Post is pinned.Post has attachment
New around here? Tell us about you on the Introduce yourself section. Join us for a walk, learn the basics and let us give you a hand through those pesky early levels.

Don't hesitate to post any questions you have on the Discussion section.

Hallo iedereen

Ik ben SpartanJai006, afkomstig uit zottegem, student en dus vooral actief in gent regio kinepolis. Als er mensen zijn die volgende week enkele uurtjes willen samen spelen, met hoe meer hoe liever :)

Kasper

Post has attachment
First Saturdag Gent met eervolle vermelding!
https://fevgames.net/ifs-09-2016/

Post has shared content

Post has attachment
Photo

Soon Level-5...
Gent en omstreken... prepare to become ENLIGHTENED GREEN...
By "BlowGun001" :-)

Gent en omstreken... prepare to become ENLIGHTENED GREEN...

Post has attachment
We zijn een tijdje geleden overgestapt van Hangouts naar Telegram. Het is een klein beetje wennen maar het werkt wel fijn. Je kan Telegram vinden op volgende link: https://telegram.org/

Hey,

Ben ordelozebende, deze week op rock werchter tijdens m'n crew-uurtjes geintroduceerd geweest met ingress, Ik ben van Overmere (Berlare) en werk in Wetteren en Deinze. M'n doel is om alles in de regio zo groen mogelijk te krijgen en houden :)

Post has attachment
Nieuwe roaming tarieven.

Wie regelmatig in het buitenland speelt heeft het probleem dat je ofwel astronomische prijzen betaalt ofwel dat je op zoek moet naar een SIM van een lokale provider.
Vanaf 30/3/2016 is het een pak goedkoper geworden om te roamen. Bij mijn provider kocht ik een roamingpakket van 4 euro, en de data wordt aan een schappelijke prijs verrekend.
Op de website van Mobile Vikings vind ik iets vergelijkbaar: https://vikingco.com/nl/mobile-vikings/news/nieuwe-tarieven-voor-roaming/
Zodra ik terug ben in België zal ik mijn rekening eens maken. Maar ik vermoed dat een kleine meerprijs niet opweegt tegen het aanschaffen van een lokale SIM.

Laat eens weten: hoe zit het bij jullie?
Photo

Post has attachment
Roermond is eens de moeite. Twee keer een goed uur gespeeld, bijna 200.000 AP verzameld en 70 uniques. Dat er zo weinig uniques zijn komt omdat ik er al eens geweest ben. Ik heb een paar multilayers kunnen opbouwen dankzij het feit dat er weinig blauw was. Door verder te werken op wat half vergane/slecht gelinkte velden heb ik toch mooie resultaten bereikt.
PhotoPhotoPhoto
30-03-16
3 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded