Post is pinned.Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Jeg er selv kok og gikk Landbrugskole i Norge, Ja jeg er nordmand, der ønsker at starte et Kollektiv landbrug " i Danmark OneGet modellen. " Se Facebook: https://www.facebook.com/danskecologia/?fref=ts

Jeg er 67 år nylig, og jeg er kreativ, god helse og elsker å dyrke mine egne grønnager, har alt for mange Gode Ideer - men uten særlig økonomi utenom min Norske Pention - blir bare mine ideer ligende i baghode, mens jeg surfer rundt og ser at der er ejendommer fra 100 000,- og derover !

Jeg ønsker selvfølgelig også at det vil bli flere som vil bo: i korte eller lengre perioder. Det vil naturligvis blive en Geste Campingplads, med alle fasaliteter - FjøsPub'en og mad. Madlavnings kurs, landbrugs kurs mm. Om svineavl, høns, and mm.

Men mange andre aktiviteter for både voksne og børn.

Om du er en af os der ønsker å blive medejer, vil jeg gerne have flere med landbrugs uddannelse, men ingen betingelse. Derfins mange selvlærte mennesker - så du er velkommen med dinne grønne fingrer.

Dette skal vi bare få til, er ikke så mange offentlige økologiske landbrug vi hører om, men unge & eldre.

Det fins så mange ensomme mennesker der ud, som følge meg på de sosiale mediene, så om vi får til dette, skal det bli meget hyggelig at møtes en plas i Nord Jylland.

Har du andre spørsmål, send meg gerne en PM/PB !

ANDRE MÅDER AT HJÆLPE PÅ

- Jeg håber også alle vil dele dette på de sosiale medier, mange tak.

https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/starte_oekologisk_landbrug_oneget/ Gi ditt bidrag her.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
GRATLA TIL ALLE SOM KOMMER FORBI, GREAT Mother's Day <3
Morsdagen er en hedersdag for mødre, som feires på varierende dato i forskjellige land i februar, det vil si søndag 12. februar i 2017
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded