Post is pinned.Post has attachment
Драги моји, Google цртач мапа је од данас званично затворен. Све функције за мењање мапа су интегрисане у Google мапе, тако да ћемо имати могућност да на тај начин и даље унапређујемо квалитет мапе.

Заједницу нећу брисати, а све активности се пребацују на заједницу у прилогу - Serbia Local Guides. Уколико се нисте укључили у програм Локалних водича, сада је права прилика за то.

Драго ми је што сам за неколико година рада могао својим знањем много да допринесем, али и да упознам много људи. Надам се и да је вама овај рад у оквиру овог пројекта био занимљив.

До следећих измена! :)

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Пре неког времена су ставили све бодове на једно место и тако сам доспео на 8 ниво.
Photo

sad htedoh da izmenim neke ulice prvi put od ugidanja g mapsa ali mi ne ide. Ni crtanje ni izmena postojećih ulica.

Post has attachment
Јел сте видели ово?
Није баш оно што сам очекивао, али мрднули су се са мртве тачке. Чињеница је да им је кроз функције које су до сада имплементирали битно само додавање нових и ревизија постојећих информација када су POI (Point of interest) у питању, али ово су први стидљиви кораци ка едитовању линијских елемената.

Узгред GMM је и званично RIP.Post has attachment
Поздрав.
Пре пола године сам извршио корекцију погрешне локације фирме "KOMAK-M". У Гугл Мап Мејкеру стоји да је корекција усвојена- прихваћена, али на мапи пин и даље стоји на старој - погрешној локацији. Може ли неко да помогне? Хвала унапред.
Photo

Мало сам испао из приче, па сада нешто гледам и тражим. Углавном, обзиром да GMM престаје са радом, јел се зна уопште како ће се додавати нове улице, путеви... у ствари линијски објекти.
Преко мобилног се могу додавати, едитовати и прегледати само места, колико ја видим линије не могу.
И каква ће тј. јел ће бити нека подршка за рад на рачунарима.

Ko treba da odobri ovaj novi autoput, prodje 2 meseca. ?
Wait while more posts are being loaded