Post has attachment
INTICHANCE05 Fashion Show bertemakan 'Change', merupakan pendedahan sosio-pendidikan sebagai platform pelajar menyerlahkan potensi kerjaya dalam industri fesyen. Baca selanjutnya>>
.
https://khirkhalid.com/2019/01/intichange05-serlahkan-potensi-bakat-pelajar-fesyen/

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Seumur hidup, tak pernah la nak pakai cermin mata, sebab berlagak, cakap mata kita ni elok je, takda rabun ke apa!! Tak pernah juga pergi cek mata dekat kedai mana-mana. Tapi akhirnya tewas, kena pakai cermin mata juga. Ku ingat ,orang pakai cermin mata ni sebab rabun je, takda benda lain, tapi rupanya ada juga masalah lain seperti silau. Cek mata haritu dekat satu kedai cermin mata murah yang dikatakan viral di Sg Wang, Eye Pro Vision, baru nad tau, nad ada masalah silau yang tinggi dan rabun sedikit. Sayangkan mata oii, jadi ambil la satu spek mata. Nasib murah..Ambil spek mata baru pun sebab lens Alpha Blue 420. Apa lens tu?? Hah!!, baca sampai bawah, mesti kornag nak dapatkan spek mata baru juga dekat kedai ni..hehee.

https://www.miszrockers.com/2018/12/kedai-cermin-mata-murah-eye-pro-vision.html

Post has attachment
Ekspresi bulan ini - benarkah pendidikan tidak menjamin kejayaaan, berdasarkan pandangan penulis. Baca selanjutnya>>
.
https://khirkhalid.com/2019/01/benarkah-pendidikan-tidak-menjamin-kejayaan/

ramai yang tak tahu betapa pentingnya bb cream untuk kulit comel kita ni.. sebelum pakai makeup atau bedak, pastikan bb cream ni jadi rutin wajib untuk korang ye..

#cosmoderm #bloggermalaysia

http://cosmodermcare.com/8-alasan-kenapa-penting-menggunakan-bb-cream/

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Pengalaman mengambil ujian memandu sudah semestinya tidak dapat dilupakan oleh semua orang yang pernah melaluinya. Bagi pegawai JPJ ini, ia merupakan pengalaman yang paling mengejutkan sekaligus mengerikan baginya apabila salah seorang calon ujian memandu meletakkan pisau di bawah rusuk kanannya!
Wait while more posts are being loaded