Mer spelande? :)

Post has attachment

Så. Första träffen blev trevlig, även om inte så många kunde komma.
Förslag på när och var nästa träff kan ske?

Post has attachment
Lägg till era spel i detta dokument så att vi får en överblick. Håll gärna diskussioner om spelen i egna trådar.

Idag på ingress tog +Roger Magnusson upp diskussionen om en spelkväll nästa helg, vilka kan närvara och när i så fall? Även vart vi kan hålla till kan vara bra att vara överens om.

Nu tycker jag att vi har väntat den tid som etiketten föreskriver för att alla ska ha möjlighet att uttala sig och vara med och påverka.  :=)

Enligt min erfarenhet är det bästa att de mest drivna/intresserade bestämmer något som fungerar för dem och där övriga sedan är hjärtligt  välkomna att delta utan att behöva engagera sig mer än nöden kräver. ;)

Så jag föreslår att vi bestämmer plats, tid och datum nu.

Bara för att ha något att utgå ifrån föreslår jag söndagen den 14, hemma hos antingen akka eller yaennas om det fungerar för någon av er; och eftersom jag är en brädspelsentusiast så spelar jag gärna många timmar, kanske från 14 och frammåt kvällen, med pauser för mat och ev. bensträckare/portalsprängare? 

Wiii!!!

Brädspel!!!

När? Var?

I'm game.

För att få en överblick över olika faktorer som påverkar när och vad vi spelar kanske vi ska skapa ett par dokument som var och en kan fylla på?
T.ex vilka spel har vi samt vilka tider föredrar vi att träffas.
Vet ju att några har småbarn och vi som är nattugglor har helt andra tider än ni som jobbar dagtid :)

En snabb presentationstråd kanske är på sin plats?

Jag är Agentpurole (jag skulle eg. hetat agentpurple eftersom agentorange var taget, men jag stavade fel. Bah.) Jag är l7, baserad i majorna, uttöver ingress gillar jag bland annat brädspel och har några stycken som jag kan ta med när vi träffas för att spela.

Väl mött! :)

Hej på er vänner!

Det ska bli kul att träffas under sällskapliga former och spela spel med er. (och kanske hacka en portal medans vi gör det! :) )

Spel, plats, tid får vi diskutera igenom; och trivs vi och allt fungerar så kan vi ju göra det här till ett återkommande fenomen!

Väl mött
Wait while more posts are being loaded