Stream

 
Jeg og en gruppe af andre vil lave en ny hjemmeside inden for emnerne depression, irriteret, sorg, genert og lignende. Vi vil gerne gøre meget for at komme i toppen af Google på disse emner. Jeg har tidligere fået god hjælp med ting i denne gruppe. Er der en der kan svare på: Hvad kræves der? Hvor meget kræves der?
 ·  Translate
1
John Boel Jr.'s profile photoHenrik Pedersen's profile photo
9 comments
 
jeg tror faktisk, at din indgangsvinkel er forkert og for gammeldags. tidligere kunne vi i et vis omfang tælle links og se det på resultatsiderne - den går ikke i dag.
du skal mere tænke på, hvorfor folk skal læse dit materiale. du skal bringe noget som er ekstraordinært, en vinkel som du kun har tænkt på eller data du er den eneste med adgamg til. hvad er dit call-to-action... hvad vil du gerne have at læseren gør når de har læst dit materiale.har du det materiale på plads, så kan du begynde at markedsføre det på de relevante platforme som giver dig værdi - her i blandt links. Og hvis dit materiale er godt nok skal du nok få links. så få alt dit on-page på plads så det er et super indtryk læseren kommer ind til - herefter markedsfører du dit materiale - God fornøjelse
 ·  Translate
Add a comment...
 
Jeg sidder og arbejder med en webshop i Danhost, den skal flyttes over på danhost's nyere og SEO venlige platform. Der er ca. 1.700 varer i shopppen, skal jeg lave 301 redirect på alle varerne eller er det nok at gøre det på kategorisiderne og sider der linkes til?? (der er nogle rimelige gode placeringer på visse kategorier)
 ·  Translate
1
Anne Mette Kragh  Mikkelsen's profile photo
12 comments
 
+Emil Engholm Sørensen mange tak for dit svar :o)
 ·  Translate
Add a comment...
 
Jeg har en kunde, der har fået lavet et nyt website og som har flyttet de gamle url’er over på nogle nye. Derfor skal de gamle url’er redirectes så vidt muligt og nødvendigt. Problemet er, at vi ikke længere har adgang til de gamle url’er. Man har simpelthen kopieret den gamle hjemmesides tekster, slettet databasen og oprettet siderne igen med andre url’er på det nye website. Det nye websites cannonical er heller ikke længere www.domæne.dk, men bare det nøgne domæne: domæne.dk. For at rette op på tingene har jeg fundet alle eksterne links til domænet. Nu tænker jeg mig at redirecte siderne, der har indgående links, så eksterne links ikke længere peger på en 404 på det nye website. Der er i øvrigt tale om en konference-virksomhed, hvor alle sites backlinks peger på konferencer, der ikke længere er aktuelle. Derfor behøver man ikke redirekte gamle url’er til nye matchende url’er, men burde kunne nøjes med at redirecte alle url, der har backlinks, til det nøgne root domain. Jeg tænker mig at bruge disse strenge:

Redirect 301 www.domæne.dk/backlink-url#1 domæne.dk
Redirect 301 www.domæne.dk/backlink-url#2 domæne.dk

Er der nogen, der kan se problemer i ræsonnementet? Jeg har aldrig brugt disse strenge før og kan ikke teste dem, da jeg endnu ikke har ftp-adgang. Vil selve koden virke? Findes der en smartere måde at gøre tingene på? På forhånd mange tak!
 ·  Translate
1
Emil Engholm Sørensen's profile photoVegar Lorentzen's profile photo
Add a comment...
 
Webshop og ens produkter

Hej til alle jer SEO folk.
Jeg har brug for et råd ang. en webshop med få produkter (omkring 100 stk)

Bla. er der et produkt (en taske) med rigtig mange farvevarianter.
Da der ikke findes så mange 'unikke' produkter i shoppen vil de gerne kun vise hver enkelt farvevariant som et unikt produkt.
 
Tror at der er omkring 40 farvevarianter, så det bliver lidt svært at skrive en unik og relevant tekst ved hver eneste farve. Det vil helt sikkert blive meget tynde sider.

Hvad er løsningen her?
Er det samme canonical url på alle farverne, eller på de af dem som man ikke kan skrive en god tekst til?
Så der måske kun er gode tekster ved 5-8 af farverne, og resten af taskerne har samme canonical url.
Eller er det noindex follow der skal sættes på de tynde sider, eller er noindex follow et dårligt tegn at sende til google?

