Franchisenemers gezocht!
Ziyafet CigKofte streeft ernaar de unieke, verse en authentieke smaak van haar CigKofte (zie de bovenstaande foto) kenbaar te maken in Europa. Heeft u interesse in de franchise mogelijkheden? Bekijk dan of u aan de onderstaande voorwaarden voldoet:

Franchise voorwaarden
1. De vestiging van het franchise filiaal moet zich op een veel bezochte en drukke straat bevinden en moet een oppervlakte hebben van minimaal 20m².

2. Gedetailleerde foto’s en winkelafmetingen van de vestiging moeten voor evaluatie met ons gedeeld worden.

3. Franchisen zal kosteloos zijn voor de eerste 15 ondernemers uit Europa die een vestiging openen. Franchisen kost normaal € 10.000,-.

4. Kosten voor het openen van de zaak moeten worden bekostigd door de franchisenemer.

5. Er zal een contract worden opgesteld waarin de belangen van zowel de franchisegever als de franchisenemer zullen worden gewaarborgd.

6. De vestiging zal tijdens de oprichtfase door de franchisegever begeleid worden bij het inrichten van het filiaal, volgens de huisstijl van de franchisegever.

7. De franchisegever zal vóór de oprichting van het filiaal de training en opleiding van de franchisenemer en het personeel verzorgen. Daarnaast zal de franchisegever ten alle tijden voldoende informatie en assistentie leveren.

8. Kosten voor de benodigde materialen voor het filiaal (bijv. koeling voor cigkofte, werktafel, meubilair, stoelen etc.) zullen berekend worden en in overleg zal worden besloten waar de materialen aangeschaft of geproduceerd zullen worden.

9. De kosten voor de uitvoer van producten uit Turkije zal door de franchisegever vergoed worden. De kosten voor de invoer van producten in Nederland zal door de franchisenemer vergoed worden.

Deelname en kosten
De prijs voor het voeren van een matchmaking gesprek is € 100,- voor leden en € 500,- voor niet leden.

Een Google+ Platform voor alle Turkse Ondernemers in Nederland
Wait while more posts are being loaded