Post has attachment
Cabaret Sauvignon

Cabaret SauvignonParijs, eind vorige eeuw. Na de dood van Henri blijft Rene achter met een populair cabarettheater, een lege portemonnee en een flinke kater. Het onverwachte overlijden van zijn levenspartner brengt zijn luxeleventje aardig in de war. En hij wordt er zelf natuurlijk ook niet jonger op. De andere dragqueens uit het gezelschap doen hun uiterste best om hem er weer bovenop te helpen, ook zij moeten het ijzer smeden als het heet is. Zo geraakt Rocky niet van zijn laatste verovering af, heeft Richard last van eksterogen en bakt de nieuwe er eigenlijk niet zo veel van. Het duurt dan ook niet lang voordat de ‘dames’ terug in hun oude gewoonten vervallen en de spanningen weer snel hoog oplopen. Kan de komst van de zus van Henri de gemoederen achter de coulissen bedaren? Als er dan ook nog eens enkele lijken uit de kast vallen, zou dit wel eens het einde kunnen betekenen van dit charmante gezelschap.

“Cabaret Sauvignon”, een muziektheater vol ‘drama’ en humor


Meer info op: http://vreak.be/producties/cabaret-sauvignon/
Photo

Post has attachment
Nog 7 keer slapen en het is zover; de premiere van De Fietsendief van Bart Van Nuffelen in ons theater in Kapelle-op-den-bos.

Het Playerwater team heeft (zelfs in deze tijden van global warming) weer al zijn energie gestoken in de voorbereiding van een bijzondere toneelavond.

Nog niet gereserveerd? Laat u niet verrassen en doe het tijdig op http://www.playerwater.be

17, 18, 24 februari, 7, 10, 11, 17, 18 - De Fietsendief


Photo

Post has attachment
Op 14 -15 -20 en 21 januari brengt toneelkring Kris-Kras “FESTEN”, een stuk geschreven door Thomas Vinterberg, in een regie van Philippe Nys.

Het verhaal speelt zich af in een landhuis waar een groot feest wordt voorbereid. De hele familie komt samen om de 60ste verjaardag van Jacques te vieren, de ‘pater familias’ en succesrijk hoteleigenaar en zakenman. Vader Jacques draagt zijn oudste zoon Kristiaan op om tijdens het feest een speech te houden ter herinnering aan Gudrun, de dochter die het jaar voordien op tragische wijze zelfmoord pleegde. De overleden zus lijkt als een spook doorheen het stuk te dwalen en onderlinge relaties worden stap voor stap ontrafeld. Alles draait uit op een schokkende afrekening wanneer Kristiaan in zijn speech een groot familiegeheim aan het licht brengt… Een beklijvend verhaal dat naar de keel grijpt.

Spelen voor u: Guy Verbelen, Mieke Van Den Hende, Pascal Van herck, Katherine Keirens, Thomas Dave, Katja Denblinden, Christian Deschamps, Liliane Begyn, Lot Krokaert, Pierre Van de Sompel, Lieve Dantinne, Geert Cleymans, Danny Verrezen, Anny Berben, Edwin Smedts, Christ’l Cleymans, Stijn Van Rompaey, Sandra Van Assche, Rosita Van Aken

Data: Za 14/1 om 20u , Zo 15/01 om 15u, Vr 20/01 om 20, Vr 21/01 om 20u

Locatie: De Muze van Meise, Brusselsesteenweg 69 te Meise

Reserveer uw tickets bij De Muze van Meise: www.demuzevanmeise.be/losse-tickets of via het loket van De Muze, bel 02/892.24.40. (van di-za tussen 10-12u).

Photo

Post has shared content
Stemmen voor de Amerikaanse verkiezingen kan je niet. Je kan wel reserveren voor onze volgende productie Hitler is dood

Meer info op http://www.playerwater.be We zien je graag op één van onze volgende voorstellingen!
Photo

Post has attachment
Toneelgroep Prutske speelt: What’s up, James?
auteur Julia Engelen regisseur Stijn De Wolf

Butler James en secretaresse Kortebeen werken beiden voor de
theaterproducent Harry Voets. Maar het gaat niet goed met Voets
Productions: de vorige productie is vroegtijdig stopgezet en zonder
hoofdrolspelers en geldschieter dreigt de huidige productie zelfs
niet door te kunnen gaan. Maar juist wanneer Harry Voets een
dagje golfen is komt een rijke industrieel met een pak geld op de
proppen én dienen zich twee nieuwe hoofdrolspelers aan.
Iedereen wil dringend de afwezige Harry spreken dus neemt James
de gedaante aan van Harry Voets en Kortebeen die van mevrouw
Voets. Maar wanneer de echte Harry vroeger thuiskomt volgt een
doldwaze komedie die iedereen zot krijgt!

Speeldata:
donderdag 10 november, vrijdag 11 november, zaterdag 12 november, zondag 13 november, vrijdag 18 november, zaterdag 19 november
telkens om 20u30 zondag om 15u

Reserveren:
www.toneelgroep-prutske.be
reservaties@toneelgroep-prutske.be
of anders tel.: 0491 50 68 11
maandag - donderdag 19u - 21u & zaterdag 14u -18u
ticket VVK € 8 ticket aan de inkom € 10
reservatie geldig tot 30 minuten voor aanvang
Photo

Post has attachment
Toneelkring Streven uit Eppegem zal naar aanleiding van haar 50e verjaardag een groots openlucht toneelstuk brengen in het prachtige kader van de Schranshoeve in Eppegem. Op 26, 27 en 28 augustus en 2, 3 en 4 september 2016 zal hier "Het gezin Van Paemel" opgevoerd worden. Dat Streven een reputatie heeft met het opzetten van dergelijke grootschalige spektakels bewijzen onze vorige producties op de Schranshoeve die telkens duizenden toeschouwers mochten verwelkomen.

Een prachtige belichting, het unieke kader van de Schranshoeve en een kleine 80tal acteurs zullen van dit alles een onvergetelijk spektakel maken. Een comfortabele overdekte zittribune zorgt ervoor dat iedereen dit spektakel in optimale omstandigheden kan volgen. Na de voorstelling is er animatie met volkszangers.

Je kan reserveren elke maandag/woensdag/vrijdag tussen 19 en 21 uur via 0468/30.91.53 of via reservatie@kkstreven.be

Op onze website http://www.kkstreven.be 
Photo

Post has shared content
Het seizoen zit erop, bedankt al onze bezoekers. Wil je weten hoe het volgende seizoen eruit ziet? Breng zeker eens een bezoekje aan onze website http://www.playerwater.be
Photo

Post has shared content
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-06-03
42 Photos - View album

Post has shared content
Groepen / Groupes / Bands

Music @ Oostende voor Anker 2016
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-05-03
15 Photos - View album

Post has shared content
Als afstudeerproject schreven de laatstejaarsstudenten musical van het Koninklijk Conservatorium Brussel, een eigen creatie 'OPGEBRAND'. Binnenkort is het aan jullie om hun harde werk te komen bewonderen.

Info en tarieven
16, 17, 18 juni
Campus nijverheidskaai
(Nijverheidskaai 170, Anderlecht, Blok C)
3 euro (reservatiekost)
tickets@opgebrand.be

20 juni
Zwarte zaal Fakkeltheater
(Reyndersstraat 7, Antwerpen)
13 euro
http://www.fakkelteater.be
Als afstudeerproject schreven de laatstejaarsstudenten musical van het Koninklijk Conservatorium Brussel, een eigen creatie '*OPGEBRAND*'. Binnenkort is het aan jullie om hun harde werk te komen bewonderen.

Een jonge zakenvrouw stort zich volledig op haar carrière. Ze sluit zich af voor sociale contacten, ze heeft slechte leefgewoonten en gunt zichzelf geen rust. Zonder dat ze het zelf beseft, komt ze terecht in een burn-out.
Na een periode van medicatie, begeleidingen en allerhande therapieën waarvan het effect uitbleef, komt ze terecht bij een alternatieve therapeut, een spirituele coach.
Aanvankelijk staat de vrouw sceptisch tegenover deze behandeling, maar ze beseft dat ze vastzit. Ze zit met heel veel vragen, waar ze maar geen antwoord op vindt.
Zal ze in deze therapie de sleutel vinden om de deur te openen naar een leven waarin ze weer rust kan vinden?

Info en tarieven:
16, 17, 18 juni
Campus nijverheidskaai
(Nijverheidskaai 170, Anderlecht, Blok C)
3 euro (reservatiekost)
via tickets@opgebrand.be

20 juni
Zwarte zaal Fakkeltheater
(Reyndersstraat 7, Antwerpen)
13 euro
via www.fakkelteater.be
Photo
Wait while more posts are being loaded