Håber i forstår min problematik :-)
 ·  Translate
1
Morten Andersen (CSS nørd)'s profile photoJesper Nerløe's profile photo
4 comments
 
En anden løsning er at benytte jQuery til at skifte imellem varianterne.

Det kan styres af en ankerværdi (f.eks. #hvid ) sidst i URL'en, så der fortsat er mulighed for at linke direkte til en specifik variant.

Med denne metoder er der ingen risiko for DC, og der skal kun skrives én master produkttekst, hvorefter jQuery står for at skifte "farve" i tekst og grafik.
 ·  Translate
Add a comment...
 
hvad er jeres holdning til listesider, er det okay at have mange som i rigtig mange (1/3 af vores site er listesider) eller er det bedre at minimere antallet?
 ·  Translate
1
Vegar Lorentzen's profile photoHenrik Pedersen's profile photo
3 comments
 
Hvis du med listesider mener 'top 10', 'mest solgte i sidste måned' så er det jo alletiders marketings kampagne sider. Du skal bare huske på, at den form for lister ikke er nyheder... hvilket er det Google helst vil have. Hvis du er i stand til at bruge dine lister til at lave unikke rapporter, som du er den eneste i branchen der har så har du forudsætningen for masser af branding og salg.
Husk din målgruppe - Hvem kan have interesse i at læse disse lister, og hvad kan de bruge informationerne til. Det skal du tydeligt forklare dit publikum - ellers er det uinteressant.
Hvis du får strikket listerne rigtigt sammen kan du få evergreen tekster som opdateres jævnligt, hvorved de over tid vil opnå høj SEO værdi.
 ·  Translate
Add a comment...

Thomas Gajhede

Linkbuilding  - 
 
Hej!

Jeg ville lige hører om der er nogen der har arbejdet med Moz.com og ahrefs.com. - Kan de det samme eller?? og er det ahfres.com der er det bedste? 

På forhånd tak! :-)
 ·  Translate
1
Christian Møller's profile photoKristian Holme's profile photo
6 comments
 
Har benyttet begge for nylig, og foretrækker Ahrefs. Moz er ret brugervenligt og henvender sig mere til den almene bruger, hvor Ahrefs mere er et Pro-værktøj hvor man kan grave nogle spadestik dybere. Personligt foretrækker jeg Screaming Frog til onpage-analyse.
 ·  Translate
Add a comment...

Erik Aalund

Generelt  - 
 
Jeg har en række produkter som jeg kalder f.eks. "Sportsmans Pride hundefoder til voksne". Dette foders original amerikanske navn er: "Sportsmans Pride Super Premium Adult" (som også er navnet på emballagen). 

Der kan jo være potientielle kunder der søger på original navnet, så mit spørgsmål er om jeg af SEO mæssige årsager kan nøjes med at have original navnet med i produktbeskrivelse - evt- et par gange - og ikke i Title og Description. Eller skal jeg ud i noget helt andet med nogle tekstsider med original navnet som linker til selve produktsiden?
 
 ·  Translate
1
Erik Aalund's profile photo
7 comments
 
+Lars Holmgaard Det var faktisk min overvejelse om det evt. kunne være en læsning. Jeg har også overvejen om jeg evt. skal lave en landingsside som indeholder beskrivelse af Mærket og en oversigt over original navnene (Amerikanske) og links til produktsiderne med de danske navne.
 ·  Translate
Add a comment...
 
Hej, er der nogen retningslinjer for hvor meget  man skal passe på med at linke mellem egne sider, inkl  sider man måske ikke ejer, men aktivt bidrager til?    I SEO's ABC advares der imod at gøre det som middel til bedre Google-ranking, ikke sandt? Altså et tricks som er for billigt, og som derfor kan give bagslag. Men der er i hvert fald for mit eget vedkommende en tilbøjelighed til, at de sider jeg ejer og/eller er aktiv på, har helt naturlige cross-overs, hvor det er svært at lade være med at linke, (og jeg er naturligvis bevidst om hvordan jeg linker, altså jeg gør det ikke bevidstløst). Men indtil videre har jeg været meget tilbageholdende. Skal man være det, eller kan man tillade sig at linke til egne sider præcis som man ville, hvis det var andres sider? vh
 ·  Translate
1
Jean Darly (WebSocial)'s profile photoMargareta Dahlström's profile photo
10 comments
 
Tak +Jean Darly , ja, den er jeg med på
 ·  Translate
Add a comment...

Degn Grafisk

Generelt  - 
 
Vi har en del problemer med vores rank checker i dag og får fejlen: "Usædvanlig trafik fra dit computernetværk" på Google søgninger. Det har ikke været et udbredt problem før, men er dog sket få gange..... Så spørgsmålet er om Google er blevet mere pernitten og om i eventuelt har forslag til en skanner som ikke lider af denne sygdom.
 ·  Translate
1
Emil Engholm Sørensen's profile photoHenrik Pedersen's profile photo
20 comments
 
okay, så er det irrelevant i denne sammenhæng.
 ·  Translate
Add a comment...
 
Okay, jeg har tidligere brugt, med stor succes, Mturk til at lave SERP testing på de engelske markeder. 

Mit spørgsmål er; Kender I (eller endnu bedre har erfaring) med lignende danske (eventuelt nordiske) tjenester hvor man kan få folk til at gøre SERP testing uden at det koster det samme som en stor villa. Hvilket det vil koste med Usertribe f.eks.

Alle forslag til modtages med kyshånd og evig god Karma herfra ;)
 ·  Translate
1
Anders Rosenqvist's profile photoChristian Doeleman-Lassen's profile photo
4 comments
 
Det lyder super spændende, men tror ikke du kan finde en service som Mturk på det nordiske marked.

Kan du ikke bruge data CTR og position data fra Search Console? De har lige åbnet op for deres API.
 ·  Translate
Add a comment...
 
Hej
Er der nogle af Jer, der kan hjælpe mig med, hvor jeg finder nogle gode artikler, om tekster til webshops specielt produkttekster?
 ·  Translate
1
Mads Gorm Larsen's profile photoRikke Marie Søegaard's profile photo
7 comments
 
Tak for mention, +Mads Gorm Larsen. Jeg har endnu ikke skrevet noget specifikt om produkttekster, og anbefaler denne artikel fra Sticky Content http://www.stickycontent.com/mobile/blog.php?blogID=318 "How to write the perfect product page 500 times"
 ·  Translate
Add a comment...

About this community

Her handler det om søgemaskineoptimering ( SEO ) - og primært til Google. Det er en god ide, hvis du poster i de relevante emnekategorier - tak :-) Dette community drives af Thomas Rosenstand - https://www.concept-i.dk BEMÆRK: Alt hvad du skriver her kan ses af alle - også af Google. *Vil du være medlem? Din profil skal være udfyldt og med et billede af dig - ellers bliver du ikke godkendt. Dette er desværre nødvendigt for at begrænse de falske profiler.*
Concept Interest
 
Hos s360 A/S søger vi en SEO specialist med fokus på onsite
Læs mere om stillingen og +s360 via linket herunder. Vi holder til i Aarhus :)

Link: http://bit.ly/1JyqxY6
 ·  Translate
3
1
Sasa Kovacevic's profile photo
Add a comment...
 
Er du på udkig efter nye udfordringer?
Så er her en spændende SEO og SEM stilling i Viborg.

Må meget gerne deles med jeres netværk =)
 ·  Translate
F&H i Viborg søger en dygtig, engageret, kreativ og meget selvstændig medarbejder til vores web- og supportteam i Skandinaviens førende brandhouse indenfor isenkram og boligtekstiler. Du kan have baggrund i en multimedie- eller webdesigneruddannelse, men det er ikke afgørende. Kvalifikationer: ...
9
5
Lars Holmgaard's profile photoJakob Damsgaard's profile photoJacob Worsøe's profile photoMorten Hansen's profile photo
 
Held og lykke med at finde jeres kommende medarbejder! :-)
 ·  Translate
Add a comment...
 
Jeg har en kunde som har en hel del unikke artikler om det samme emne. Mit spørgsmål er så bare ... skal der oprettes nye sider til hver, eller vil der være en fordel i at have det hele samlet på én og samme side ? 
 ·  Translate
1
Morten Gottliebsen's profile photoLouise Lamberth's profile photo
4 comments
 
Det lyder som en stribe blogindlæg, de kan jo sagtens ligge på egen blog, men der skal jo laves en søgeordsanalyse først, så teksterne kan optimeres. Det kan også være en fordel at poste løbende i stedet for at lægge det hele online samtidig, og husk at dele rundt omkring online :)
 Teksterne skal helst have en vis længde, gerne fra 400 ord og op ... så længe der er stof til en god tekst :)
 ·  Translate
Add a comment...
 
