Hi allen,
Blijft de Google+ Community functie voor bedrijven wel bestaan na April?
Ik kan op internet geen specifieke informatie vinden over de plannen hier rondom. Alvast bedankt!

LAATSTE BERICHT
WIE WAT WIL KAN ME EMAILEN
HEB WEL FB ANDERE NAAM GA KIJKEN WAT ER IS

Als Google + verdwijnt, blijven mijn youtube kanaal, google foto's, google drive, gmail enz wel nog bestaan? Ik weet namelijk niet deftig wat allemaal behoort tot Google +
Alvast bedankt!

G+ stopt dus
maar google fotos ook

Hoi

Kan iemand mij vertellen of de mogelijkheid voor het maken van een gratis google (web)site blijft bestaan?

groetjes

Beste allemaal,

Ik heb mijn Hotmail account gekoppeld aan mijn nieuwe gmail account. Nu verstuur ik alles vanaf nu uit gmail maar mijn ontvangers krijgen dit te zien alsof ik nog steeds alles uit mijn Hotmail account verstuur.
Ik wil wel mijn oude Hotmail laten blijven bestaan omdat ik daar nog steeds mail op ontvang. Deze mails krijg ik netjes op mijn gmail binnen alleen als ik dan vervolgens mail beantwoord en verstuur staat er nu ..@hotmail.com en geen ..@gmail.com. Weten jullie hoe ik dit kan aanpassen? Zodat alles gewoon verstuurd wordt met …@gmail.com?

Hopelijk heb ik het duidelijk uitgelegd?

Groeten
Janneke

Ik probeer vanuit een Merkaccount een evenement aan te maken. Ik doe dat niet erg vaak en tot een half jaar geleden was dat geen probleem. Nu lukt het niet. Als ik alle gegevens voor het evenement heb ingevuld en ik klik op "Uitnodigen", dan verschijnt keer op keer de melding: "Je post is niet gedeeld. Probeer het opnieuw.". Kent iemand dit verschijnsel en, beter nog, weet iemand een remedie?

Post has attachment

Hallo ... ik heb een gek probleem ...ni... alles wat ik in het openbaar post op mijn site, is voor niemand zichtbaar !!! Wie weet raad bvb hartelijk dank .

Post has shared content
Deze petitie gaat best hard. Niet Chromebook gerelateerd maar leek me tich belangrijk om te melden.
Wait while more posts are being loaded