Post has attachment
Attached are a couple areas where the colors are off. Great theme.
Photo
Photo
1/5/18
2 Photos - View album

For the past two days, for the past two updates I've received, the app for "aospUI (Gray) Dark Substratum Theme[+Samsung&Oreo]" crashes immediately upon startup.

It does so if it's started by opening the card in Substratum v562, or by the launcher icon.

My phone is a Motorola XT1254 (Droid Turbo) with a very slightly modified stock Android 6.0.1 Verizon ROM (that I haven't changed in several months). I, of course, have an unlocked bootloader and root access, and am running Xposed Framework. I have tried wiping theme and app cache and data, and device cache and Dalvik cache, with no success.

I have used your aospUI Dark theme for over a year and been quite pleased with it, but the recent updates appear to have broken this theme for Marshmallow, leaving my device with a horrid white Material Design interface.

Please let me know how this can be fixed, or if you need additional information (links to the actual ROM download, logcat, whatever).

Thank you.

I have a problem with my Nexus 6P uptade to 8.1. I have updated with a customization layer (Black theme) and now it does not let me enter settings and all the applications fail. I can not do anything! please help.

Post has attachment

YouTube chrashes when searching. Galaxy S7, NougatSamsungStock, YouTube version 12.45.56, aospUI black

Hey! Thank you for your hard work! I just purchased your black aospUI theme and am having issues enabling it. I have a Galaxy s8+ running on the latest android Oreo beta. When I choose the Oreo option, it builds everything fine and says it is updated but will never enable. It remains orange and never gets applied. Is there something I'm doing wrong or is it not yet compatible with my Rom. Thank you!

Post has attachment
Hi, I just bought you're amazing theme (AospUI Dark [BlueGray]) and I'm facing a small problem, my google now page is themed as it should be except all writings are "caps locked"
https://photos.app.goo.gl/5VGfqI9QE3XCavcB3

I'm on OnePlus 3, Oreo latest beta build (28) and I chose "[DarkNotifications]OreoOxygenOS" when installing the theme. The compilation went without error and the theming seems to be applied correctly except that.

Post has attachment
Using Oreo 8.1 by jdcteam

I am unable to apply aospUI black

Any suggestions?

I9505 jfltexx
Photo
Photo
11/6/17
2 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded