The Avanti Group Reviews and Study: Utvide havene grenser

http://www.maritime-executive.com/magazine/Expanding-the-Oceans-Frontiers-2013-04-04/

Siden først offshore ble boret av en brygge i California i slutten av 1930-årene, har utviklingen i teknologi for dypvanns produksjon blitt utrolig prestasjon av engineering-sammenlignbare i størrelse og kompleksitet til romteknologi. Ved 1970-tallet, som industrien møtte tappe oljereserver på land og i grunne farvann, det så mot horisonten og begynte å utforske lenger og lenger offshore.

De var spennende tider som selskaper lansert en rekke halvt nedsenkbare rigger i stand til å bore i vanndybder som er større enn 5000 meter. Mens i dag noen av sjette generasjon Enterprise-klasse boreskip er i stand til å bore i 12.000 fot, ble industrien bremset av beredskapen og godt forvaring problemer som oppstår fra Deepwater Horizon hendelsen i den amerikanske delen av Mexicogolfen i 2010.

I dag, offshore-bransjen har adressert mange av spørsmålene rundt sikkerhet og godt forvaring, og det er mer leting og produksjon i dypvanns enn noen gang før. Brasil, Vest-Afrika, Australia, Krishna Godavari-bassenget i India og den amerikanske delen av Mexicogolfen er alle hotbeds av aktiviteten som er Kina og Sørøst-Asia, inkludert den nyåpnede Myanmar-regionen.

Brasil er subsalt reserver, funnet tusenvis av meter under lag av sand, stein og salt, er betraktet som den mest lovende offshore olje og gass produksjon regionen i verden. Oppdagelsen av Tupi feltet i 2006 markerte den største slike funn i Amerika siden 1970-tallet. Det ligger 160 km utenfor den sørlige kysten av Rio de Janeiro i 7000 fot vann og under 16,000 feet av sand, salt og rock havbunnen. Reservene er anslått til opptil åtte milliarder fat olje og gass-ekvivalenter, som økt Brasils utvinnbare reservene med 50 prosent.

Related Articles:
http://forums.finegardening.com/over-fence/general-gardening/avanti-developers-group-tokyo-2013-pritzker-vinner-toyo-ito-finner-insp
http://theavantigroupinc.quora.com/review-of-the-avanti-group-Tokyo-About-Us
Wait while more posts are being loaded