Post has attachment
#KualaLumpur; #PetalingJaya; #Malaysia.
HOME BUSINESS PARTY PLAN ............
is a simple get together of working girls,stay home or working mothers or as a mix of women from differing back grounds. It could be a gathering of couples or parents. Just over home made tea and biscuits, six to ten people are discussing health or skin care. The discussion is always interesting, fun and even educational. People enjoy exciting home based party plan business. You may not believe this. It is not only a great way of earning money, but the opportunity of owning and consuming high quality, clinically tested and proven standardised nutrition supplements. Consume and benefit from quality nutrition plus the benefit of so many new found friends that you would get. MOVE SELF AHEAD is your BUSINESS SUCCESS training programme.
http://wonwedwom.blogspot.com 
Photo
Photo
3/17/17
2 Photos - View album

GET THE OPPORTUNITY YOU HAVE BEEN SEEKING FOR FROM THE BEST MALAYSIA DATING AGENCY. CONTACT US ON ..WHATSAPP 011-313-981-49 for urgent hook up if you are good in Bed. Do you really need a rich sexy sugar mummy or sugar
daddy? are you handsome or beautiful? are you sexually strong ? do you need a rich sugar daddy or mummy that can completely change your life with money and influence? so get the opportunity to meet sugar mummies and daddy from all works of life, Oil ladies, Directors, Gold dealers, Cash money lenders and shells holders who are willing to pay as much as Rm15,000 per week and get the best exclusive VIP arrangement anywhere in MALAYSIA. We have some rich sugar mummies and sugar daddies who are urgently looking for young men and young ladies to spend their Money on. Contact our Administrative VIA WHATSAPP Mrs Romeo June 011-313-981-49 FOR INSTANT HOOK UP..

NOTE: BAGAIMANA untuk WhatsApp: menyimpan nombor telefon di telefon c?a, dan kemudian klik kenalan dan kemudian memanggil mesej WhatsApp. Serta-merta di bawah 24 jam anda mempunyai mummy gula

HOW to whatsapp: save the phone number on your phone, and click the contact then call whatsapp and then message. instantly under 24 hours you have sugar mummY

Post has attachment

Post has attachment
Aktif jualan pasti untung
Tidak aktif jualan juga tetap untung
Bisa cari member tambah untung
Tidak cari member juga tetap untung

Join http://tinyurl.com/gqoxa2d

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Bagaimana kebutuhan Pulsa Anda bisa menjadi Sumber Penghasilan yg tidak terbatas…

Jawabannya segera bergabung dengan kami di “Mymi1 International”

Dengan kami Anda bisa berpenghasilan Jutaan bahkan Puluhan Juta Rupiah perharinya.

Anda juga bisa mendapatkan Gratis Pulsa, Gratis Bayar listrik PLN, juga bisa Jualan Isi Ulang Pulsa dari semua operator Indonesia, Malaysia dan Thailand.

Tanpa Rekrut, Tanpa Syarat,
Bisnis Spektakuler Pulsa.

Keuntungan Menjadi Member Pasif : Mendapatkan Topup Credit (deposit pulsa) yg bisa ditukar dgn :
* Pulsa HP All Operator
* Pulsa HP International
* Token Listrik
* Tukar Uang/Tarik Uang bagi yg tidak membutuhkan Pulsa.

Pilihan PAKET PROMOSI BERGABUNG di mymi1:

PAKET SILVER
Rp 3.840.000 = 200PV
* Langsung mendapatkan
Topup Credit (TC) Rp300rb
* Free TC Rp125rb per 10hari x 60 kali
* Total Rp7,8jt TC

PAKET DIAMOND
Rp 15.240.000 = 800PV
* Langsung mendapatkan
Topup Credit (TC) Rp1jt
* Free TC Rp500rb per 10hari x 60 kali
* Total 31juta TC

PAKET PLATINUM
Rp 39.600.000 = 2000PV
* Langsung Mendapatkan
Topup Credit (TC) Rp 1,5jt
* Free TC Rp 1.5jt per 10hari x 65 kali
* Total Rp 99jt TC

