Post has attachment
rilisoidaan tänään todennäköisesti erillinen minipeli. Jos joku ehtis käydä vähän naputteleen tuota, että saako jumiin tjms. Valikot, taustakuva yms nappulat ei ole vielä lopulliset joten niihin ei kannata puuttua.

Kun pelannu enempi kuin 8 kenttää, läpi pelatessa hyppää kartta aina aloitus asetukseen. Joutuu tekemään ylimääristä sormi siftausta löytääkseen seuraavan kentän. .Sitten siinä samalla juoksee kartta pohja ns. yli kartta alueen. Miksi ei jatka suoraan seuraavaan kenttään, vaan näyttää tuon kartan aina välissä, joutuu sitten sitä latusikonia monesti kattomaan 
Kentän valinta nappia painaminen ei aina aukase kenttää, ja sama effekti on siinä sinivalkoisessa play-napissa.
Back-nappula ei palauta kentästä takaisin tahi poista pelistä.
Tässä näin aluksi.
Testattu Samsungin S3 4G -puhelimella.

Vähän aikaa kokeilin Galaxy S3:lla, hyvin vaikuttaisi pelittävän!

Äänet oli mutella kun boottasin, en tiedä onko tämä tarkoituksella.

Samaa ongelmaa ilmeni kuin Jonilla eli kaikki napit eivät aina toimi. Esim. sound on/off-napissa, se kyllä tavallaan rekisteröi sen että nappia on painettu, mutta se ei vaihda sitä statea. Se siis tummenee se nappi, mutta mitään ei tapahdu.

Semmoinen ehdotus olisi että mobiilissa ehkä tommonen drag'n'drop-liike olisi luontevampi kuin tapata pari kertaa. Eli voisit vain vetää sen palikan sinne reunaan, eikä että eka tappaat eka sitä palikkaa ja sitten uudelleen sinne reunaan.

Uutta versiota pukkaa tänään jossain vaiheessa. Pitäs olla fiksattuna nämä Jonin ja Teemun raportoimat bugit + pari uutta featurea/fixiä. Testailkaapa sitte uusiksi, että korjaantuko.

Tästä pitäisi tulla ihan notifikaatio mobiiliin, kun uusi versio on ladattavissa.

Post has attachment
Tässäpä screenshot laitteesta. Mun (HD) silmään otti esim. tuossa lompsassa ja salamassa oleva porrasefekti. Kyselin kanssaihmisiltä mielipidettä ja niistä ne näytti hyviltä... notta nillityksen puolelle taitaa kääntyä kommentti. :)
Photo

Post has attachment
Katoppako ei myyrä kurki. Jäi jumeliin tuohon mutkaan.
Photo

Post has attachment
Doh... sama tapahtui uudestaan ao. skenaariossa. 
Photo

Käykää läpi Androidin manifest-file sitten ajoissa ennen julkaisua. Nyt esim. sallitaan 1.6 androidit, mikä ei ole ok. V2.3 taitaa olla vanhin mitä unity3d tukee.

 Copy-paste google playn beta sivulta: "Vaatii Android-version 1.6 tai uudempi".

Yksi juttu mikä meillä oli Castersin kanssa erikoisjuttuna manifest-asetusten kanssa oli kameran käyttöoikeus ensimmäisissä betasoftissa, vaikka me ei itse sitä laitettu kyllä manifest filuun. Sitä piti kotvasen ihmetellä ja muuan pelaajakin siitä kyseli, että mihin me kameraa tarvitaan. Sitten kävi ilmi, että se meni automaattisesti oikeuksiin yhden lisäosan avainsanan perusteella eli Unity itsessään osaa lisätä ylimääräisiä oikkareita, jos koodeissa vilahtelee jotain avainsanoja. Ongelma ratkesi puukottamalla tiedostosta pois mokoma avainsana.

Welcome to test our game with your Android device!
Download it from Google Play Store using this link:
https://play.google.com/apps/testing/com.Meizi.HamsterScape
Wait while more posts are being loaded