Vi har en webshop (på Magento 1.9.x), der skal flyttes over på et helt nyt site, som er en slags "shop-kollektiv", alstå hvor mange handlende udbyder varer gennem samme shop-system (Woocommerce baseret). Vi kunne i sagens natur godt tænke os at undgå at smide al linkjuice over bord - men hvordan? Redirects ville jo blive fra én url-struktur på ét domæne, til en helt anden struktur på et andet domæne. Dvs. manuelt, vare for vare, kategori for kategori. Det ville muligvis være overkommeligt. Men hvordan ville Google "opfatte" at man bliver sendt videre til et helt andet domæne - hvor man jo godt nok ville ramme en side om det samme produkt, men i et helt andet shop-system?

På forhånd tak!
/Anders

Er der nogen der ved hvor man finder lønstatistik for folk der arbejder med digital marketing?

Hvilket spænd vil i umiddelbart mene at men ligger i med 3-4 års relevant erfaring?

Hos IDadvice har vi en tese om, at det er en fordel rent SEO-mæssigt og ift. de sociale medier at have 'indlæg' frem for 'sider' på WordPress. Nogle der kan bekræfte eller afkræfte dette?

Hej, er der en seo-haj til stede, som har lyst til at opklare et spørsmål for mig: En seo-ekspert fortalte mig for nogle år siden, at man aldrig må lægge et blogindlæg i samme kategori eller tagge det med flere tags, da Google så vil opfatte blogindlægget som duplicate content.
Er det stadig rigtigt?! Mange tak :)

Post has attachment
Er der nogen der kender en som kan hjælpe os med SEO, ASO, PPC, analytics, konverteringsoptimering og all-round growth hacking?

PS: Når I læser vores jobopslag, syntes I så det er realistisk at kunne finde en person der kan det hele? Al feedback på opslaget er meget velkommen :)

Post has attachment
Skal du have de nyeste statistikker indenfor SEO? De bedste tips til hvad du skal gøre i 2018 for, at du får de gode placeringer på Google? … og komme et par skridt foran din konkurrenter?

Sammen med SearchMetrics kigger vi ned i, hvad der skaber de gode placeringer på Google i 2018. Kig forbi Quisma d. 24. april kl. 14.30-16.00 og få den nyeste viden indenfor området.

Du tilmelder dig lige her: http://quisma.dk/events-og-kurser/q-session-21-aarhus/

… og da vejret kun byder på 12 grader og regn på tirsdag, så er der ingen grund til ikke at kigge forbi ;-)

Post has shared content
Denne her kunne jeg altså ikke stå for :-)
The Best Featured Snippet in Google?

You simply have to give in and love this one :-)

#SEO #Google #Snippets
Photo

Lige et rookie spørgsmål - nogen der kan forklare mig, hvad doorway Pages er og kan komme med eksempler? Jeg er ikke sikker på at jeg forstår terminologien 100 %. Tak på forhånd :-)

Andre, som har et indgående link fra plus.g.pkumakers[.]com (lader til at være en Google Plus-klon) registreret i Search Console?

- og er det skadeligt eller harmløst ift. SEO?

(browser blokerer adgang med henvisning til usikker forbindelse)

En af vores kunder søger en "Head of digital" med fokus på SEO/SEM, er det dig?

Læs mere på https://www.linkedin.com/jobs/view/437900612/
Wait while more posts are being loaded