studiu de fazabilitate curs acreditat investitii
1
Add a comment...

Proiect ContaPlus

AFACERE PERSONALA  - 
 
 
Devino EXPERT ACHIZITII PUBLICE. Participa la Cursul autorizat A.N.C. "Documentatiile Tehnico-Economice privind Investitiile Publice" in luna ianuarie la Brasov!

 ·  Translate
documentatii tehnico-economice legea nr 50/1991 Ordinul MLPAT nr. 863/2008 SPF SF DT PT studiu de fezabilitate investitii publice
1
Add a comment...

Sonica Raileanu
owner

PROIECT FINANTAT  - 
 
Una residencia de ancianos necesita tu colaboración.
Tines un proiecto, te invito a ver nuestra plataforma http://wesharecrowdfunding.com/obatranetedeaur
 ·  Translate
El hogar de ancianos 'Alegría'. La casa donde se puede sentir como en casa! Una de las razones para un proyecto serio - el 19% de la población de Rumania es mayor de 60 años! Las personas que llegaron a la vejez a menudo se convierten en una carga para la familia o se sienten abrumados por ...
1
Add a comment...

Sonica Raileanu
owner

AFACERE PERSONALA  - 
 
Puedes tener más información para renovar tu restaurante con nuevo sistema de donaciones. , https://wesharecrowdfunding.com/antrolabio1000
 ·  Translate
Todos por una vivienda digna. Salvemos Nuestro hogar. Hagamos tu proyecto. Nace una idea Solidaria, conseguir para todos una digna casa, digno hogar, tambien conseguir recomprar nuestra Casa embargada o recuperarla con Una economia solvente y Propia, Nace Para Todos los Afectados por la Hipoteca ...
1
Add a comment...

Toader Matei

AFACERE PERSONALA  - 
 
Descopera cum poti sa castigi 

 + 100.000 € (peste o suta de mii de euro) intr-un proiect 100% ROMANESC si 
 50.000 $ (cincizeci de mii de dolari) 

ori de cate ori va fi o noua lansare de carte pe piata mondiala.

Ca sa primesti mai multe informatii, trimite textul ”Info” la adresa de email:  bornandlivepresedinte@gmail.com


http://locuridemuncaintimpdecriza.blogspot.com.es/2015/02/castiga-100000-peste-o-suta-de-mii-de.html
 ·  Translate
Descopera cum poti sa castigi  + 100.000 € (peste o suta de mii de euro) intr-un proiect 100% ROMANESC si  50.000 $ (cincizeci de mii de dolari) ori de cate ori va fi o noua lansare de carte pe piata mondiala. Ca ...
1
Add a comment...

Toader Matei

AFACERE PERSONALA  - 
 

Cum Ti-ai Programat Anul 2015 ?

You Tube: http://youtu.be/FSl376WEFDc 
 ·  Translate
1
Add a comment...