Във връзка с посещението на наш представител в Района на Пловдив и Асеновград на 06.06.2015 и 07.06.2015. Организираме посещение на желаещите за Консултация, Съвет или Идея за градината Ви.
Наш представител ще Ви посети, ще Ви съветва и ще даде Идея за изграждането, Аранжирането, или отстраняването на проблеми на градината Ви.
Всеки един посетен ще получи в зависимост от състоянието на градината си:
Професионален градинарски тор "Garden Fertilizer" или 
Професионален препарат за профилактика и лечение на растения "Prevention of Plants" 

Цена на посещението (не повече от 1 час): 20 лева.
Таксата може да бъде внесена по банков път, или платена на място на представителя ни.
Записвания може да направите тук, или на официалната ни страница:
http://bulgaria-gardens.com/index.php?route=information%2Fcontact

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
#BulgariaGardens
КОНКУРС
На 18.05.2015 година започва фотоконкурса „Моята Градина“ на Bulgaria Gardens. Конкурса е за професионални, непрофесионални и любители градинари. 
Покажете ни Вашите цветя и растителност!
Конкурса ще се проведе от дата 18.05.2015 до 18.06.2015. След крайният срок няма да бъдат допускани снимки за участие. 
УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:
Ще бъдат допускани снимки само от определената тематика „Моята Градина“. Снимките трябва да бъдат с кратко описание към себе си (име, място на заснемане, площ/или количество). В конкурса се приемат максимално по 9 снимки на участник. (можете да участвате с маскимум 3 снимки за 3 участия през месеца). Снимките могат да бъдат публикувани на стената ни във файсбук, или да бъдат изпращани на мейл: admin@bulgaria-gardens.com.Снимките ще бъдат публикувани в профила ни в деня на тяхното изпращане, или на следващият ден. Участието в конкурса, не е обвързано със закупуване на стоки и услуги от Bulgaria Gardens. Изпращайки снимки за участие се съгласявате с Условията на конкурса. 
Наградите на победителите ще бъдат изпратени в рамките на една работна седмица след обявяването на победителите с куриерска фирма. Всички наградени трябва да се свържат с нас за уточнение за получаване на наградите си. Всички такси за доставка са за сметка на наградените. Награди непотърсени в срок от един месец след края на конкурса, няма да бъдат изпращани на печелившите.
ОБЯВЯВАНЕ НА НАГРАДЕНИТЕ:
На 19.06.2015. ще бъдат обявени 5-те победителя в конкурса.
НАГРАДИ:
1-во място: VIP карта Bulgaria Gardens* + 10 литра „Bulgaria Gardens PRO“ професионален стимулатор и калибратор за растителност.
2-ро място: VIP карта Bulgaria Gardens* + 10 литра „Bulgaria Gardens PRO“ Летен тор.
3-то място: VIP карта Bulgaria Gardens* + Градинарска система „Bulgaria Gardens PRO“ ("ROOT" max, "Garden Fertilizer" max  и "Prevention of Plants" Мax) за поддръжка на градини и площи.
4-то място: Професионален препарат за профилактика и лечение на растения "Prevention of Plants" Мax
5-то място: Професионален градинарски вкоренител "ROOT" max
* VIP карта Bulgaria Gardens (едногодишна) – дава права за преференциални цени за нашите стоки и услуги поръчани през нашият магазин www.bulgaria-gardens.com както и натрупване на Бонус точки които могат да бъдат разменяне за стоки и услуги. Всяка карта се издава поименно, или фирмено, и е с уникален код, които може да бъде проверен при закупуването на стоки и услуги от нашите служители.
Информация, за продуктите които  ще бъдат дадени като награди може да намерите на сайта ни:
www.bulgaria-gardens.com

#семена   #Градина   #BulgariaGardens  
Интересувам се някой има ли качествени семена от Северна Туя
Wait while more posts are being loaded