Jeg har en håndfuld indlæg omhandlende samme emne, som ranker på samme keyword. Hvordan håndteres dette bedst? Jeg tænker at gøre alle indlæggene noindex, follow, og oprette en ny omfattende side om samme emne, der linker ud til alle indlæg omhandlende dette emne. Vil det være måden at gøre det på?
 ·  Translate
1
Jonas Jørgensen's profile photoMartin Villumsen's profile photo
15 comments
 
+Jonas Jørgensen Okay, det vil jeg da lige overveje så.
 ·  Translate
Add a comment...
 
Fedt tool til at tracke hvad dine kunder laver på din side!
 ·  Translate
Hotjar is a new and easy way to truly understand your web and mobile site visitors.
2
Add a comment...
 
Fik du læst dette gæsteindlæg hos marketers? Det handler om hvordan du bygger bro imellem #ux og #seo
 ·  Translate
En god UX, brugeroplevelse, vil gøre den besøgende gladere for din side, men vil også kunne tiltrække en masse nye besøgende. Se 5 effektive metoder her.
9
1
Psykoterapeut Ayuna Pedersen's profile photoHelene Rosendahl Hillersdal's profile photo
 
Tak, Nikolaj. :)
Add a comment...

Kasper Braun

Generelt  - 
 
* Magento seo *

Jeg sidder med en webshop og skal have fjernet ALLE /index.php/ URLs. Hvordan gør jeg det? Jeg har prøvet at følge utallige guides, men jeg kan ikke få det til at fungere.

Nogle der kan hjælpe?
 ·  Translate
1
Henrik Andersen's profile photoKasper Braun's profile photo
6 comments
 
+Henrik Andersen​ fantastisk :) jeg bukker og takker.
 ·  Translate
Add a comment...

Knut Nägele

Generelt  - 
 
Hej Allesammen

Arbejder med et website på forskellige sprog.

Hvis man kommer ind på sitet første gang kommer man automatisk på det engelske. Der sker en redirect fra website.com 302 -> website.com/en/

Har man tidligere valgt et sprog, så husker websitet med en cookie dette og redirecter til det sprog: f.eks. website.com 302 -> website.com/da/

Tvivler selv på, om det er den rigtige måde at bruge 302 redirects for at lave disse redirects. På den anden siden, så kan man jo sige, at de ikke er rigtig permanente da de afhænger af sprogvalget.

Et problem som dog er dukket op er, at den søgning på site:website.com i Google giver en masse links til sider der ikke eksisterer mere. F.eks. en side som website.com/fghfghdfgh. Hvis man klikker på den så kommer man med redirect videre: website.com/fghfghdfgh 302 -> website.com/da/fghfghdfgh Denne side giver så en 404. Min teori med ikke eksisterende sider er, at Google ikke får vist en 404 for website.com/fghfghdfgh og fordi der ikke er en 301, så sætter Google ikke lighedstegn mellem website.com/fghfghdfgh og 404.

Hvordan ville I dels optimere funktionaliteten overfor Google og dels løse problemet med de døde sider i Google? Er det vejen at lave en 301 i stedet for de eksisterende 302? Er der nogen ulemper ved dette, da sprogredirect jo ikke er permanente?
 ·  Translate
1
Henrik Pedersen's profile photoEmil Engholm Sørensen's profile photo
13 comments
 
+Knut Nägele den artikel kommer med et meget svagt argument. "Bare gør som Google". Google er ikke altid forbillede for SEO :-)

302 eller 301 er næsten ligegyldigt. Men prøv at spørg dig selv, er dit redirect midlertigt eller er det rent faktisk permanent? Jeg tror godt jeg kender svaret.

Dit spørgsmål kan ikke generaliseres men man skal kigge på den specifikke case. Ligegyldigt hvad ser jeg ikke hvorfor dette er et argument. 301 burde være fortrukken.
 ·  Translate
Add a comment...

Kasper Braun

Generelt  - 
 
Nogle der har en idé om, hvornår Google sidst rullede en omfattende Panda/Pengiun update ud? Har oplevet fald på næsten alle mine sider.
 ·  Translate
1
Kirsten Mørk's profile photoJonas Jørgensen's profile photo
9 comments
 
Den blev påbegyndt udrulning 19 juli, men der er ikke observeret ændriger i de 50+ sites jeg har tjekket for den dato i analytics.
På Amerikanske websites, er der dog observeret ændringer.

Udrulningen vil ifø. Google tage længere tid, end vi normalt har oplevet hidtil.
 ·  Translate
Add a comment...