Post has attachment

Post has attachment
Programa 277 parlant de Makeit! #arduino #scratch - Tertúlia sobre Netflix, Ramsomware per MacOSX i Raspberry Pi 3

Post has attachment
Hola Mosseguis!

Avui m'ha sortit una publicitat al facebook que trobo que és interessant per a tots els qui tinguin un Macbook dels últims, els que només tenen un port per on fer-ho tot (electricitat, usb, etc).

Es tracta d'un accessori que t'amplia aquest únic port del Macbook a 5 sortides/entrades diferents i té pinta d'estar molt ben acabat i queda molt ben integrat.

Salut!

http://www.hypershop.com/collections/usb-type-c/products/usb-c-5-in-1-hub-with-pass-though-usb-c-charging

Post has attachment

Soc un del gestors del Banc del Temps de Sant Joan Despí, i crec que amb el Whatsapp milloraríem la difusió d'activitats.
Algú sap si es possible enviar Whatsapp's, ja sigui amb un app extra que envii un a un o fent grup de difusió sense que els usuaris tinguin que guardar el num. de telèfon en seu mòbil?

Moltes gràcies...

Post has shared content
Jo m'hi he apuntat... 

Post has attachment
Si teniu un Apple TV i voleu provar alguns videojocs, aquí teniu un breu recull que us pot interessar.

Post has attachment
Proposta Mossegui:

Blog "Systematic": http://www.esn.fm/systematic
El condueix un dissenyador passat a programador que es diu Brett Terpstra, que és el creador de l'aplicació Marked i un usuari molt avançat de les marques Markdown. També advoca per un ús ampli de les etiquetes d'OS X.

Els convidats del blog són en general diferents dels que escoltem en altres podcasts i els temes que s'hi toquen també són originals. Un cop a l'any el convidat és el pesat d'en Merlin Man, però això no rebaixa la valoració de conjunt del podcast.

Post has attachment

Post has attachment
Bon Nadal a tots i bones festes #mosseguis. Molt contents i agraïts de tenir-vos al nostre costat.

I un regal del tió per a vosaltres, un "farcellet gratuït" ideal per a dissenyadors (en Mac) amb moltes apps i utilitats: "The Design Freebie Bundle"
Wait while more posts are being loaded