Post has attachment
Am făcut cunoștință cu depresia acum peste 25 de ani. Dar abia acum 13 ani i-am spus pe nume.
Am simțit ce înseamnă să te doară imaginea copacilor, a orașului, foșnetul frunzelor, chipul oamenilor, tot. Am privit în adâncul pe care ți-l sapă în inimă nimicitorul și i-am văzut atrocitățile. Este un nimic nemetaforic care te devorează. Îți înghite visele, imaginația, creativitatea. Mușcă din împărăția sufletului și te aneantizează.
http://desprecredinta.org/2016/12/adevarul-alunga-depresia/

Post has attachment
Daca tu te tradezi si continui sa faci in mod inconstient acest lucru, vei crea in viata ta situatii in care vei fi tradat. Cand te tradezi si nu realizezi ce faci cu tine rareori te doare asa ca sufletul iti va crea iar si iar situatii in care vei fi tradat si-o sa te doara din ce in ce mai tare pana cand vei reusi sa intelegi ca ceilalti sunt invatatorii si nu dusmanii tai si ca mesajul lor e simplu: trezeste-te,ceea ce faci cu tine nu e iubire!
Daca nu vei intelege ca e timpul sa pui punct tradarii de sine si vei continua sa-i vezi pe ceilalti ca fiind dusmanii tai vei ramane la nesfarsit o victima captiva in cercul vicios al suferintei. Daca schimbi perspectiva din care privesti totul vei observa in sfarsit ca toate situatiile din viata ta au un sens si ca intreaga ta suferinta a fost provocata de tine. Vei descoperi cu uimire ca de multe ori simpla asumare a responsabilitatii si corectarea actiunilor tale sunt suficiente pentru ca suferinta si situatiile in care esti tradat sa dispara de la sine din viata ta.
Photo

Post has shared content
Rolul "vindecătorului" - câteva fragmente din cartea "Reconectarea" de Dr. Eric Pearl:
" Vindecarea este o chestiune care se decide între pacient și univers.
-
Ca "vindecători", devenim o verigă în lanțul reconectării. Energia vindecătoare vine de la Sursă - ea curge în noi și prin noi, emanând de la noi și înspre noi. Această energie este ca o lumină care trece printr-o prismă. Noi suntem prisma. Ne alăturăm pacientului și universului, pentru a genera un câmp reciproc format din iubire - în cel mai exaltat sens al acestui cuvânt - și o stare de unitate. Universul recunoaște nevoile pacientului și apoi furnizează circumstanțele care permit o reacție corespunzătoare la acele nevoi.
-
Noi nu suntem vindecători. Noi suntem doar un termen al ecuației. Ecuația are trei termeni: un termen este pacientul, un termen suntem noi, iar un alt termen este Dumnezeu. Când Dumnezeul din noi se întâlnește cu Dumnezeul din pacient, se întâmplă lucrurile cele mai uimitoare. Ecuația aceasta se numește uneori "Puterea lui Unu" sau "Puterea lui Trei". De ce suntem implicați în această ecuație?
Să fie pentru binele celorlalți? Probabil că nu. După cum spuneam mai devreme, cel mai probabil este că suntem implicați în această ecuație pentru noi. ( Pentru aceia dintre voi pe care îi deranjează folosirea cuvântului Dumnezeu - depășiți-vă problema. E doar egoul vostru. Dumnezeu, Iubire, Univers, Sursă, Creator, Lumina - toate aceste cuvinte înseamnă același lucru și sunt interschimbabile în textul cărții. Alegeți termenul care vă place.)
-
Că tot veni vorba, ce înseamnă atunci când un pacient nu primește vindecarea la care se aștepta?
-
Problema nu este cu vindecarea ci cu așteptările.
Obișnuiam să spun că nu toată lumea se vindecă.
Acum nu mai cred asta. Acum cred că toată lumea se vindecă - deși nu neapărat în modul în care se așteaptă să se întâmple acest lucru. Recunoscând că "vindecarea" înseamnă reconectarea cu perfecțiunea universului, ne dăm seama că universul știe ce ne trebuie și ce vom dobândi, ca rezultat a ceea ce am primit. Chestia este că ceea ce ne trebuie s-ar putea să nu corespundă întotdeauna cu ceea ce așteptăm noi, sau cu ceea ce credem că vrem.
Așa cum vindecătorii trebuie să-și accepte rolul de canale, la fel și pacienții trebuie să-și accepte rolul de primitori."

Dr. Eric Pearl despre “Vindecarea Reconectivă și ce înseamnă aceasta” (II).
Informații oficiale despre Vindecarea Reconectivă și Reconectare sunt disponibile aici:  -  site-ul oficial în…
WWW.EMILENA.RO

Post has attachment
Points of You™ România organizează o nouă certificare Train the Trainer – 10 octombrie 2015, Hotel Novotel, București
Devino trainer Points of You™ și experimentează instrumentele noastre creative de dezvoltare personală pentru a descoperi rezolvări neașteptate diverselor provocări cu care te confrunți în sfera personală sau profesională.  