PAKET VIP
Rp 72.000.000 = 4000PV
* Langsung mendapatkan
Topup Credit (TC) Rp2jt
* Free TC Rp 3jt – per 10hari x 70 kali
* Total Rp212jt TC

note:
TC = bisa diuangkan

Join http://tinyurl.com/gqoxa2d

Post has attachment
Free sift
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
KELAS USAHAWAN BARU ( NZ Cleaning Services)
PERHATIAN !!!
Terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang berminat untuk memulakan perniagaan atau menjadi usahawan baru.
Mcm mana sy boleh bantu korang dengan perniagaan CLEANING SERVICE ? BACA sampai habis...
.
Mesti ada yang tertanya2,
“APA YG SAYA DAPAT DENGAN JOIN NZ CLEANING?”

Ini yg anda akan dapat..
(+) HADIR KELAS
Kelas Marketing Brilliant yg mana saya akan kongsikan strategi pemasaran yg boleh bantu anda buat jualan dan kelas FB Ads yg anda boleh guna untuk mulakan perniagaan secara online.
(+) TAMBAH PENDAPATAN KELUARGA.
Alhamdulillah, ramai yg telah menyertai NZ CLEANING SERVICES yg komited dah berjaya capai apa yg mereka impikan. Tak ada lagi yg merungut pasal x cukup duit nak beli susu anak macam sebelum ni.
(+) GROUP SUPPORT
Sebagai manusia kita punya mood pun ada turun naik.. hari ni kita excited, esok mungkin kita down. saya sendiri ambik inisiatif untuk join dalam semua group nz cleaning yg ada. saya sentiasa pastikan energy diorg ni pada tahap maksimum!
.
Ramai rakan niaga kami telah mencapai pendapatan antara RM5000.00 hingga RM12000.00 sebulan. Dengan modal permulaan hanya DIBAWAH RM 8000.00, percaya atau tidak anda boleh mempunyai sebuah syarikat cleaning dan berpeluang menjana pendapatan sehingga RM 15000.00 SEBULAN.
.
.saya nak kongsi ilmu ni sebab saya pun berada di situasi yg sama sebelum ni. saya faham macam mana rasanya bila kita perlukan sesuatu dan kita x mampu untuk dapatkannya. saya percaya apa yg saya bakal kongsikan akan sedikit sebanyak membantu anda dan keluarga untuk mendapatkan kehidupan yg lebih baik.
.
.
Harini saya nak buka kepada individu yg betul2 commited nak join NZ CLEANING dan nak saya bantu dia tingkatkan ekonomi keluarga. saya tak mintak banyak, cuma tiga benda ni je..

+ Komited
+ Obses untuk bantu keluarga
+ Sedia untuk belajar dan bertindak

SIAPA YANG PATUT SERTAI KAMI ?
✔ Individu yang mempunyai passion/minat dalam perniagaan.
✔ Individu yang inginkan kebebasan masa bekerja.
✔ Individu yang tidak berminat bekerja makan gaji dan ingin mempunyai bisnes sendiri
✔ Individu yang bakal dibuang kerja atau baru diberhentikan kerja/ vss scheme
✔ Bekas pesara tentera/polis dan kakitangan awam/swasta

KENAPA ANDA PERLU SERTAI KAMI ?
✔ Peluang menyertai kami NZ CLEANING SERVICES yang mempunyai rangkaian di serata Malaysia.
✔ Ini merupakan program TERTUTUP. Hanya dibuka pada 250 orang terawal sahaja.( seluruh Malaysia). Sehingga tarikh 10 januari 2017 seat yg telah diisi sebanyak 80, so masih ada 170 seat lagi yg berbaki
✔ Mempunyai pelan perniagaan yang telah siap disusun oleh team kami.
✔Segala tool (peralatan akan kami sediakan kepada anda) dan juga latihan yang teramat lengkap akan diberikan kepada anda
Kalau anda ada ciri di atas dan betul2 minat nak dibantu, anda boleh call atau whatsup staff saya Sekarang !

HUBUNGI :
EN ZULHELMI :018-2823384
EN SALLEH: 011-11528159
EN HARIS : 017-2195425
OFFICE : 03-87276378
JUMPA ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN !!!
Sila COMMENT sekiranya anda berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai program ini.

Photo
Wait while more posts are being loaded