Post has attachment
Трамп пидорас - гомосексуалист Германский
https://www.youtube.com/watch?v=LUt8ukYglSw&feature=youtu.be

Post has attachment
CIA, FBI, NSA, terrorists and murderers  
9 _ 11 Blueprint for Truth The Architecture of Destruction 114min  http://www.youtube.com/watch?v=5RPQKR6YQvI
If this video is blocked, install Opera _1217 with. And install the extension FastestTube - YouTube Video Downloader
https://addons.opera.com/ru/extensions/details/fastesttube-youtube-video-downloader/?display=en&page=2#

Also, with this extension, you can download videos in YouTube

Post has attachment
CIA, FBI, NSA, terrorists and murderers.
9_11 Inside Job Bombs in Buildings https://www.youtube.com/watch?v=E3d4pQ1lgqA
9 11 Blueprint for Truth The Architecture of Destruction 114min https://www.youtube.com/watch?v=5RPQKR6YQvI
If this video is blocked, install Opera _1217. And install the extension FastestTube - YouTube Video Downloader
https://addons.opera.com/ru/extensions/details/fastesttube-youtube-video-downloader/?display=en&page=2#
Also, with this extension, you can download videos in YouTube
Photo

Post has attachment
Udhëzues Google + dashje përhapjen pornografi dhe animacion. Në faqet e tyre videos tyre PORN sex xxx (15) https://plus.google.com/111648059532507864328/posts

Dhe bllokojë grupin. (セ ク シ ー ス タ イ ル Sexy Lingerie 性感 內衣 性感 丝袜 Sexy Lingerie https://plus.google.com/u/0/b/100791572218095252145/communities/106543087064853968642) duke kërkuar për persona + faqet dhe regjistrimi në kasetë!
Dhe për të bllokuar dhe të fshini faqet me të brendshme femërore nuk janë prodhuesit e SHBA SHBA! Edhe në këtë grup kanë bllokuar foto në qoftë se ata janë përhapja e pornografisë.
Administrata google injorojnë ankesën dhe ka konfirmuar se të dhënat e imazhit të pornografi.
Ne sinqerisht ju pyes se ku e shihni linkun mbyllur foto. Dhe shih për veten tuaj se pornografi dhe trupat lakuriq atje.
Unë u bëj thirrje të gjitha vendeve të çaktivizoni ose të bllokojë të rrjetit google për shpërndarjen e hapur të pornografi!
Wait while more posts are being loaded