Post has attachment
Så, nu kan alverdens designere begynde at spekulere i det kommende iOS 7 UI og design tilgang. Og måske OS X med?

Apple er begyndt at sætte bannere op i Moscone centret, hvor det kommende WWDC skal holdes. Og der kan man se et ret minimalt 7 tal, med en ret fin farvegradient i sig, hvor der er et polka agtigt mønster i baggrunden... Der har fået lidt perspektiv.

Ser vi måske også en ændring i OS X? Ser man et af de andre bannere, er der et hvidt simpelt og minimalistisk 'X' oven på en faverig bølge.

Har Apple taget en drejning, hvad angår brug af farver og gradienter? Jeg tror, at vi alle er klar over at iOS kommer til at ændre sit UI. Det er ingen hemmelig. Men hvad med OS X? Det er lige før jeg synes det er mere interessant. Kommer vi til at se et mere faverigt, og muligvis fladt, OS X UI? Det grå monotone vi har set i mange år nu, kan det føles lidt for kedeligt nu? Skal der ske noget nyt?

Det er vi alle klogere på i løbet af næste uge. Og spørger I mig, så skal Apple oppe sig lidt. Især efter hvad Google lige har vist frem af deres design tilgang, som jeg er stor fan af. 

Post has attachment
Hvad siger I til dette iOS 7 concept? Kan I li' det?

Jeg er ikke vild med det. For meget clutter, og så er der et par UI og UX fejl i mellem. 

Er der andre MBP ejere der har problemer med deres computer i dag? Så som: 

- Maskinen går ud, selvom batteriet er fuldt opladt? Og det skal siges, at batt. normalt holder et par timer normal brug... Hvilket den gjorde igår
- Reset af dato og tid; V. opstart var min sat til d. 1 januar 2008. Efter logud var datoen tilbage til d.d.
- Den starter ikke ordentlig op fra dvale

Jeg har mødt to andre som også har haft ligende problemer med deres MBP. Kan det måske være et iCloud problem? Men det forklarer selvfølgelig ikke rigtig batteriet.

Post has attachment
En udvikler og blogger fortæller hvorfor han droppede Google Chrome browseren. Interessant, men ved ikke helt om jeg er enig med ham, mht. han siger at Safari er hurtigere og lettere. Jeg oplever, at Safari er sløv v. opstart, meget laggende v. scrolling og sløv til at søge og loade siderne.

http://www.lockergnome.com/google/2013/04/24/google-chrome-switch/

Er der nogen af jer kloge hoveder der er synske og kan fortælle mig hvorfor min MacBook Pro ikke altid vil gå i dvale når jeg klapper låget ?
Der er ikke noget der bruger nogen ressourcer af betydning og de fleste proggys er lukket ned?
Er der nogen der kan anbefale et godt cleaner program, for jeg har også en fornemmelse at den er blevet lidt sløvere?

Post has attachment
Som I måske ved, så har Google (endelig) lanceret deres egen produceret laptop: Chromebook Pixel. 

Set med design briller, så synes jeg godt om den. Den er måske lige kantet nok, og lidt monotom på en måde. Men synes de er sluppet godt fra det. Hvad er der mest nævneværdigt ved denne maskine? Skærmen. Den rummer over (hold fast) 4 mio. pixels, som giver den en PPI på 239. Det er mere end hvad en MBP Retina leverer, og udfra de anmeldelser jeg har læst og set, så skulle billedekvaliteten være ret god. Og så har den også en touch skærm, hvis man gider dette. Ved ikke om man gider det, nu hvor den er udstyret med et fuldt tastatur og trackpad?

Kunne du tænke dig en Chromebook Pixel? Ved ikke helt og jeg ville have en, hvilket ikke er muligt for mig rent professionelt. Jeg kan ikke leve uden Adobe CS pakken, da det er en del af mit arbejde. Hvis det var den kunne køre Photoshop, Illustrator, etc., så ved jeg stadig ikke om jeg ville have en. 

Men... Jeg kunne da godt tænke mig at prøve en for et par dage.

Ps. Gad vide hvor længe der går før Apple kører en sag imod Google på designet af den. Der er et par ligheder mellem Chromebook Pixel og en MBP. 
Wait while more posts are being loaded