Salutacions mosseguis!!,

Darrerement veig que s'està imposant portar a sobre (en el móbil) apps tipus Wallet, pel tema de targes, cupons i entrades diverses. De fet vaig comprar unes entrades i em donava la possibilitat d'escanjear el codi i posar-les dins el Wallet (només per iOS).
La meva pregunta i consulta és saber si realment són aplicacions funcionals i quina em recomanarieu per plataforma Android.

Moltes gràcies!!.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment

Post has attachment
Per aquells que ja tingueu MacOS Sierra instal·lat, crec que aquest article us pot interessar força.

Post has attachment

Post has attachment
Potser ja us n'heu assabentat, però per si de cas... Senyors, al novembre tenim una cita al National Geographic Channel
http://channel.nationalgeographic.com/mars/
MARS
MARS
channel.nationalgeographic.com

Post has attachment

Ludo, he fet unes quantes proves per valorar com es gestionen els estils en Scrivener amb vista a fer una compilació. Ho veig així:

1. Si aconsegueixes una bona compilació, igualment has de retocar en el Word una sèrie de coses, per exemple, llistes i taules, perquè Scrivener les fa sense versatilitat i en el treball compilat no queden bé. Això vol dir que no t’estalvies el formatament en Word.

2. No he provat d’obrir la compilació en Word perquè no el tinc. Si l’obro en Pages, Nisus Writer i LibreOffice Writer, no s’hi conserven els estils. Per tant, hauria de tornar-los a fer i aplicar. No sé si Word els conserva. Si no ho fa, irremeiablement has de tornar a fer la feina de creació i aplicació d’estils.

3. Per aconseguir la bona compilació, necessites modelar els estils en Scrivener i crear-ne de nous. No hi ha cap plantilla que s’ajusti a les necessitats d’un treball real.

Conclusió: no t’estalvies la feina de gestió dels estils en Scrivener i per tant et trobes immers en totes les pegues que jo esmentava en l’article a Medium. Per això jo deia que havíem d’entendre Scrivener com una eina per escriure l’esborrany fins a tenir el text definitiu del treball i deixar la feina de formatació per al Word o Nisus Writer, que és el més potent.

Post has attachment
Podcast ‘Escriure amb un Mac’
Nou episodi: "EM48. Final d’etapa"
Faig un aclariment a l’episodi anterior, sobre la lupa del sistema operatiu, i explico que el podcast queda en estat de letargia a partir d’ara.

iTunes: http://goo.gl/K3CC1
Vimeo: http://goo.gl/xZFauZ

#EscriureambunMac

Post has attachment
Bon dia! Us deixo l'enllaç a l'últim episodi del nostre podcast, on conversem amb el Tomàs Manzanares ;)

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded