Post has attachment
#Reputația unei afaceri sunt #încrederea și #profesionalismul, acestea sunt obținute în urma serviciilor prestate, expuse prin #recenziile_clienților tăi. #Dobândește_reputație și #crește_popularitatea companiei tale, înregistrându-te gratis pe #lista_md.
Photo

Post has attachment
#Lista_md îți garantează gratuitate, perspective, #publicitate_online, sistem de monitorizare pentru a #crește_profitul și traficul de clienți a afacerii tale, iar #clienții_potențiali sunt încurăjați să lase recenzii despre experiența și #calitatea_serviciilor oferite de către #compania_ta! Înregistrarea este gratis!
Photo

Post has attachment
Profită acum de #promovare_online efecientă a companiei tale înregistrându-te gratis pe #lista_md. Noi informăm consumătorii despre serviciile și ofertele companiei tale pentru a obține #rezultate_semnificative. Lista.md furnizează valoarea si calitatea serviciilor și ofertelor care vor satisface #necesitățile_consumătorilor.
Photo

Post has attachment
#Ziua_Îndrăgostiților se apropie iar #lista_md te încurăjeaza să te apropii de #clienții_tăi cu #ofertele pregătite special pentru ei prin intermediul nostru.
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Clubul Sportiv Moldova Motors Sport
 
 
 Este persoana juridica de drept privat fara scop patrimonial.
Misiunea noastra este sprijinirea miscarii sportive în general si a sportului cu motor, în special.
Promovarea tinerelor talente, integrarea în societatea urbana a copiilor dotati din zonele rurale si urbane , cu dorinta si talent pentru sportul cu motor reprezinta una dintre prioritatile activitatii clubului.
Educarea noii generatii în spiritul competitiei sportive si pentru dezvoltarea armonioasa fizica si psihica face parte din misiunea pe care ne-am asumat-o.
Asociatia va investi în promovarea sportului cu motor pe plan national si international în rândul copiilor, pentru a extinde baza de selectie continua, promovarea si participarea la competitii a acestora. Avem convingerea ca sportul cu motor si aici as detalia aceasta activitate:karting,motociclism,drag race,enduro,cross,raliu va deveni cel mai popular sport de echipa din Romania si pe plan international.
Organizarea de cocursuri,competitii si intruniri specifice sportului cu motor.
La temelia acestui proiect stau entuziasmul, dorinta de performanta si resursele pe care mai multi oameni de bine si firme importante le-au pus împreuna pentru a da identitate si continut unui ideal. Suntem convinsi ca alaturi de noi vor veni si alti iubitori ai acestui sport.
Pentru ca obiectivele pe care ni le-am propus sa devina realizabile, alaturi de efortul clubului nostru este nevoie de implicarea autoritatilor publice, pentru a putea dezvolta aceasta initiativa la nivel national si international. O garantie a seriozitatii acestei constructii este oferita si de echipa ce a pornit la drum, care are în componenta oameni care s-au remarcat prin atasamentul fata de sportul cu motor.
Propunatorul si organizatorul acestui proiect este Clubul Sportiv Moldova Motors Sport din Municipiul Bacau, prin intermediul Presedintelui, Agapi Eftimie-Marius si a Vicepresedintelui Botezatu Romeo.
 
 
 
 
 
 
 
OBIECTIVE
 
 
1. descoperirea copiilor cu aptitudini in vederea practicarii sportului cu motor in randul elevilor din Romania;
2. sustinerea in mod concret a elevilor cu aptitudini sportive, prin integrarea acestora in cadrul echipei sportive;
3. promovarea proiectului la nivelul celorlalte asociatii cluburi si federatii din tara si din strainatate in vederea asigurarii unei "baze nationale" de viitori piloti de performanta;
4. popularizarea sportului cu motor si a activitatilor sportive specifice, a sportului cu motor in special si altor sporturi, in general;
5.atragerea unui numar cat mai mare de practicanti, atat amatori cat si profesionisti;
6.participarea la competitii spotive , interne si internationale , cu respectarea regulamentelor federatiilor si a altor foruri sportive;
7.crearea si consolidarea legaturilor cu asociatiile si cluburile din alte tari, care au scopuri aseamanatoare sau identice;
8.promovarea practicarii sportului cu motor si a altor sporturi: initiere, agrement, performanta;
9.activitati recreative si de agrement
10.elaborarea, fundamentarea si aplicarea de programe in vederea promovarii activitatilor si a practicantilor ;
11.elaborarea de programe si materiale informative privind promovarea sportului cu motor de amatori si performanta ;
12.colaborarea cu organisme similare din tara si strainatate precum si organisme guvernamentale cu scop si obiective identice sau asemanatoare.
 
 
RESURSE
 
Ne dorim ca sportivii nostri sã cucereasca numeroase medalii pe viitor si totodata, promovarea unui numar cât mai mare de sportivi la esaloanele superioare , dar si la loturile nationale.În conditiile în care baza materiala de care dispunem ofera conditii dintre cele mai bune de pregatire si refacere, speram la rezultate deosebite . Mizam pe profesionalismul si seriozitatea celor care se ocupa de elevii nostri.
La aceasta se mai adauga calitatea procesului de antrenament,capacitatea profesionala a antrenorului, baza materiala si managementul activitatii. Toate, în contextul tendintelor si directiilor de dezvoltare a acestui sport, pe fondul modificarilor de regulament impuse de cresterea dinamismului, atractivitatii si spectaculozitatii acestora.
Pe perioada vacantei de vara, multi dintre sportivi,membri,piloti nostri si antrenorii clubului vor merge în cantonament centralizat la o locatie prestabilita si cu dotarile necesare desfasurarii activitatii. Au prioritate sportivii care vizeaza performanta unde au asigurate toate conditiile necesare unei pregatiri corespunzatoare.
 
Vom initia proiecte de anvergura si ne propunem sa atingem obiective dintre cele mai curajoase. Misiunea autodeclarata a Clubul Sportiv Moldova Motors Sport  este aceea ca sa devina, pana in anul 2014, cel mai popular club sportiv din Romania si nu numai.
 
Marile performante vor fi posibile din nou, cu siguranta, insa trebuie inceput de jos, de la copii. Nu toti vor putea ajunge la clubul nostru, insa daca reusim in urma acestor programe initiate de club sa asiguram o baza de selectie pentru sportul de performanta si, implicit, o generatie de copii, de tineri sanatosi si activi, cred ca scopul nostru va fi atins. Bineinteles ca ne-am gindit si la o dezvoltare a infrastructurii sportive, deficitara in acest moment, dar o astfel de dezvoltare trebuie sprijinita si de mediul privat.
 
ACTIVITATE
 
 
Obiectivul major al clubului este descoperirea, cresterea, formarea si promovarea de talente sportive pe plan judetean, national si international. Prin intreaga noastra activitate, promovam o educatie moderna exprimata prin modelarea armonioasa a caracterului, stimularea creativitatii, integrarea relevanta in societate pentru toti elevii, indiferent de mediul din care provin. Asiguram dimensiunea europeana a actului pedagogic prin utilizarea unor strategii didactice diverse si a unor modalitati active de lucru si manifestam deschidere spre acceptarea diversitatii in spatiul european promovand educatia interculturala si spiritul de fair-play. Prin continutul sau complex, în care sunt prezente numeroase forme de antrenament, executate în situatii mereu schimbatoare, sportul cu motor aduce o contributie însemnata la realizarea sarcinilor educatiei rutiere scolare,cum ar fi:
întarirea sanatatii
formarea unu fond de cunostinte, deprinderi si priceperi motrice care sa poata fi aplicat în conditii cât mai variate;
cresterea indicilor de valoare a calitatilor motrice, de baza si specifice;
dezvoltarea proceselor de cunoastere: analiza, viteza de decizie, imaginatie creatoare;
dezvoltarea calitatilor morale si de vointa: spirit de echipa, responsabilitate pentru activitatea individuala subordonata celei de echipa, combativitate, daruire etc;
formarea obisnuintei de practicare independenta a sportului în scop recreativ.
 
Efectele pozitive ale practicarii sportului cu motor asupra organismului si a personalitatii elevilor depind în foarte mare masura de metodica predarii acestui sport. Prin planificare urmarim stabilirea cu anticipatie a cailor, încarcaturilor si repartizarea mijloacelor pentru realizarea performantei sportive de-a lungul unui interval de timp determinat. Astfel se realizm un cadru stabil procesului de antrenament, cât si celui competitional, eliminând improvizatiile si asigurându-i o desfasurare ordonata, controlabila si etapizata pentru obtinerea formei sportive si a obiectivelor de performanta propuse.
 
Planificarea antrenamentului pentru elevii si membrii legitimati ai clubului nostru prezinta unele caracteristici:
este obiectiva, datorita indicatorilor care dau posibilitatea unui control;
asigura o confruntare directa cu realitatile antrenamentului;
reprezinta pentru antrenor o posibilitate în plus de autoevaluare a activitatii de instruire;
prezinta o unitate de actiune pe parcursul unei perioade de timp mai mari;
este evolutiva, în conceperea planificarii viitoare se pleaca de la analiza celei curente.
 
Consideram ca la nivel de începatori în sportul cu motor, alaturi de componenta fizica, pregatirea tehnica este cea care contribuie esential la desavârsirea pregatirii viitorilor piloti, în acest sens elaborandu-se metodologii de pregatire, bazate pe un sistem de mijloace specifice, utilizate în pregatirea copiilor începatori, precum si metodica de implementare a acestora în practica sportiva Experienta noastra, a scos în evidenta faptul ca în practica antrenamentului sportiv la începatori, inclusiv si în sportul cu motor, sunt aplicate un sir de metode de sporire a eficientei pregatirii sportivilor. Una din acestea este esalonarea pregatirii tehnice a începatorilor, unde pâna în prezent nu exista o metodologie bine argumentata de selectare si aplicare a mijloacelor cu scop bine determinat în antrenamentul sportiv al acestora.
 
 
“Multi copii viseaza sa ajunga sportivi de performanta, sa colectioneze cat mai multe premii si medalii, sa ajunga pe un podium de premiere, sa fie cunoscuti si apreciati in intreaga lume. Din pacate se intampla ca visul sa nu se transforme in realitate din cauza anumitor obstacole, uneori de nedepasit. Acest proiect isi propune sa faca un prim pas spre astfel de copii, ajutandu-i sa iasa din anonimat, sa depaseasca obstacolul financiar, indreptandu-se spre performanta mult dorita.
In acest fel, noi ne vom indeplini cu brio misiunea de suflet pe care o avem, aceea de a contribui cu succes la evolutia lor sportiva si nu numai.”
 
       Presedinte:                       Vicepresedinte:                   Secretar:                          
 
   Agapi Eftimie-Marius                Botezatu Romeo            Botezatu Mirela-Maria
Photo

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded