Post has attachment
Celor care nu pot ajunge in data de 28.01, la Timisoara, cu ocazia lansarii cartii "Un simplu vanzator" va lansez invitatia de a participa la prima Tombola pe care o organizez, oferind primele 5 exemplare in mediul on-line...
Cele 5 exemplare vor fi oferite prin tragere la sorti, iar pentru a participa, te rog sa faci urmatorii pasi:
1. Da like postarii;
2. Share-uieste postarea pe pagina ta;
3. Completeaza-ti datele personale din formularul atasat acestui mesaj.
La fiecare 50 de inscrisi in CONCURS, am sa fac cate o NOUA extragere, astfel ca ai sanse reale, adica 10% sa CASTIGI...(daca respecti conditiile)
http://alinbagiu.com/2016/01/17/carte-cadouautograf-personalizatlivrare-gratuita/

Post has attachment
Evenimentul este unul care a venit absolut natural si firesc, exact ca si botezul unui copil. Va invit sa fim impreuna pentru aproximativ 2 ore, sa povestim, sa ne cunoastem si sa rasfoim impreuna cartea "Un simplu vanzator", o carte in care se impartasesc experienţe din domeniul vânzărilor, dar şi concluziile, interpretările şi deciziile pe care le-am luat în urma acestor experienţe.
Cartea de faţă este povestea reala, pe etape, a unei vieti de om petrecute in domeniul fascinant al vanzarilor, cu bune si cu rele, cu invataminte si concluzii, cu bucurii si necazuri, toate asa cum sunt ele in viata multora dintre noi, care constient sau nu activam direct sau indirect in aceasta industrie. Intrarea este LIBERA!
Photo

Post has attachment
Prima concluzie din cele 15 ale Capitolului 1...
Photo
Wait while more posts are being loaded