Hoi,

Ik ben namens een klant van ons vestigingen (7 stuks) aan het toevoegen aan Google Mijn Bedrijf. Nu loop ik er tegen aan dat er ansichtkaarten wel aan komen, maar ook vooral niet. Zelfs niet na een nieuwe poging. Nu lees ik op het engelstalige forum dat er een mogelijkheid is om:
1. het adres aan te passen, naar een correspondentieadres ipv adres van locatie.
2. per email of per telefoon te verifieren.

Beide opties zie ik niet terug in de verifieer omgeving van de klant.

Ik heb een aantal mails uitgezet naar support van Google Mijn Bedrijf, maar daar komt helaas ook geen reactie op.

Heeft iemand suggesties of hulp voor deze situatie?

Alvast bedankt!

Leon

Hoi,

ik heb mijn ansichtkaart binnen, maar kan niet verifiëren omdat ik steeds de melding krijg dat ik me moet aanmelden. Hoe los ik dit op?

met vriendelijke groet,
Mariam

Hallo,

Voor het bedrijf waar ik werk ben ik op zoek naar de mogelijkheden om de vindbaarheid in Google en Google Maps te verbeteren. Ik kwam hierbij uit op 'Google Mijn Bedrijf. Dit lijkt me een prima mogelijkheid. Echter zit ik met de volgende vraag:

Ons bedrijf heeft meerdere werkmaatschappijen onder haar hoede. Wij willen dan ook graag dat we deze werkmaatschappijen in één keer toe kunnen voegen en beheren, in plaats van elke werkmaatschappij apart toe voegen en te beheren.

De vraag is of dit mogelijk is. Graag hoor ik of jullie dat weten.

Groet.

Kan je berichten van je pagina posten op Facebook?

Iemand een handig tooltje hiervoor?

Hai,
Ik heb een vraag over meerdere bedrijven (van exact hetzelfde type/categorie) op 1 en hetzelfde adres. Ondersteunt Google Mijn Bedrijf dat? Of zal het in de praktijk zo zijn dat slechts een van de 2 bedrijven getoond wordt in de Local pack van de zoekresultaten?
Ter info: het betreft hier 2 huisartsenpraktijken op hetzelfde adres.

Alvast bedankt voor jullie reactie!

Hai allemaal,

Is het nog mogelijk om via Google Map Maker nieuwe categorieën toe te voegen? Zo ja, waar en hoe kan ik dat doen?
Alvast bedankt voor jullie reactie.

Onlangs heeft Jade Wang nieuwe kwaliteitsrichtlijnen voor Google Mijn Bedrijf aangekondigd. Haar topic tref je op https://productforums.google.com/forum/#!category-topic/business/jky82Ya1stY

De kwaliteitsrichtlijnen kun je nalezen op https://support.google.com/business/answer/3038177?hl=en . De grootste verandering wat mij betreft is dat de descriptor die je mocht toevoegen aan je bedrijfsnaam is komen te vervalllen.

Hallo allemaal! Er zijn binnen Google mijn bedrijf 2000 categorieën. Helaas zijn er voor belangrijke groepen zoals 'Taalbegeleiding' of 'studiebegeleiding' geen categorieën. Hoe op te lossen?

Post has attachment
Hi, hoop dat iemand me kan helpen. Ik probeer de pagina https://plus.google.com/109098967030398806280/about te verwijderen, omdat het een duplicaat is. Ik heb alleen nergens een mogelijkheid om de pagina te verifiëren. Iemand de gouden tip?

Post has attachment
Het is nu mogelijk om je Google Mijn Bedrijf vermelding te verifiëren via Google Webmaster Tools. Dit betekent GEEN wachttijd het is een onmiddellijke verificatie!
Wait while more posts are being loaded