Post has attachment
Venim cu o alternativa la cartile si cursurile de dezvoltare personala traditionale: dezvoltare personala prin actorie. 
Pentru detalii:
www.atelieruldeactorie.ro
www.facebook.com/atelieruldeactorie
tel: 0733353986
Photo

Post has attachment

Post has shared content
Luni 29.09.2014 pentru a incepe următoarele 4 săptămâni cu inspirație, la ora 18 va începe mini-cursul de dezvoltare personală "Cum să fii un REAL succes". După cum spunea Andy Andrews "Successful people make their decisions quickly and change their minds slowly. Failures make their decisions slowly and change their minds quickly.” Ia decizia si vino în strada I.L.caragiale nr. 33 din Ploiești sau te conectezi prin Skype daca ești în alt oraș. Costul este 50 lei / săptămână. Să te văd apoi dacă îți va trece prin cap să nu "îți scoți banii", cum se zice, adică să nu aplici în restul săptămânii... 4 sesiuni de luni, de căte 2 ore, în care vei învăța și vei aplica... Garanția este de 100% dacă nu ți-a plăcut. Garanția este de 100% datorită metodei John Maxwell Team ® Înscrierile aici https://docs.google.com/forms/d/1c-ndrtDDcRplIWTewK0BBgStjmzfNjndgcK3_yMYfIg/viewform

Post has attachment
În articolul de astăzi, informații importante despre adevăratul rol al trupului în viața noastră, despre ce înseamnă de fapt vindecarea și cum putem accesa energia divină vindecătoare, precum și un interviu cu renumitul - Profesor William A. Tiller -despre experimentele ralizate cu ocazia seminariilor de reconectare ținute de Dr. Eric Pearl. Mai jos un scurt fragment din " Reconectarea":

"La un moment dat, specia noastră era conectată mai deplin, era "întreagă", așa că frecvențele specifice reconectării nu erau necesare. 

Ne-a fost accesibil altceva, însă: capacitatea de a înălța conștiința colectivă la nivelul la care putem accepta și putem găzdui frecvențe de genul acesta. 

Nivelul acesta a fost atins, în sfârșit, iar universul a hotărât că acum este momentul ca ele să ne fie prezentate. 

Cu toții avem capacitatea de a transporta această nouă frecvență de vindecare. Nu este un dar pentru câțiva aleși - guru sau "sfinți" . 

Este un dar al acestui timp; inteligența și înțelepciunea de care avem nevoie ca să ne îndrume este deja aici. 

Ca rasă, pătrundem la un nivel de frecvență la care neadevărurile nu își vor mai putea antrena vibrațiile și - fiind prea dense - pur și simplu se vor destrăma; separările vor fi vindecate, iar superstițiile vor dispărea. ...

Va veni o vreme - în viitorul nu așa de îndepărtat - când nu va mai trebui să faceți o călătorie special ca să mă vedeți pe mine sau pe altcineva, pentru a vă "acorda" la această nouă bandă de frecvențe. 

În curând, veți sta la teatru, în aeroport sau în autobuz și, pur și simplu, veți prelua această rezonanță de la persoana care stă lângă voi. Ba, mai mult, ea va fi transmisă genetic, generațiilor viitoare. 

Am văzut începuturile acestui fenomen la seminariile pe care le fac - adesea, persoanele care participă sunt acordate la niveluri din ce în ce mai înalte de performanță. Pe măsură ce eu progresez, frecvența este transmisă participanților la seminarul următor la acest nivel nou, superior. "

Mai multe aici: http://www.emilena.ro/curs-de-miracole82-si-dr-eric-pearl-despre-adevarata-natura-a-vindecarii/

Post has shared content
Înainte de a merge mai departe, să ne amintim cine suntem. Prin vocea lui Darryl Anca- mesajul lui Bashar.

Bashar se pare că este o fiinta din viitor. Darryl Anka se foloseste de channeling pentru a ne aduce la cunoștință învățătura acestei entități. Una dintre ocupațiile sale constă in observarea deficiențelor viziunii umane asupra realitații. Mesajul său poate fi util în a crea o conexiune între limbajul specific Cursului de Miracole și limbajul nostru uzual.

http://www.emilena.ro/curs-de-miracole-exercitiul-66-functia-mea-este-fericirea/

Post has shared content
        De obicei scriu puține cuvinte de la mine, iar astăzi am să scriu și mai puține. Ce-aș putea eu să spun despre starea de grație? Că am trăit-o uneori? Că încerc s-o regăsesc în fiecare zi? Ce este starea de grație?  Pace. Din interior spre…
Wait while more posts are being loaded