Post has attachment

Post has attachment
nese ti deshiron te merresh me te tjeret me pare njih vetveten o NJERI...
nese ti deshiron te duash dhe nuk ta dine ta di ZOTI thjesht shiko thelle brenda teje, zemres tende ai po troket aty...
JEZU KRISHTI eshte me ty ai nuk te braktis kurre edhe nese je ne mekat dhe ben gabime eshte ai dora e vetme e shtrire aty per ty per te dhene lumturi,per te kthyer perseri ne jete... por mbi te gjitha per dhene sa me shume ngrohtesi dhe DASHURI...sepse JEZU KRISHTI ESHTE VETEM AI QE DI TE FALE CDO NJERI...

BY:M.PJETRI
Photo

Post has attachment
mbetesh gjithmone ketu ergi...je i gjalle ne zemrat tona do te kujtojme gjithmone dhe do te degjojme me mall...
iloveyouE.D
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Mos mdrysho.mei.pelqy dikujt
Ec perpara mos ja rras kerkujtπŸ˜‰πŸ˜›
Photo

Post has attachment
Femrat gjithmon ja.dalin ne shumicen.e rasteve
Photo
Wait while more posts are being loaded