Felvilágosítás napjainkban, kockáéknál
- Anya, én nem értem ezt a méhecskés felvilágosítást, meg ezt a gólyás hülyeséget, és az sem tiszta, hogy miért nem mehetek diszkóba!
- Na, ide figyelj, kisfiam te egész nap csak a számítógép előtt ülsz, megpróbálom elmagyarázni úgy, hogy te is megértsd:
Mint minden fiúnak neked is van egy pendrájvod, amivel nagyon jól el lehet szórakozni. Egyelőre tanácsolnám a single player módot, majd ha 18 éves leszel, akkor jöhet a multi player. Kerüld a fizetős szolgáltatásokat, nagyon jó demójuk, de soha nem lesznek a tieid.
A lányoknak van egy usb portjuk amibe pont bele illik a te pendrájvod. Vigyázz, csak biztonságos portot használj, mert a vírusok nagyon veszélyesek!
Ha meg véletlenül letöltesz valamit, akkor örökre csak azt a számítógépet használhatod és 9 hónap múlva lesz egy ipad minid. Vagyis nem egy sajátod, hanem egy közös, amit akkor is közösen fogtok használni, ha már nem is egy helyen laktok.
A lányokon vannak még további csatlakoztatási lehetőségek, de ezeket inkább haladóknak találták ki, és ezeket komoly tűzfalak védik. Elképzelhető, hogy első alkalommal szoftveresen lefagysz, de ez természetes.
Probléma lehet még a túl gyors letöltés is, de majd belejössz. Ne lepődj meg, de nem csak pendrájvok léteznek, van akinek nagyobb harddiszkje van, de olyan is akad akinek csak SD kártyája, esetleg mini SD kártyája, mint apádnak.
Vigyázz, a diszkóban nehogy bele tegyenek valamit az italodba, mert akkor jön a kék halál, megsérül a memóriád és akkor mindenképp újraindítást igényelsz.
És amíg újra indulsz, addig bármi megtörténhet, ne feledd rajtad is van néhány usb port! Ha esetleg önszántadból is használnád a portjaidat, akkor se aggódj, egyszerűen csak fordítva vagy bekötve.
No para, mi akkor is fogunk szeretni apáddal, ráadásul akkor profi módon fogod tudni kezelni a grafikai szoftvereket. Most pedig húzzál a szobádba és tanulás helyett ne a számítástechnikai oldalakat nézegesd!

Post has attachment
18 év után megváltam a körszakállamtól. Előtte persze közvéleményt kutattam, de mégis levágtam...

Post has attachment
Vasárnap (sok év után) végre sikerült eljutnom a Láthatatlan Kiállításrta... Élménybeszámoló következik.

Post has attachment
A hír: hétfőtől (június 26-tól) csekket befizetni csak a személyes adataid megadása után lehet. Merthogy küzdeni kell a terrorizmus finanszírozása ellen…

Post has attachment
Photo

Post has attachment
[A KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉSEM MEGOSZTÓ, ÉS/VAGY SÉRTŐ LEHET EGYESEK SZÁMÁRA. EZÉRT HATÁROZOTTAN KÉREM A SZOCIÁLISAN ERRE ÉRZÉKENYEKET, ÉS/VAGY (MÉLYEN) VALLÁSOS EMBEREKET, HOGY NE OLVASSÁK TOVÁBB.]

Post has attachment
Van (többek közt) egy fiatal kollegám, aki pasi létére, nőket megszégyenítően tudja járatni a száját. Egyik ilyen alkalommal dicskekedett, hogy neki már 7.0-ás android figyel a készülékén. Ez számomra csak azért volt érdekes, mert neki is ugyan olyan telefonja van, mint nekem: egy Huawei P9 Lite.

Post has attachment
Rádiótechnika Évkönyve 2017

Formátum: pdf
Oldalszám: 224
Méret: 18.4 MB
Kiadás éve: 2017

https://data.hu/get/10572909/RTE2017.rar
Jelszó nincs!
Photo

Post has attachment
PCWorld 2017 június

Formátum: pdf
oldalszám: 116
méret: 36 MB

https://data.hu/get/10572940/PCW.17.06.rar
Jelszó nincs!
Photo

Post has attachment
SanDisk RescuePRO Deluxe v6.0.0.7

Adatmentő sd kártyákhoz.
Saját felelősségre!

Bővebb infó:
http://www.lc-tech.com/pc/sandisk-rescuepro-and-rescuepro-deluxe/

https://data.hu/get/10572930/SanDisk.RescuePro.Deluxe_6.0.0.7.rar
Jelszó nincs!
Photo
Wait while more posts are being loaded