Waar vind ik een goede handleiding voor Google Adsense? Bij voorkeur in het Nederlands? Alvast bedankt :-)


Post has attachment
Met Contany.nl zijn we op zoek naar Freelance WordPress helden. Ben of ken jij een ervaren WordPresser?

Check hier meer info:
http://contany.nl/vacatures/online-marketeer-wordpress-held-gezocht/

Hallo WordPress-ers, ik zit met het volgende probleem.
Ik kan in de backend geen foto in de media map plaatsten bij een bericht of pagina, zie de foto's ook niet staan in de mediamap en het uploaden van een foto lukt ook niet, krijg foutmelding.

Iemand een idee?

Post has attachment
Eenvoudig betere e-mails versturen WordPress

Een blog over gebruik van WP Mail SMTP voor betrouwbare WordPress e-mails

#wordpress #wpmailHi all!

Ik zit met het volgende, ik heb een aantal websites in beheer. Nu heb ik zelf alle pagina's opgebouwd. Nu wil mijn leverancier graag dat ik gebruik ga maken van een een datafeed, om te zorgen dat de prijzen, afbeeldingen etc altijd up to date staan. Ik heb de content voor de pagina''s zelf geschreven. Ik heb zelf nog niet veel ervaring met feeds. Hoe kan ik er nu voor zorgen dat deze feed zal worden ingeladen, is het ook mogelijk om delen van deze feed te gebruiken, dus afbeeldingen, prijs, titel etc maar de beschrijving van het product is wel van mijzelf? Hartelijk dank voor jullie antwoorden. Leon

Ik (amateur wedbouwer) ben een van mijn websites, die ik ooit in Dreamweaver heb gemaakt, aan het moderniseren en opnieuw aan het vormgeven in WordPress. Van groot SEO-belang voor de bestaande goede page rank lijkt me om de url's van de oude website 1 op 1 te gebruiken in de nieuwe site. So far so good.

Nu stuit ik echter op het volgende probleem. De oude url is bijvoorbeeld www.mijnsite/toeters-en-bellen.html. In WordPress kan ik de automatisch gegenereerde permalink wel aanpassen naar www.mijnsite/toeters-en-bellen/, maar niet naar de url met de extensie .html, dus www.mijnsite/toeters-en-bellen.html. Pakt de zoekmachine die link zonder extensie gewoon op? Of moet ik toch nog redirects aanmaken?

Post has attachment
Recent heeft het Groningse bedrijf Eilie de WeSeeDo-plugin gelanceerd. Deze plugin maakt realtime video contact op je WordPress website mogelijk. De plugin is gebouwd op basis van WebRTC. Alle communicatie verloopt dus via de browser. Met behulp van shortcodes kun je de startbutton overal plaatsen. Zelfs full screen is mogelijk. Er zijn nog niet zoveel WordPress plugins op basis van WebRTC, maar de realtime communicatie trend lijkt niet meer te stoppen. Ook Facebook Live, Google Duo maken bijvoorbeeld gebruik van WebRTC. Wellicht is de WeSeeDo interessant voor je om te proberen. Je vindt de plugin hier: https://wordpress.org/plugins/weseedo/.Post has attachment
Hallo,

Zojuist per ongeluk wordpress-adres (URL) en siteadres (URL) aangepast. Ik kom nu niet meer in mijn wordpress-account. Wat moet ik doen?! Ten einde raad.

Hoop dat iemand mij kan helpen. Alvast dank.

Dag allemaal,

ik ben nieuw met Wordpress en zoek een eenvoudige manier om mijn website in de google index te krijgen. zodat als ik op google mijn website kan opzoeken en te voorschijn komt.

alvast bedankt,

jonay

Mega irritant probleem:

Ik maak gebruik van Contact Form 7. Het probleem schuilt hem in het feit dat de mail niet wordt verstuurd naar een bepaald bedrijfs e-mail-adres. Het rare is dat de mail wel wordt verstuurd naar Gmail en een ander bedrijfs email-adres (ander domein!). Ook heb ik het geprobeerd via SMTP, maar dat gaf ook geen succes. 
Wait while more posts are being loaded