Post has attachment
Ved bistand fra transprovance.no, tok jeg, kona og 2 vennepar turen ned til Rhônedalen i sommer. For alle som er glad i bl.a. Syrah - og generelt vin fra denne dalen - nøl ikke! Dette overgikk alle mine forventninger. 5 dager, passe intensive, alt tilrettelagt på forhånd, lot oss få smaken på Rhône. Startet med det beste, i Nord, men variasjonene som møtte oss på veg sørover i dalen, var en opplevelse. Jeg, som for lenge siden hadde helt gitt opp Rosevin, fikk på nytt øynene opp for denne vintypen. I Tavel lages noen av verdens beste Roseviner. De vi fikk smake der åpnet nye perspektiver! Bildene er fra Ampuis i nord, hvor de kjente og berømte Côte-Rotie-vinene har sitt opphav. Dette er mine røde favoritter. Oppfordrer alle som har muligheten til en slik tur til å benytte seg av den - ingen vil angre! 
PhotoPhotoPhotoPhoto
2014-10-16
4 Photos - View album

Post has shared content
Kveldskos :D
Gævle Wee Heavy Barrel
På flaska står der å lese:
"Dette ølet er eit samarbeid mellom Ægir Bryggeri og Mackmyra Svensk Whisky, det første whisky-destilleriet i Sverige. Mackmyra er nyskapande i ein tradisjonell bransje, og bruker kun svenske råvarer.
Tretti whiskyfat frå Mackmyra vart sendt til Ægir og fylt med Scotch Ale. Ølet har modna på desse eikefata i tre månader. Ølet er fyldig og komplekst med eit hint av whisky og torvrøyk, og balansert med maltsødme og eikepreg. Resultatet bør ein ta seg tid til å nyte... slik som ein god Mackmyra whisky!"

Den einaste påstanden her eg ikkje er sams med er dette med eit hint. Det er noko meir enn eit hint, la oss heller kalle det eit godt preg. Nok ein innertiar frå Flåm!
Photo

Post has shared content
Fikk ei aldri så lita julegåve frå konsulentane våre, som og står bak Knoll & Totts Sambryggeri (http://sambryggeriet.com) og etter konsum i heimen er einigheita stor. Dette kan dei. Skjelefred var faktisk enno bedre enn den originale Sjelefred, og Hjuleferd slo Julefred på første munnfull. Kinn si originale slo tilbake på fylde og ettersmak, og tok dermed sigeren.
Utruleg bra jobba av Knoll & Tott. Har vore borti deira eigne brygg og, og dei har vore bra, men med Skjelefred trur eg dei har ein mellombels High Score.

#kinn #øl #homebrew
Photo

Post has attachment
The Whiskey Advent Calendar
Denne tror jeg at jeg skal satse på neste år! :)
Men - hva er sjansen for å få den inn her på berget, uten å betale kjetting?

Post has attachment
Skal du slå på stortromma en dag?
I stedet for å kjøpe deg en ung og lagringskrevende Barolo til 300,- +, kjøp deg heller en topp Barbera. Den som er avbildet her koster ca 250,- og er vidunderlig, både alene og sammen med f. eks. en god pasta.
Photo

Post has attachment
Fant en informerende og oversiktlig begynner guide... :) 

Post has attachment
Vinfest i Bergen 29-31 August

Post has attachment
Drakk denne på Ylajali i kveld. Noen som vet om den er på polet?
Photo

Post has shared content
Ikke så korka, kanskje?

Post has attachment
Merkevare? :)
Photo
Wait while more posts are being loaded