Hej
har et problem på en hjemmeside som jeg lige er blevet admin på

da den blevet lavet, er der sat en fast viderestilling til et midlertidigt domæne på udbyders server - men denne er ikke fjernet igen da domænenavnet var blevet oprettet

vil det skade sidens ranking at fjerne viderestillingen ?

Post has attachment

Jeg har et spørgsmål, som der måske er nogle der kan hjælpe med. Vores programmør har sat et IDxxxx på alle vores produkter. Dette ID bliver vist efter titlen øverst på fanebladet hvis man går ind på siden, det bliver også vist i Google der hvor titlerne ikke er for lange og desuden og også efter metabeskrivelser i google. Jeg kan ikke se ID i vores administrations-modul..
Nu med dette nye ID, ser det ud til at alle vores titler og meta-beskrivelser tilsyneladende er for lange når jeg kører Screaming Frog. Har det en betydning og kan det få en betydning for vores organiske placeringer i Google, med for lange titler og meta-beskrivelser. Jeg formoder, at det ikke betyder noget med meta-beskrivelserne, da id-et står sidst og formentlig bare bliver beskåret af google.
Jeg håber, at der er nogle som har tid til et svar.

Hvordan sikrer I jer bedst mod duplicate content oprettet af brugere? Kan man bede brugeren om url'en til den originale side?

Jeg sælger kosttilskud i min netbutik. Nu har Fødevarekontrollen pålagt mig at indsætte pligtteksten for hvert tilskud i varebeskrivelsen. Pligtteksten er noget i retning af:
"Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år."

Vil denne pligttekst ved alle kosttilskud give problemer med lavere rangering pga. dublicate content, og i så fald, findes der en smart måde at håndtere det på?

Ajax produktsortering på webshops er blevet ret populær, men kvæler funktionen søgeoptimering af f.eks. de enkelte kategori sider/landing pages ?

Jeg synes ikke helt jeg kan blive klog på Google Search Console. Jeg har for nyligt skiftet mit site til https, og det ser fint ud. Search Console viser at den crawler en del sider hver dag, og jeg kan se (via Search Console) at det bliver fundet via google hver dag. Så langt så godt.
Kigger jeg så under Google-indeks -> Indekseringsstatus siger den at der er 0 (nul) sider indekseret!?? Hvordan hænger det sammen?

Er der nogen der kan anbefale et hosting sted der har WP optimeret hosting?

Post has attachment
Google Search Console volder mig problemer.
Den har ikke vist data lige siden vi skiftede fra www.mediehuset-kbh.dk til https://mediehuset-kbh.dk.
GSC skriver at man blot skifter website indstillinger på tandhjulet. Det forsøger jeg ved at trykke "Gem", men får at vide at jeg skal bekræfte websitet. Det har jeg gjort op til flere gange ved at uploade den lille berømte tracking-html-fil. Kan nogen hjælpe evt. med admin adgang?
Photo

Post has attachment
Skal jeg være bekymret eller har niveauet være for højt i en periode?
Photo
Wait while more posts are being loaded