Post has attachment
Едно ПОЗДРАВЧЕ за............... ДРУГАТА РАСА... ;-)...

Post has attachment
Едно ПОЗДРАВЧЕ от Жак Фреско...

https://www.youtube.com/watch?v=Gi3kUvv5cuE

Post has attachment
Добър ден ПРИЯТЕЛИ!
От 10 Декември до днес сме свидетели на "МЕЧАТА УСЛУГА" на българския журналист по повод на ТРАГЕДИЯТА сполетяла жителите на село Хитрино. Преиграването на определени популярни водещи в социални предавания с БОЛКАТА на съгражданите ни е пословична и всеизвестна от много години насам. Но вчера сутринта в една наша водеща телевизия наблюдавах ПОСЛОВИЧНА ГРУБОСТ, НАХАЛСТВО и ПОЗЬОРСТВО, само и само тази водеща и свързващата я журналистка НА ВСЯКА ЦЕНА ДА ИЗТЪКНАТ СЪПРИЧАСТНОСТТА на телевизията и предаването към горчивата загуба на пострадалите хора в Хитрини. Нахалството стигна до там, че един пострадал от трагедията мъж, вместо нормално състрадание получи РАЗПЪВАНЕ НА КРЪСТ от порой от безсмислени и повтарящи се въпроси. Накрая човека просто избяга... Друга жена във видимо безпомощно психическо състояние беше дърпана и блъскана от журналистката за да може оператора да снима от по- удобен ъгъл............въпреки ВИДИМОТО НЕЖЕЛАНИЕ на страдащата жена да дава обяснения на самата водеща за семейната си трагедия !
Вчера моята "чаша" на търпимост просто преля с тази българска журналистическа БЕЗЧУВСТВЕНА "СОЦИАЛНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ"...
PhotoPhotoPhotoPhoto
2016-12-15
4 Photos - View album

Post has attachment
Що е то ТЕЛЕГОНИЯ и има ли тя почва у нас ?!... ;-)

Post has attachment
          Когато една СВЕТЛА идея се опорочи...

Post has attachment
                 "СОВИТЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО СА..."

Post has attachment
 Отговорът на някои предходни решения от страна на ...

Post has attachment
   Пра- дедите  ни и техни ВЕЛИКИ потомци си дадоха кръвта и живота за децата на този народ, а не само за дузина "избрани" личности.....на които съвсем скоро поради "ОГРОМНИТЕ ИМ заслуги" към БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО ще им отворят НОВ ЛУКСОЗЕН СПОРТЕН БОРДЕЙ дострояващ се в момента зад високата стоманена ограда на Резиденция Бояна !!!
  Докато не изчистим "ПЕРУКИТЕ" от БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ талантливите деца на България ще живеят като СИРАЦИ...
          http://192.168.0.1/public/st_blocked.htm
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-03-20
9 Photos - View album

Post has attachment
   Можете ли да си представите човек, който в душата си да е изпълнен с КОРИстолюбие и тоТАРитарнО Величие ................. НЕ... не е политик!.... лично на мен ми изглежда като хибрид между хиена и усойница..........
Photo

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded