Post has attachment
Wie van WordPress houdt, en dat zijn er velen, kunnen hun website verbeteren met gratis en betaalde tools. Ik heb al mijn kennis hierover op rij gezet. #SEO

KEN JIJ NOG GOEDE TESTEN? ZIE LIJST EN BLOGPOST MET ALLE TESTEN
Ik ben dus erg benieuwd of er tools zijn die WordPress developers kunnen aanbevelen! (voor SEO, voor code check, voor verkeer inschatten...e.d.)

TEST JE WEBSITE OP SEO MET DE MEEST PASSENDE TOOLS

Ik heb deze week allerlei testen eens op een rij gezet. Voor testen van SEO zijn dit de beste, betaalbare tools voor realtime monitoring van websites op SEO aspecten.

Kleine website (500 pagina's) --> Screaming Frog (gratis)
Kleine website (500 - 1000 pagina's) --> Screaming Frog (betaald, 170 pj)
Grote website (1000-5000) pagina's --> Sitebeam (betaald, 50 pm, 600 pj)
Grote website (5000-10000) pagina's --> Insites (Wales, 1.500 pj)
Grote website (10.000 - 100.000) pagina's --> SiteMorse (4.000 pj)
Grootste websites (100.000 - 500.000 pagina's --> SiteImprove (7.500 pj)

Zie ook nog andere testen in deze blog over WordPress websites verbeteren:
https://www.gerbengvandijk.nl/wordpress-website-testen-performance

Post has attachment
Hoi, ik heb een vraagje over een advertentie in een widget. Opeens is die niet meer volledig zichtbaar. Eerst had ik de code in een tekstwidget geplaatst. Dat is een half jaar goed gegaan en opeens waren ze niet meer volledig zichtbaar. Nu heb ik de code in een 'eigen html' widget van het thema geplaatst. Op de homepage is de advertentie volledig zichtbaar. Op de andere pagina's niet terwijl ik precies hetzelfde heb gedaan. Ik heb zelfs de code geknipt en geplakt uit de widget die wel volledig zichtbaar is... Wie weet wat er misgaat? http://sophiamagazine.nl/

Post has attachment
betaald lidmaatschap voor 1 jaar - welke plugin regelt dat?
Ik zoek een plugin waarmee ik leden de optie kan bieden voor een betaald lidmaatschap. We hebben ook gratis leden, maar een betaald lid heeft bepaalde voordelen bij het kopen van tickets in ons theater. Als je betaalt, zou je rol moeten veranderen (van abonnee naar vriend) voor de duur van 12 maanden. Voor die tijd een reminder zou mooi zijn. En als je niet verlengt zou de rol terug moeten veranderen. Kent iemand een dergelijke plugin? EEn heeft iemand er ervaring mee?
Photo

Post has attachment
Beste WPers,

Tijdje geleden vroeg een klant een manier, dat hijzelf een notitie kon plaatsen op zijn website zonder dat hij zelf rechtsreeks een pagina of bericht moest aanpassen. Ik had een custom plugin ontwikkeld hiervoor. Zo kon de klant zelf via een simpel tekstveld, zijn eigen tekst en kleur aanpassen. Had ook een checkbox voorzien, zodanig de melding simpel aan/uit kon worden gezet.
Zo kwam ik op het idee de plugin verder te ontwikkelen en deze openbaar te maken in de #WordPress Repo's:
https://nl.wordpress.org/plugins/alerter/
Ik heb nog wel ideetjes om de plugin verder uit te breiden. Mocht er iemand suggesties hebben, dan hoor ik het graag...
Alerter Plugin
Alerter Plugin
nl.wordpress.org

Iemand ervaring met Bots? Mijn site wordt op dit moment door iets uit #Ashburn bezocht. Elke post wordt bekeken en dit beïnvloedt Google Analytics.

Ik zou graag mijn wachtwoord van mijn wp-admin veranderen maar de toegestuurde link werkt keer op keer niet correct. hoe kan ik dit oplossen?

Hoi,

Pagina aangepast ook de titel, oude link met redirect in wp naar nieuwe versie gelinkt. gaat dit qua seo goedkomen? twee url die naar dezelfde pagina wijzen?

sinds de laatste update laden sommige afbeeldingen van mijn klanten niet in op de site. visual composer opent ook niet...... help me

Vraagje over htacces: er staan wat links naar http://subdomein.mijndomein.nl/pagina1. Deze wil ik via .htaccess en 301 doorverwijzen naar http://mijndomein.nl. Hoe zou .htaccess er dan uit moeten zien? Alvast dank.

Vraagje. Kan een htaccess bestand wijzigingen aanbrengen in je website of gaat het puur om het doorsturen van inkomend verkeer.
En als een htaccess niet zou kloppen kan je dan een nieuwe aanmaken door de oude te hernoemen en in permalinks een nieuwe op te slaan?
Wait while more posts are being loaded